Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Zatemnovaný balkon 2010 a Sweet Killer
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od High
fotodokumentace!!Ale nejspíš si to píšu pro sebe.Takže za pár dnu je budu přesazovat.Hnojivko už zraje.Jinak nic nového.Slunce ja na balkoně asi od 8-9h ráno až do 17:30-18:00 večer.Jo a myslíte že jim mohu nalít trocha mnamky(Hnojiva).Jedná jse o granulovaný hnůj ve vode.Zdar

žadny hnojky tam nelej a tu PET flašku vyhod do popelnice.

Old Post 28-04-2010 v 21:01 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Pohodička Foto a čarodky Příspěvek č. 34

Fotky rostlinstva.A bohužel chudé čarodky.Ani neumim balit(:Jo!Ati jointu obsahují pouze konopí.nesnášim tabák..Fuj!!
edit:tak jsme ubalily ještě dvě uplně čistá.z té šišky

Naposledy upravil High 30-04-2010 v 21:03 PM

Old Post 30-04-2010 v 15:02 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Zdar.Tak tu přináším pár novinek.Zítra(ůterý) je budu přesazovat do květináčů kde budou až do konce života.Dále mě překvapilo ža ty maličký kytičky na obrázku smrděj jak blázen.Prostě jsem přivoněl a už jsem měl noční můry co budu dělat v květu.Dále mě štve nebo spíš Sr.e že sem nikdo nic nenepíše,karmu nedá,nevinadá,neporadí.Tedka mě zajmá zda jsou listy v pohodě.Mají nějakou nezdravou barvu.co stím?Ahoj

Naposledy upravil High 03-05-2010 v 13:26 PM

Old Post 03-05-2010 v 13:19 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

High:
Listy jsou podle těch posledních fotek v pohodě.
Jak jsem psal, sleduju to. Zatim si vedeš docela dobře.

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 03-05-2010 v 14:24 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 37

Dík že jsi napsal.Jeden SK jse mě furt ohýbal tak jsem ho přivázal ke špejli.Viz foto.Bohužel tento týden budu dávat foto pouze z mobilu takže i v menším množství.Jinak mobil ma 2mpx.Ahojda

Old Post 03-05-2010 v 16:35 PM
Smokáček
Stálý Člen

Karma uživatele Smokáček - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

pomohlo by, kdybys jí přesadil a zahrabal až po 1. patro do hlíny.

Old Post 03-05-2010 v 19:09 PM
Smokáček je offline   Profil uživatele Smokáček   Find more posts by Smokáček   Foto galerie člena Smokáček   Click here to Send Smokáček a Private Message   Add Smokáček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RASTA-MAN
Stálý Člen

Karma uživatele RASTA-MAN - 82% PěstitelskáKarma uživatele RASTA-MAN - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

to muzu jedine potvrdit,tedka sem to udelal se vsemy 7 kytkami a parada

Old Post 03-05-2010 v 19:48 PM
RASTA-MAN je offline   Profil uživatele RASTA-MAN   Find more posts by RASTA-MAN   Foto galerie člena RASTA-MAN   Click here to Send RASTA-MAN a Private Message   Add RASTA-MAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 40

Zdravím.Rostliny přesazeny!Na dno květináče jsem rozprostřel papírový kapesníček aby z něho nepadal bordel protože je budu zatemnovat tím způsobem že je budu dávat do druhé koupelny(téměř nepoužívana).Na kapesníky jsem dal 2-3cm vrstvu perlitu.Na parlit souvyslou vrstvu granulovaných hovínek.Zbytek hlína-20%perlit,80%Hlína pro bylinky a zelené koření.Kytky vůbec nerostli protože asi 4 dny nesvítilo slunce.Bylo pod mrakem a furt pršelo.Smějtese aa ahoooj

Old Post 06-05-2010 v 15:02 PM
smrk
Nový Člen

Karma uživatele smrk - 92% PěstitelskáKarma uživatele smrk - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Pokud chceš mít "jistotu", že pěstuješ jen a pouze samice, dávej semena klíčit na přelomu února a března. Rostlina Ti bezproblémů vykvete zhruba začátkem května, po přesazení ven se zase vrátí do růstové fáze..kdyžtak smáznout, jsou tu o tom thready..Ty hnojky na růst jsou teď naprosto zbytečný, spíš riskantní, že rostlinky popálíš. Především použitím slepičinců, kravinců, atd..si můžeš napáchat víc škody než užitku. Něco jinýho je samozřejmě, když je zaryješ na políčko na podzim. Až má rostlina ideálně vyvinutej kořenovej bal, pak pomalu přihnojovat. Osobně jsem na růst nikdy nehnojil, ikdyž..pěst na zahradě a guerilla je někdy sakra rozdíl. Prostě zalívám, ale každej tu možnost přirozeně nemá..ať se Ti daří

