Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevim něco tomu schází. Nic proti hydru (já sám senm ani nezkoušel), ale možná si měl ze začátku vsadit na substrát. Dost mě zarazilo zě máš v bubláku vatu, vždyť je to sračka, kdoví co v ní všechno je. Já teda nevim a ty? Proč si to všechno myslím? Mám skříŇku cyklus 18/6 s 2x50wHPS+4x11wzářivky=144w a vypadá to dost jinak.
Viděl bych to že chyba je v příjmu živin a světle. Krystalon asi fuckt nestačí. Ten je určenej přece k přihnojování substrátu!!!.
No a ještě tam prdni 50w nebo 70w HPS. Vyjde ti to na 200-1000,- ("bazar"-nový) a rozdíl který vidíte i cítíte se jistě dostaví.
Asi nebude náhoda že si zvolil hydro, ale já bych ti doporučil pro začátek substrát. Důvodem je: substrát již obsahuje alespoň část živin co bude kytka potřebovat (v tej nejkwalitnější formě - v přírodní), není tedy třeba tolik hnojit->omezíš riziko chyby v hnojení. Není třeba vychytat tolik much jako u hydra. Jelikož máš očividně skříň blízko bytu () tak si nejspíš shopnej zalejvat denně. Já vim je to trochu voprus, ale stejně do skříne se aspoň jednou denně podíváš, mám pravdu?
Tak hodně štěstí a jestli budeš potřebovat řízany(K2,K2+HashPlant), tak se ozvy
P.S.K
Jo úplně sem zapoměl, na ten alobal ses měl vysrat a natří stěny i strop Primalexem (polar a lepší).
Použij vstupní větrák radší k horizontální cirkulaci po skříni. Tak to snad zatim vše
mas to fakt pekne.....
ale jak jsem tak prochazel tvou galerii, tak me napadla takova vec.... nevim jestli jsi nad tim uz premyslel,
ale pokud jsi zacinal jak sam pises ,,od seminek,,
tak je docela realne nebezpeci, ze jedna z tvych krasek, a ja bych malem vsazel na tu velkou, je krasavec
Pral bych ti aby to nebyla pravda, ale co mam tak zkusenosti, tak tipicka samice, je ta druha mala...
I podle toho, ze jsi ji sazel pozdeji a zvedl si ji svetlo, by mela automaticky ridnout a vytahovat se za svetlem.... ale tahle mi prijde takova husta.... no proste samica odpohledu
A taky je mozne, ze je vsechno jinak.......
No jen jsem premyslel nahals ))))
V kazdem pripadku hodne stesti a trochu zainvestuj do te 150ky.... videl bych to jako idealni zdroj pro tvuj prostor..... s lepsim vetrakem bych se nebal ani 250tky....
skříň je pěkná a barva stylová...nejdřív jsem si myslel, že je to velkej reprák... ale zdání klame
ale co mě zajímá víc, je ta tove kytka. ddevil má možná pravdu (asi to bude samec - ta větší), ale kdyby přece jenom začala kvést, tak sem určitě umísti ještě nějaký fotky, protože 60W je tu celkem rekord (nejslabší osvětlení, ale nic proti). každopádně spořivky asi nebudou košer...
jinak Ti přeju, ať to pěkně roste... a ať z toho něco máš!
No cece substrat sem uz jel a zavrhnul sem ho protoze to v tom roste dost pomalu, je z toho akorat bordel po skrini a hlavne furt se v tom lihnou(hlavne v lete)naky brebery.
Tu vatu sem tam mel jako provizorku, protoze uz sem to nemoh vydrzet a chtel sem ten bublak uz zkusit, ale nemel sem rockwool.No a nemel sem rizky takze sem nemoh to seminko jen tak hodit do toho kvetniku, aby tam plavalo tak sem tam smrknul vatu.Ale mas pravdu je to hnus mel bys videt co tam ted z ni zbylo
Jinak samozřejmě svetlo zmenim uz mam patici i vybojku takze sezenu i ty ostatni onanie a 150 krasnych Waticku bude na svete
No a az dostanu zase nejakou financni injekci vymenim krystalon za AH.
Tohle byl proste jenom takovej pokus jak to asi bude vypadat.Casem to doladim.
Jo a este pridam samozrejme otocnej vetrak pro cirkulaci.
To uz pak musi rust samo
To ddevil
Hmmm taky me napadlo ze by to moh bejt samec ale modlim se aby nebyl protoze minula uroda, to sem jel este v substratu, byli vsechno samci.Zasadil jsem osum kytek, jedna chcipla, jedna byla hermous a zbytek samci.Doufam, ze tohle bude uz konecne samicka.
To koles
Kdyz sem to stavel tak si taky rodice nejdriv mysleli, ze to bude reprak...