Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od High fotodokumentace!!Ale nejspíš si to píšu pro sebe.Takže za pár dnu je budu přesazovat.Hnojivko už zraje.Jinak nic nového.Slunce ja na balkoně asi od 8-9h ráno až do 17:30-18:00 večer.Jo a myslíte že jim mohu nalít trocha mnamky(Hnojiva).Jedná jse o granulovaný hnůj ve vode.Zdar
žadny hnojky tam nelej a tu PET flašku vyhod do popelnice.
Fotky rostlinstva.A bohužel chudé čarodky.Ani neumim balit(:Jo!Ati jointu obsahují pouze konopí.nesnášim tabák..Fuj!!
edit:tak jsme ubalily ještě dvě uplně čistá.z té šišky
Zdar.Tak tu přináším pár novinek.Zítra(ůterý) je budu přesazovat do květináčů kde budou až do konce života.Dále mě překvapilo ža ty maličký kytičky na obrázku smrděj jak blázen.Prostě jsem přivoněl a už jsem měl noční můry co budu dělat v květu.Dále mě štve nebo spíš Sr.e že sem nikdo nic nenepíše,karmu nedá,nevinadá,neporadí.Tedka mě zajmá zda jsou listy v pohodě.Mají nějakou nezdravou barvu.co stím?Ahoj
Dík že jsi napsal.Jeden SK jse mě furt ohýbal tak jsem ho přivázal ke špejli.Viz foto.Bohužel tento týden budu dávat foto pouze z mobilu takže i v menším množství.Jinak mobil ma 2mpx.Ahojda
Zdravím.Rostliny přesazeny!Na dno květináče jsem rozprostřel papírový kapesníček aby z něho nepadal bordel protože je budu zatemnovat tím způsobem že je budu dávat do druhé koupelny(téměř nepoužívana).Na kapesníky jsem dal 2-3cm vrstvu perlitu.Na parlit souvyslou vrstvu granulovaných hovínek.Zbytek hlína-20%perlit,80%Hlína pro bylinky a zelené koření.Kytky vůbec nerostli protože asi 4 dny nesvítilo slunce.Bylo pod mrakem a furt pršelo.Smějtese aa ahoooj
Pokud chceš mít "jistotu", že pěstuješ jen a pouze samice, dávej semena klíčit na přelomu února a března. Rostlina Ti bezproblémů vykvete zhruba začátkem května, po přesazení ven se zase vrátí do růstové fáze..kdyžtak smáznout, jsou tu o tom thready..Ty hnojky na růst jsou teď naprosto zbytečný, spíš riskantní, že rostlinky popálíš. Především použitím slepičinců, kravinců, atd..si můžeš napáchat víc škody než užitku. Něco jinýho je samozřejmě, když je zaryješ na políčko na podzim. Až má rostlina ideálně vyvinutej kořenovej bal, pak pomalu přihnojovat. Osobně jsem na růst nikdy nehnojil, ikdyž..pěst na zahradě a guerilla je někdy sakra rozdíl. Prostě zalívám, ale každej tu možnost přirozeně nemá..ať se Ti daří
Ok.Ale někde jem četl že pokud rostina ukáže pohlaví(preflowers)tak je to Ok.Ale když květ tak je průser.Špatný výnos,hermáči snížená odolnost atd.Jinak dík že někdo něco napsal.Dál bych se rád zeptal zda vadí že jsem při přesazování rostlině mírně natrhl postraní kořínek.Jen asi 2cm z 10cm kořenu.Dík a cau
..určitě ne, s tím si rostlina za "optimálních podmínek" v klidu poradí. Případně přisypat trochu substrátu, áť jsou kořeny v klidu a mají dostatečnej prostor pro další růst, přesadit do větší nádoby. Ale asi není důvod, pokud ti rostlina nežloutne před očima. Nic víc. Měj se..
Zdar!!!Přináším ne-kvalitní fotky na kytky ted praží slunce jako blázen takže rostou před očima.Planuju ty dvě nechat růstu tak do 20-25.května a jednoho opozdilce do 1.června a šup na květ.Mám ještě jednu otázečku:Kytky vonej docela dost a kámoši mě říkaly že když takhle malá kytka hodně voní znamená to že je to samec.Je to pravda?Cítit je pouze když přiložím nos přímo k listům.Jsou docela dost obsypané plyskyřicí.Nevíte?Ahoj
Zdravíčko.Protože je na balkoně místa dost a rodiče zatím nekecaj(To musím zaklepat)Tak jsem jsi vysadil ještě jednu kytičku na balkon.Bude žít v malém květináčku a model to bude SK(sweet killer).
Dále jsem objevil nový způsob sterilizace substrátu.Do microvlnky sem hodil květináč i z hlínou atd.Z této kyky neplánuju nic velkého jen toková pojistka.Semena mě ukázali klíčky do 48 hodin tak..pohoda..
Zatím zdar a sorry za foto
Nové foto!!Kytky mají nezdravou barvu protože jsou přelité.Přes den byl u nás obrovskej slejvák a kytky se mě tak trochu utopily.
From RaScal:2x na 5 minut na maximální výkon.Chtěl sem dát 10min na jednou ale měl sem strach že by jse ten květináč mohl zdeformovat.Ono i po tech 5 minutách je květináč měkej jak z papíru.
Zdravím přátelé všeho zeleného a hnědého(hašiš).Na rostlinách lze poznat že jse jedná o o spíš indica kmen.Rostliny mě dělají radost den co den ale docela mě štve jedna z rostlin.Ta nejmenší vůbec neroste spíš přežívá.Vyklíčené semeno je už dva dny v květináči a má už 5cm kořínek ale ani lístek.Pořád je v původním obalu.Dále jsem velice potěšen že můj pěst má už přes 4000 schlédnutí.Moc děkuju...Papa