Naposledy upravil smrk 08-05-2010 v 10:48 AM

Old Post 08-05-2010 v 10:23 AM
smrk je offline   Profil uživatele smrk   Find more posts by smrk   Foto galerie člena smrk   Click here to Send smrk a Private Message   Add smrk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 42

Ok.Ale někde jem četl že pokud rostina ukáže pohlaví(preflowers)tak je to Ok.Ale když květ tak je průser.Špatný výnos,hermáči snížená odolnost atd.Jinak dík že někdo něco napsal.Dál bych se rád zeptal zda vadí že jsem při přesazování rostlině mírně natrhl postraní kořínek.Jen asi 2cm z 10cm kořenu.Dík a cau

Naposledy upravil High 08-05-2010 v 18:16 PM

Old Post 08-05-2010 v 11:15 AM
smrk
Nový Člen

Karma uživatele smrk - 92% PěstitelskáKarma uživatele smrk - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

..určitě ne, s tím si rostlina za "optimálních podmínek" v klidu poradí. Případně přisypat trochu substrátu, áť jsou kořeny v klidu a mají dostatečnej prostor pro další růst, přesadit do větší nádoby. Ale asi není důvod, pokud ti rostlina nežloutne před očima. Nic víc. Měj se..

Naposledy upravil smrk 08-05-2010 v 11:54 AM

Old Post 08-05-2010 v 11:40 AM
smrk je offline   Profil uživatele smrk   Find more posts by smrk   Foto galerie člena smrk   Click here to Send smrk a Private Message   Add smrk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 44

Zdar!!!Přináším ne-kvalitní fotky na kytky ted praží slunce jako blázen takže rostou před očima.Planuju ty dvě nechat růstu tak do 20-25.května a jednoho opozdilce do 1.června a šup na květ.Mám ještě jednu otázečku:Kytky vonej docela dost a kámoši mě říkaly že když takhle malá kytka hodně voní znamená to že je to samec.Je to pravda?Cítit je pouze když přiložím nos přímo k listům.Jsou docela dost obsypané plyskyřicí.Nevíte?Ahoj

Naposledy upravil High 09-05-2010 v 15:10 PM

Old Post 09-05-2010 v 11:42 AM
High
Rumová víla

Příspěvek č. 45

Zdravíčko.Protože je na balkoně místa dost a rodiče zatím nekecaj(To musím zaklepat)Tak jsem jsi vysadil ještě jednu kytičku na balkon.Bude žít v malém květináčku a model to bude SK(sweet killer).
Dále jsem objevil nový způsob sterilizace substrátu.Do microvlnky sem hodil květináč i z hlínou atd.Z této kyky neplánuju nic velkého jen toková pojistka.Semena mě ukázali klíčky do 48 hodin tak..pohoda..
Zatím zdar a sorry za foto

Old Post 10-05-2010 v 19:37 PM
RaScaL
Stálý Člen

Karma uživatele RaScaL - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

HH husty sposob na sterlizaciu

A na kolko si dal min?

Naposledy upravil RaScaL 11-05-2010 v 13:12 PM

Old Post 10-05-2010 v 19:44 PM
RaScaL je offline   Profil uživatele RaScaL   Find more posts by RaScaL   Foto galerie člena RaScaL   Click here to Send RaScaL a Private Message   Add RaScaL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 47

Nové foto!!Kytky mají nezdravou barvu protože jsou přelité.Přes den byl u nás obrovskej slejvák a kytky se mě tak trochu utopily.
From RaScal:2x na 5 minut na maximální výkon.Chtěl sem dát 10min na jednou ale měl sem strach že by jse ten květináč mohl zdeformovat.Ono i po tech 5 minutách je květináč měkej jak z papíru.

Old Post 11-05-2010 v 16:19 PM
High
Rumová víla

Příspěvek č. 48

Zdravím přátelé všeho zeleného a hnědého(hašiš).Na rostlinách lze poznat že jse jedná o o spíš indica kmen.Rostliny mě dělají radost den co den ale docela mě štve jedna z rostlin.Ta nejmenší vůbec neroste spíš přežívá.Vyklíčené semeno je už dva dny v květináči a má už 5cm kořínek ale ani lístek.Pořád je v původním obalu.Dále jsem velice potěšen že můj pěst má už přes 4000 schlédnutí.Moc děkuju...Papa

Old Post 13-05-2010 v 14:57 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás