Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na balkoně to ještě šanci má pokud bude sem tam sluníčko a navíc jsou takové vzdušné textilie plátna co se tím přikryjí na noc proti chladu a trochu to pomáhá
používáme to na zahrádce z jara ale i kdykoliv když je chladněji (okurky,melouny atd¨)mělo by to fungovat normal.
tak genetika je tato:Chronic,Mothers finest zjistilo se to ochutnavanim:] nez sem se dostal k fotaku tak se stihla pulka vyhulit z chroniku vypadlo jedno seminko tak sem na to zvedavej a jeste sem nestih vyfotit blueberry.
foto 1:Chronic
foto 2:Chronic
foto 3:Mothers finest
Jinak tenhle rok pro me byl docela zklamanim,ale i zkusenosti:]
Ale ridim se nazoru lepsi neco nez nic
Ahoj mam dotaz k pestovani na balkone jak to resite se smradem pri kveteni jde to cejtit chtel bych to vedet kvuli sousedum aby nebyli zadne zbytecne problemi diky
Původní příspěvek od senzaa Ahoj mam dotaz k pestovani na balkone jak to resite se smradem pri kveteni jde to cejtit chtel bych to vedet kvuli sousedum aby nebyli zadne zbytecne problemi diky
Zdarec. Budu pěstit čtvrtym rokem na balkoně, s tim smradem to neni zas tak zlý, nikdy s tim nebyl problém...zatim si nikdo nestěžoval a 1,5 metru od kytky to neni cejtit... Ale záleží, jestli bydlíš v domku, nebo v paneláku a co máš za model
no ja bydlim v patem patre a v panelaku no ale mame ze sousedama vedle sebe balkony tak prave proto a model mam skunk a red cherry berry a phatt fruity
Aha.... To mě nenapadlo, že máte balkony vedle sebe. Já to mám noraml(balkon, okna, balkon,okna,,,víč co myslim ) A jak máte ty balkony oddělený...? sklem? stěnou? skleněnou stěnou? mřížema?