Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Od úsvitu do soumraku, aneb za krás(ka)ami matky měst
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Kurva, jak k tomuhle došlo? Čorky, dravá zvěř nebo snad nějákej klimatickej rozmar? edit: Jak tak prohlížím fotky, tak asi první možnost. Nj, neni každej rok posvícení. Každopádně upřímnou soustrast.

Btw. skříň jako pojistka proti neúspěchu už nefunguje?

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 20-09-2010 v 16:52 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Čorky, čorky no... Bohůžel nějaký extremně hloupý a bezohledný. Šlohnout někomu celý pole, a že nebylo nejmenší, teprve tak 14 dní na květu, no nic no, alespon vim, že se z toho ty parchanti nezmastí, fuj hulit bych to nechtěl!
Máš pravdu každej rok nemůže vše vyjít... Na příští rok si objedu pár družstev a přesedlám na kukuřici, většina míst tady v Praze, co šly použít už za těch x let našli...
No skřín sem zrušil, nebavilo mě to moc... Holt alespon třeba napíšu konečně tu bakalářku!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 20-09-2010 v 17:05 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Zasraný čorky.....když to musim říct takhle,mě se stalo uplně to samý a zustali mi jen pahýly stonků a pár větviček,nedá se zachránit ani ten zbytek?např. pod lampu dozrát???
Je to svinstvo

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 20-09-2010 v 20:32 PM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

kurvy

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 20-09-2010 v 21:00 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RTW
Stálý Člen

Karma uživatele RTW - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Jestli to někdo nenašel přes ty trnky,které jsou právě v sezóně.Kámoš měl taky kdysi na konci trnkového remízku,projistotu trnky otřepal,aby to nelákalo lidi tam lozit,ale kundy čórky opět řádili.

Roll It

Old Post 20-09-2010 v 21:11 PM
RTW je offline   Profil uživatele RTW   Find more posts by RTW   Foto galerie člena RTW   Click here to Send RTW a Private Message   Add RTW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MojeMalickost
Stálý Člen

Karma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

No aspoň že maj i ty čorky z toho hovno...

Letos fakt špatný. Už to počasí...

Příští rok bude lip. Vsak vime...

Garden of Eden 2010 2011 2012 2013

Garden in Vitro 250W

Old Post 20-09-2010 v 22:19 PM
MojeMalickost je offline   Profil uživatele MojeMalickost   Find more posts by MojeMalickost   Foto galerie člena MojeMalickost   Click here to Send MojeMalickost a Private Message   Add MojeMalickost to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od Časlove
Čorky, čorky no... Bohůžel nějaký extremně hloupý a bezohledný. Šlohnout někomu celý pole, a že nebylo nejmenší, teprve tak 14 dní na květu, no nic no, alespon vim, že se z toho ty parchanti nezmastí, fuj hulit bych to nechtěl!
Máš pravdu každej rok nemůže vše vyjít... Na příští rok si objedu pár družstev a přesedlám na kukuřici, většina míst tady v Praze, co šly použít už za těch x let našli...
No skřín sem zrušil, nebavilo mě to moc... Holt alespon třeba napíšu konečně tu bakalářku!

Tj, ať si užijou kupu listí blbečci.

Jinak jestli si můžu trochu rejpnout, přijde mi, že to neni zrovna schovaný místo. A to je potom risk a musí se s tim počítat. Ikdyž na druhou stranu je mi jasný, že v Praze není jednoduchý pěstovat. O tom už sme vlastně hovořili. Kukuřice je dobrá alternativa. Kdybych byl pražákem nastálo, rozhodně bych ale volil jistotu v podobě indooru. Venky jsou sice venky, ale za ty nervy by mi to nestálo...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 20-09-2010 v 22:37 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MojeMalickost
Stálý Člen

Karma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

citace:
Původní příspěvek od Pan Ker

Tj, ať si užijou kupu listí blbečci.

