Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ještě deatil formujících se paliček. Rostou jak nahoře u 200W žárovky, tak k vprostřed a dokonce i dole, takže přídavné úsporky zatím vypadají, že budou aspoň trochu prospěšné
Další update tentokrát z 26. dne 12/12. Vršky se mi trošku spálily od lampy ( přes víkend se dotkly lampy a paseka byla na světě). Teď už jsou všechny poohýbané a vypadají spokojeněji Teplota mi ovšem vzrostla přes 29°C až ke 30 Když je otevřené okno je cca okolo 28, když je otevřená skříň stáhne se až k 24. Přemýšlím nad koupí dalších větráčků, protože na teplotu si kytičky trošku po tom víkendu stěžují ( vrchní lísty se uzavírají směrem dolů).
Ahoj, máš to hezké. Já teď přemýšlím nad úsporkama čistě na růst...nikoli květ, ale čistě jen na růst a na květ to dát pod sodík 400-600W. Nevím ale, jestli ta 200W úsporka na růst bude stačit....pojedu růst v místnosti cca 40*40*150 cm...květ je pak jinde..... a cca pět ks. No budu ti to sledovat a uvidím jaký bude výnos
2 kurkovic: Souhlas s příspěvky výše, pod 200W úsporkou to roste krásně, květ se se sodíkem moc srovnávat nedá, teda hlavně kvůli prosvícení. Navíc ty úsporky mají tepelně-emisní výhodu (málo to sálá), takže to budeš moct dát blíž ke kytičkám a neusmažíš je a nepotáhnou se tolik, hezky se s tím pracuje (címž, ale nechci říct, že se sodíkem ne... vše má plusy i mínusy, že? ). Na růst úsporky vřele doporučuju
Tak po dlouhé době jsem o5 zde, kvalita fotek je na ..... takže nebudou vidět žádný detaily. Právě jsem zhruba 14 dní před kosou, 47. den 12/12. Paličky jsou dost malé, ale jsou skoro všude (od úsporek kartáče čekat nelze, navíc NL bude asi i geneticky malo-paličnatá ). Teď pojedu jěště cca. 4 dny s hnojivama a pak flush enzymy, poslední týden už jen vodou. A tady je pár fotek...