Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Bertone s 25OW/1.grow...1xWR 3xMazar 2xWW
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
lopatak
Stálý Člen

Karma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Zdravim a tipuju 170 g pekna prace na 250W...

mladej věk a hodně drog

Old Post 15-08-2010 v 22:24 PM
lopatak je offline   Profil uživatele lopatak   Find more posts by lopatak   Foto galerie člena lopatak   Click here to Send lopatak a Private Message   Add lopatak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasbertone
Stálý Člen

Karma uživatele lukasbertone - 93% PěstitelskáKarma uživatele lukasbertone - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

zdravím,

3 ze 6-ti už jsou uskladněny ve sklenicích tak aspon ukazka

1.foto nahoře WR v levo dole Mazar v pravo dole Bílá vdova
2. Palička vdovky
3.palička mazara

Old Post 16-08-2010 v 08:31 AM
lukasbertone je offline   Profil uživatele lukasbertone   Find more posts by lukasbertone   Foto galerie člena lukasbertone   Click here to Send lukasbertone a Private Message   Add lukasbertone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmokeHillz
Stálý Člen

Karma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

115! Grow up man!

SmokeHillz

Old Post 16-08-2010 v 20:06 PM
SmokeHillz je offline   Profil uživatele SmokeHillz   Find more posts by SmokeHillz   Foto galerie člena SmokeHillz   Click here to Send SmokeHillz a Private Message   Add SmokeHillz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasbertone
Stálý Člen

Karma uživatele lukasbertone - 93% PěstitelskáKarma uživatele lukasbertone - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

zdravím growery,

Omlouvám se za dlouhou nepřítomnost, ale časově jsem nestíhal.

Ukončuji typovačku a vyhlašuji dva nejlepší typy.(dva protože typu bylo fakt malo.)

Jo a koliik ze toho bylo??? no neco jo.... na první grow se to podle mě dá.Menší palice přisuzuju k tomu, že za rustu byli fakt male teploty. Na květu jsem nechal vsechny holky tak jak byli, kdybych prostřihal spodky bylo by to zase o neco lepši. A ještě trochu přehnojeni... ale od toho to je aby se člověk přiučil.... a zkusil si všechno dělat za matku přírodu. Chvili to trva než se všechny mouchy vychytaj to si přiznejme

No konec kecům-... tadááá je to krasnych cca 175Gé. spíš víc ale uplně spodky jsem fakt nevazil.. Ale do špeka jsou dobrý

vítězem se tedy stal člen: lopatak s tipem 17OG
na druhém místě člen: WERD s tipem 185G

K+ letí chlapy

Rád bych taky poděkoval všem příznivcům tohodle topicu za K+ sledovaní a komenty.

Za par dni sem hodim jeste stručnej smoke report a snad prida nakej tady WERD.

tímto bych se s Váma chtěl v sekci Indoor rozloučil. Za ňákej rok snad něco takeho ještě rozjedu. Ted jen ať nam outdoorovcům výjde počasí, a nic se neztratí.

Ať to roste. mějte se..................

Old Post 02-09-2010 v 16:09 PM
lukasbertone je offline   Profil uživatele lukasbertone   Find more posts by lukasbertone   Foto galerie člena lukasbertone   Click here to Send lukasbertone a Private Message   Add lukasbertone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
svickar
Stálý Člen

Karma uživatele svickar - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Krasny 1. indoorek. Gratz!
Jedu si taky svuj prvni a objevil jsem pliseň taky. Jenom nevim jakou, kazdopadně postříkal jsem kuprikolem taky. Chci se tě jen zeptat, jak ti kuprikol pomohl a kolikrat jsi to tim sktriknul. Mě se ten bilej povlak na nich uplně hnusi

Old Post 02-09-2010 v 22:07 PM
svickar je offline   Profil uživatele svickar   Find more posts by svickar   Foto galerie člena svickar   Click here to Send svickar a Private Message   Add svickar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás