Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau , skus najst nieco tajnejsie aj na ukor toho , ze tam bude menej svetla , ale hlavne nech ti tam nikto neide... najlepsie nejaky dlhy pas ostnatych krikov , sipok a zihlavy xD tam sa nijaky normalny clovek trepat nebude xd
Prehladala som moje okolie a najbezbecnejsie mi pripada dat to do nejakej opustenej velkej zahradky...pracujem na tom...zatial ich mam doma.
1.fotka-asi pred tyzdnom bola fotena-parnicek z folie
2.parniik-pohlad zhora
3.noname
4.noname
5.noname
Poslednu dobu čítam toľko veľa o fajčení, že som sa rozhodla prestať čítať.
Původní příspěvek od BlackStar A Shamanum se daří jak?
Shamani su vzrastovo mensi pretoze mali menej svetla ked boli na okne, ale vizeraju zdravo.
Na to nove miesto som zasadila tych 5 shamanov a iba 2 noname(tie co su hore na fotkach), pretoze mi jednu sfuklo z osmeho a dalsie dve vyschli ked som bola prec...
Cez vikend pridam fotky....dufam ze ich nevyplavili tie dazde....
Shamankovia pekne rastu, ale jeden sa nejak zasekol. Jednu noname mi okusali slimaci (uz pracujem na ich odstraneni) a druha mi asi zacala kvytnut....ale niesom si ista...su tam take male chlpiky na vrchu. Hned ako to bude mozne pridam fotky.
Vcera som ich 1.krat poliala asi tretinovou davkou kristalonu a postriekala previcourom proti plesni.
1- Je puda puvodni?
2-kopals aspon trochu do hloubky nebos je jen zasadil do ty dost pravdepodobne hodne tvrdy zeme?
3- ty petky bych sundal, kytky vetsinou potrebujou dychat
Trochu progress a bude to fajn!