Jinak jestli si můžu trochu rejpnout, přijde mi, že to neni zrovna schovaný místo. A to je potom risk a musí se s tim počítat. Ikdyž na druhou stranu je mi jasný, že v Praze není jednoduchý pěstovat. O tom už sme vlastně hovořili. Kukuřice je dobrá alternativa. Kdybych byl pražákem nastálo, rozhodně bych ale volil jistotu v podobě indooru. Venky jsou sice venky, ale za ty nervy by mi to nestálo...

Ono staci se trochu hecnout a najit si neco za prahou. Treba ja na svoje policko dojizdim peknej kus cesty - pulhodina vlakem z hlavaku a dalsi hodina cesty pesky. Ale rekl bych ze to policko je jistotka. Je to opruz ale trava je stejne plevel a roste do jiste miry roste samo takze tam clovek nemusi lezt kazdej druhej den.

Garden in Vitro 250W

Old Post 21-09-2010 v 05:43 AM
MojeMalickost je offline   Profil uživatele MojeMalickost   Find more posts by MojeMalickost   Foto galerie člena MojeMalickost   Click here to Send MojeMalickost a Private Message   Add MojeMalickost to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Všem děkuji za projevenou soustrast!

outdoorista:
Cejtim s tebou! Jinak zbytek se přesadit nedá, nechali tam 3 kytky (teda bez hlavních větví). Ty jsou víc jak 3m velký a s tim už se nic dělat nedá... Jinak s čim bych mohl pomoc ostatnim, tyhle tři kytky ještě nekvetou, takže nevhodný do našich podmínek:
Acapulco Gold: to nasazuje květ, ale myslim, že i kdyby ho nevzali, tak nedokvete.
Da Purps: (The Purps x Afganistán), no fakt nevim co s tim v THSeeds udělali, měla by to bejt indika jak stehno a ono ne, sativa, která si ještě nevšimla, že už je podzim, tak tu taky ne! Jinak mám i The Purps IBL a ta mi kvete od poloviny srpna, tak mi tenhle kross příjde dost podezřelej!
Darkstar: (Purple kush x Mazar I-Sharif), taky divný, listy sativový, podle složení modelu 100% indika, taky nekvete, nevhodný!

RTW:
Hele tohle pole bylo jinde, foto z lonska: https://grower.cz/home/potw.php?a...photoid=331445. To v trnkách snad nikdo nenajde, jen to tam stojí za nic...

MojeMalickost:
Jo no, budeme muset zase udělat něco za Prahou, už jsme měli pole cca 30km od Prahy, nikdo ho nenašel, tak ho asi zase obnovíme...

Pan Ker:
Rejpni si! Ono to bylo schovaný hlavně tim, že tam do těhle končin moc lidí neleze, jinak tady už se nikde moc nedá. Včera sme hledali další místa, vlezem do křoví, houmlesák, deme o kus dál, zase nějakej jejich byvak, už je to tu všechno prolezlý no... S indoorem si holt nemůžu pomoc, ani tak moc mi nejde o ten výsledek, jako o to pěstění a to se prostě pro mě nedá srovnat!
My máme k dispozici skvělej soukromej pozemek na jižnim svahu, kam neni vůbec vidět a můžeme tam pěstovat, ale prroblém je v tom, že tam neni voda ani elektřina, tam by musel člověk jezdit obden s 50l vody a to je taky na piču...
Ale kdyby jste někdo měli zkušenost jak vypěstovat pořádnou kytky v suchym prostředí, tak si způsob rád poslechnu!

Holt s timhle sem tak trochu počítal, spíš sem si nechtěl připustit, že se to opravdu stane. No nic tak 0,5kg mít budem, si holt utáhnem opasky no...

Mr.DámTo

Naposledy upravil Časlove 21-09-2010 v 10:02 AM

Old Post 21-09-2010 v 09:46 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hulda22
Stálý Člen

Karma uživatele Hulda22 - 90% PěstitelskáKarma uživatele Hulda22 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

taky my dneska rano volal clovek u ktrereho to mam ze corky tak my zbyla jen 1 kytka za oknem nastesti samice z palkam

Travička sušena toje moje pohulení
Druhy kolo 70w 5Ks Master Kush nej co mi vyrostlo
Hulduv Balkon 2012
Hulduv Balkon 2014

Old Post 21-09-2010 v 10:23 AM
Hulda22 je offline   Profil uživatele Hulda22   Find more posts by Hulda22   Foto galerie člena Hulda22   Click here to Send Hulda22 a Private Message   Add Hulda22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MojeMalickost
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

citace:
Původní příspěvek od Časlove
Všem děkuji za projevenou soustrast!
MojeMalickost:
Jo no, budeme muset zase udělat něco za Prahou, už jsme měli pole cca 30km od Prahy, nikdo ho nenašel, tak ho asi zase obnovíme...

Hele sice to misto neznam ale ber to tak ze trava je plevel. Kdyz tam hodis strainy jako Shaman, Durban Poison, Guerilla gold a jine odolne brzo kvetouci tak by tam urcite neco vyrostlo. Navic si mel vplanu zkusit to automaticky zavlazovani tak o duvod vic to realizovat.

Kazdopadne souhlasim ze skrin sux. I kdyz planuju ted taky takovou "pojistku" ale to jen z duvodu ze Haze a dalsi sativy proste u nas bez zatmivani nevykvetou. A ja proste miluju sativy

Garden in Vitro 250W

Old Post 21-09-2010 v 17:18 PM
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Tak abych jen nenadával, tak tady je pár mejch rostlin ze zahrádky.

Kandy Kush (OG kush x Trainwreck)
Celou dobu jsem si myslel, že je to kluk, takže sem ji týral až do půlky srpna ve 3,5l květinči. Škoda jí, krásně voní, něco mezi citronem a skunkem. Poměrně dost ji prcnul samec The Purps, což si myslim, že by mohla bejt na příští rok fakt pecka.

White Russian
Moje každoroční klasika, zatim jsem neobjevil nic lepšího na out.

California orange
Taky klasika, po WR asi druhá nejlepší...

Jock Horor F?
Tahle kytička od Vojty dost zajmavě voní, květ nasadila koncem srpna, ale jede docela pomalu, tak snad to nějak stihne.

Deep Chunk
Tahle fotka už je starší. Krásnej kluk, snad tim stačim ještě něco prcnout.

Mr.DámTo

Old Post 22-09-2010 v 10:56 AM
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Kandy Kush

Jock Horor

California orange

White Russian

Deep Chunk

Mr.DámTo

Naposledy upravil Časlove 22-09-2010 v 11:27 AM

Old Post 22-09-2010 v 11:15 AM
Pepas
Stálý Člen

Karma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Ten rus vypadá podle květu opravdu hezky oproti tomu mýmu chudákovi, co mrzne na stromě ... Tak aspoň že máš něco na zahrádce, jinak škoda toho projektu s automat. zavlažováním ...

Mnoho různá pole + strom? - Outdoor 2011

Kytky na stromě - Outdoor 2010

Old Post 22-09-2010 v 14:20 PM
Pepas je offline   Profil uživatele Pepas   Find more posts by Pepas   Foto galerie člena Pepas   Click here to Send Pepas a Private Message   Add Pepas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Starkey
Stálý Člen

Karma uživatele Starkey - 95% PěstitelskáKarma uživatele Starkey - 95% PěstitelskáKarma uživatele Starkey - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Corky su fakt smola aj mne ujebali polku urody ,,ale snad tie kytky co zostali potesia ,,,vypadaju moc zdravo ,,,som zvedavy ako sa ti vydari ten Deep Chunk.

Old Post 22-09-2010 v 14:43 PM
Starkey je offline   Profil uživatele Starkey   Find more posts by Starkey   Foto galerie člena Starkey   Click here to Send Starkey a Private Message   Add Starkey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Tak tady pár chcípáčků...

Danny Boy

Da Purps

White Russian

Vortex

Mr.DámTo

Naposledy upravil Časlove 03-10-2010 v 17:15 PM

Old Post 03-10-2010 v 17:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás