Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
czus. hele na predchozi fotce mas ostrihany skoro vsechno listi? tim myslim kraje...
jinak holky mas pekny a vypadaj, ze mas vsechny konce vetvi ve stejny vejsce. to je dobrej zacatek
GL 2 YA MAN
Hej striham co to da mne sa to stale zda moc huste. A ked uz zacnem po jednom obstrihavat tak neviem kedy skoncit. Ale snažím sa vačšinou len skracovať listy.
Inač mne sa ti to po prepnutí vôbec dako nevytiahlo to bude možno aj tým strihaním
Včera som si upiekol aj super kolacik z tych listov obstrihanych a dovidenia. najskor som si dal jeden kusok a po hodine ze asi to nic nerobi som si dal este tr3 a potom uz neviem odpaleny jak delo. Chutil fakt dobre ani nebolo citit ze tam bol matross no ale potom.... rozchodit sa mi to uz nepodarilo.
Tebe jak ucinkoval ten BIGBANG bude to asi dost kladivo co...ked je tam medical herb pisane to uz asi aby ma nic nebolelo
Czus. Travicka to byla dobra. Bohuzel sem byl nucenej to zklidit trosku driv nez sem mel, bylo to dost energicky . kdyz sem prijel do dublinu a 5 nas sedelo kolem stolu, zapalili sme BB tak za chvilku uz byli vsichni na nohou, ale jak rikas bylo to kladivo (a musim i priznat ze to jeste dost zesililo pote co sem je ususil normalne ve tme. dokud sem to chutnal ze sem strihal rovnou z kytky a susil v troube tak tak 70% sily). chut byla dobra takova dost citronovo-pomerancova. prste jak nejaky citrusy. Hlavne kdyz sem si nacpal bong.
jinak neco ke kvetu. ze zacatku to vubec nejkvetlo a musim souhlasit ze nejrychlejc to kvetlo posledni 2 tejdny. Posledni 3 dny sem rozdelil :
48 hodin tma a pak 24 hodin svetlo. Ja sem lil hnojky az do konce (teda top-max az do konce)
rekl bych ze jako stress z ostrihani listu muzes udelat ze propichas trosku na par mistech stonek. Listy nestrihej nebo az na uplnej konec.
a doba kvetu podle GHS je 8-9 tejdnu.
spousta lidi tady nadavalo na GHS ale chut dobra, sila uchazejici, Uz je asi znova nepojedu ale mohlo to bejt i horsi, podle toho jak me vsichni strasili
GL 2 YA MAN
citace:
Původní příspěvek od Sadic Cauko
Hej striham co to da mne sa to stale zda moc huste. A ked uz zacnem po jednom obstrihavat tak neviem kedy skoncit. Ale snažím sa vačšinou len skracovať listy.
Inač mne sa ti to po prepnutí vôbec dako nevytiahlo to bude možno aj tým strihaním
Včera som si upiekol aj super kolacik z tych listov obstrihanych a dovidenia. najskor som si dal jeden kusok a po hodine ze asi to nic nerobi som si dal este tr3 a potom uz neviem odpaleny jak delo. Chutil fakt dobre ani nebolo citit ze tam bol matross no ale potom.... rozchodit sa mi to uz nepodarilo.
Tebe jak ucinkoval ten BIGBANG bude to asi dost kladivo co...ked je tam medical herb pisane to uz asi aby ma nic nebolelo