Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lopataku to byla reakce na mirexe,jakoze mne se to nestava abych to přelil,nejsem nedockavec a pockam si...nedockavci to prelivaji s myslenkou vic vody a hnojek znamena rychlejsi rust.hehe
je mi jeasne ze kdyz je to nachcane jako hovado tak nestaci jen nechat vyschnout povrch.lopataku raci se venuj pestovani misto chytani za slova.cus at se dari
Tak už pomalu plánuju pořádnou skřínku a s tím i osazenstvo.
Lampu nechám 600w jen skřín pořádně poladim!
Nemam tu v okolí nikoho z řízkama,tak možná budu muset nakoupit semena
Ale pro řízky bych si klidánko dojel přez pul republiky.
Však vůbec se nemůžu rozhodnout a nevim co tam pěstovat.
Chci pro začátek něco jednoduchýho a odolnýho na nováčkovský přehmaty a posery..
Někde jsem tu četl že Top44 je rychle venku a je odolná a pro nováčky gůd.
Co myslíte mam příště narvat tenhle model?
Jak řikám chci něco fakt odolnýho.
caues, mno mas je sic trocha svetly,ale jinak myslim ze jsou to paradni kytiz! Jedu taky kokos a zalevam ho 2x denne a holkam to urcite nevadi(vadi jim neco jineho,ale jeste nevim co),hlavni je odtok prebytecneho roztoku, tzn. dobre proderovany kvetinace...
Semínka jsou lepší než řízky. Pokud je máš kvalitní teda. Jsou i víc odolný proti chorobám a tak. Takže bych ti doporučil nejlíp něco od Dutch Passion. Pokud můžeš platit převodem tak máš semínka do pár dnů doma. Stačí si jen vybrat ale pokud nemusíš šetřit tak zkus třeba powerplant.
Původní příspěvek od H.U.L. Semínka jsou lepší než řízky. Pokud je máš kvalitní teda. Jsou i víc odolný proti chorobám a tak. Takže bych ti doporučil nejlíp něco od Dutch Passion. Pokud můžeš platit převodem tak máš semínka do pár dnů doma. Stačí si jen vybrat ale pokud nemusíš šetřit tak zkus třeba powerplant.
Právě na tenhle model jsem celkem pokukoval a pro radost chci na
100% zkusit dvě tři kytky Blue mistic,protože na fotkách je to luxus
Původní příspěvek od Botox Tak už pomalu plánuju pořádnou skřínku a s tím i osazenstvo.
Lampu nechám 600w jen skřín pořádně poladim!
Nemam tu v okolí nikoho z řízkama,tak možná budu muset nakoupit semena
Ale pro řízky bych si klidánko dojel přez pul republiky.
Však vůbec se nemůžu rozhodnout a nevim co tam pěstovat.
Chci pro začátek něco jednoduchýho a odolnýho na nováčkovský přehmaty a posery..
Někde jsem tu četl že Top44 je rychle venku a je odolná a pro nováčky gůd.
Co myslíte mam příště narvat tenhle model?
Jak řikám chci něco fakt odolnýho.
Chronik je dost odolnej na nováčkovský přehmaty, alespoň myslím kamárad ho teď dojel a řikal že s minimální péčí 1,1 gramu na wat.
Původní příspěvek od hydromann lopataku to byla reakce na mirexe,jakoze mne se to nestava abych to přelil,nejsem nedockavec a pockam si...nedockavci to prelivaji s myslenkou vic vody a hnojek znamena rychlejsi rust.hehe
je mi jeasne ze kdyz je to nachcane jako hovado tak nestaci jen nechat vyschnout povrch.lopataku raci se venuj pestovani misto chytani za slova.cus at se dari
ok sory nechtel sem te chytat za slovo jenom sem nechtel aby to spatne pochopil.... taky at se dari peace
Už to vypadá líp, jen tak dál. Ale ty enzymy se dávají 1ml na litr, takže se snaž to příště dávkovat raději přesněji. A+B by mělo být zase o ten ml víc na těch tvejch 1.5l. Je to sice malá odchylka ale jen pro jistotu.
mno ouukej..
můj názor je :
jak tyhle kytky šli z venku do vnitř a venku rostli takovou dobu tak snesou asi krapet víc!!
Jako maj stonky jako prase..eště aby néé když na tej střeše přežily takový poryvy větru.
Ty kytky už maj stáří kolem 3 měsíců ..tipnu spíš že jsou už o hodně starší.
Mno uvidim co to udělá s tim S1 protože dávku hnojiva sem nechal a přidal tu jejich senzaci!
Tak sem na típky od plagronu zvedavej,aby mi třeba nevyrostla nějaká příšera za šera
čau, zrovinka ted resim uplne stejny problem u PurpleHaze a NY Diesela,, živiny musim solit co to jde..
PH metr mám od číňanů z číny, doprava uplne zdarmiko a funkčnost celkem uspokojivá - odzkoušeno. Dám ti sem odkaz, ale pozor má se to strkat do květináčů ale to nedoporučuju, to je na <i>, spíš vem trochu zalité zeminy a pul na pul zřeď vodou v zavařovačce a pak změř... http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11884
Díkes asi ho prubnu.
Ale já si řekl že do toho nepustim už ani korunu.
Spíš by my helplo kdyby mi někdo řek co běžně dělaj hnojky od plagronu s PH při množství co leju.
Jinak na druhý kolo do toho pustim dalších 8-10 litrů a ph testr chci už spíš pořádnej.
Udělal jsem dost chyb a příště se nebudou opakovat!
Jasné, to vřele doporučuju, tky sem spoustu věcí podcenil, ale každopádně,, jak udává ta plagronácká tabulka, tk jsem to nějak nalil do kokosu a naměřil přesně PH 6,5.. akorát nemám green sen.jinak celej plagron coco concept jedu druhej rok.. Mám doma ještě 20litrů substrátu až ho sjedu tk zkusim plagron jinej, at vim víc,,.
Mno ale máš to moc přepěkné držim palce a napiš co z toho až to bude čest-mír