Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím.
Děkuji vám za Káčka.
Přidávám zase pár foteček.
Kytičky začínají srůstat do sebe.
Stále je držíme nízko. Zlý soused který neměl nic vidět tak už to všechno oběvil ale zatím se nic neděje tak snad bude vše v poho.
z prava 2x NEBULA uprostřed 1X SHIVA SKUNK vpravo NONAME
2.srpen
Letos mám velké štěstí (ani jeden samec) kytičky jsem nařízkoval a nechal nakvést ve skříni a ukázaly se samičí pohlaví což jsem velmi spokojený.
Zatím ani náznak květu. Pořád rosteme
1fotka no name
2 fotka všechny holky pohromadě
Moje no name kytičky pochází z Jižní Moravy a zřejmě to bude taky nějaká lepší genetika ( samozřejmě jsem si schovával ty nej semínka) v minulých letech jsem pěstoval převážně české sativy (které touto dobou už normálně kvetly) vyšlechtěné pěstiteli ze Střední Moravy tyto kytky začli šlechtit pěstitelé kolem roku 1980 a vznikly pravděpodobně z konopí setého. Můj poznatek je že v současné době se venu pěstuijí už lepší genetiky ruzné crossy a odnože známých modelů a je mi líto že pěstování českých sativ zaniká. Mám ještě pár kamarádů kteří na 6m kytky nedají dopustit.
Tak ať to roste.
Přidávám fotečku řízku z řízku pro zachování genetiky.
kytičky jsem zahnojil alga bloomem chtěl bych je nakopnout k dřívějšímu kvetení.
¨Nejvice voní šiva když do ní strčím hlavu ale ta už voní od malička roste už pul roku.
Zdravím všechny zahrádkáře, aneb komu se nelení tomu se zelení
Na nebule mi odplesnivěla jedna větev což je docela škoda a doufám že se to nebude šířit dál protože když už plesniví ted co teprve za měsíc
Začínají nakvétat nebulky a chronic který byl na 14 dní ve skříni.
Takže zase přidám pár foteček pro potěchu oka.,
1 fotka plísen
2 fotka chronic vs. nebula chronic vlevo
3 fotka na záhonku pohromadě
4 fotka no name ze semínka nejvíc opožděný
5 fotka detail nebula
aktualizace k 10.9. 2010
Z jednoho no name se vyklubal hermáč což je velká škoda a šel hned ven první fotka.
Nebulky co jsou na záhonku tak jsou hodně náchylné na plísen a už teď s ní bojují
Jedna má naplesnivělý stonek a bojíme se že už to nerozdejchá.. fotka č 2,3 není moje ale spolubydlícího a tak at si s tím dělá co chce.
Šiva skunk teprve začíná ukazovat chloupky bojím se že to nestihne. a jinak už všechno nakvétá.
na této fotce je nebula která rostla do srpna venku pak jsem jí chtě+l dojet ve skříni ale nereagovala moc pěkně tak alespoň nakvetla a ted je zase venku a zpamatovává se. Nádherně voní a už i pěkně lepí.