Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » První zkušební micro
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
sirHerry
Stálý Člen

Karma uživatele sirHerry - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

tak asi 11ty den... nejak mi schnou ty spodni listečky, je to normalni u tech prvnich nebo co muze byt spatne? :-( je tam ted videt voda ale to je po zaliti tak to proteklo dolu... uz tam maji i vetraček aby se trochu hybali ve vetru a nestal tam vzduch :-)

Old Post 26-03-2010 v 10:21 AM
sirHerry je offline   Profil uživatele sirHerry   Find more posts by sirHerry   Foto galerie člena sirHerry   Click here to Send sirHerry a Private Message   Add sirHerry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sirHerry
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

myslite ze uz muzu pomalu hnojit?
a uz mi dole prorustaji lehce kořinky ven, je to znameni na presazeni do vetsiho nebo je muzu jeste nechat at to prokoření pořádne cely?

Old Post 26-03-2010 v 10:23 AM
sirHerry je offline   Profil uživatele sirHerry   Find more posts by sirHerry   Foto galerie člena sirHerry   Click here to Send sirHerry a Private Message   Add sirHerry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

[účet odstraněn]

Old Post 26-03-2010 v 14:28 PM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sirHerry
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

no Ph zalivam lehce pod 6,5 tak to je snad ok, ke svetlu jsou co nejbliz, to je zaklad a to uz vim, i jde videt ze se tak netahnou do vyšky...

Jen s tou vodou si nejsem vubec jistej, všude čtu ze se ma zalivat malo a pak nechat proschnout jen me se porad zda ze maji malo, mozna tam mam moc perlitu, ale ta voda jen proteče a ještě k tomu ty usychající lístky tak nevim :-(

Kropim je dost často rozprašovačem ale zkusim tam nejak dat nejakou tu houbu nebo hadr jeste...

A asi je teda uz i přesadím do většího, četl jsem dost ze to postupny přesazovani ma kladnej vliv ale snad uz je čas :-D

Old Post 27-03-2010 v 08:33 AM
sirHerry
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

tak to pořád schne :-( zkusim dat nizší Ph jelikož voda co mi vyteče z hliny ma nejak moc vysoky nevim proč :-( přesazovat radsi ted nebudu, az se trochu zmátoří...

no ale ted jsem prochazel Jackerspackleho řešič problémů s výživou rostlin a je hned nekolik dalsich kandidátů :-( at dusik, draslik nebo magnesium...tak zkusim začit lehce hnojit jak na to zareagujou :-) i kdyz to by presazení do novy hliny melo taky mozna srovnat tak nevim nevim :-D

Naposledy upravil sirHerry 28-03-2010 v 07:58 AM

Old Post 28-03-2010 v 07:52 AM
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

zdravim .... nez to ted hnojit tak by mozna bylo lepsi presadit do nove hliny a az se poradne udela korenovy bal tak potom zacit hnojit.

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 28-03-2010 v 09:08 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
c.u.b.e
Samotář

Karma uživatele c.u.b.e - 78% PěstitelskáKarma uživatele c.u.b.e - 78% PěstitelskáKarma uživatele c.u.b.e - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Čus,

řekl bych že to přesazení pomůže. Hlavně chci ale napsat k tomu zalejvání... Taky se mi stávalo, že jsem nalil do květníku tak panáka vody a už neco proteklo dole, taky jsem z toho byl trochu frustrovanej. Ale zjistil jsem jak to dělat správně...nejdřív lehonce poleju povrch a nechám vsáknout. Ta hlína se tím jakoby připravý na natáhnutí většího množství vody. Když vidím že se vsákla, tak přileju další trochu a zase počkám. A teprve potom to proleju trochu výrazněji..Vodu, která vyteče do podtácku vyleju, aby tam holky neměly svinstvo.... Květináč pak nechám pořádně proschnout a kontroluju to potěžkáním-nemusím rejt prstem mezi kořeny, abych zjistil jestli je hlína vlhká...

Snad to trochu pomůže. Prostě co se týče zalejvání, tak je na to lepší spíš malinko kašlat, než to zbytečně přehánět...

Belladonna- 5x 18w zářivky

Existuje pouze jeden opravdu závažný filozofický problém: to je sebevražda. Rozhodnout se, zda život stojí nebo nestojí za to, abychom ho žili, znamená odpovědět základní filozofickou otázku. Všechno ostatní, zda je svět trojrozměrný, zda duch má devět nebo dvanáct kategorií, je až druhotné. Albert Camus

Old Post 28-03-2010 v 09:56 AM
c.u.b.e je offline   Profil uživatele c.u.b.e   Find more posts by c.u.b.e   Foto galerie člena c.u.b.e   Click here to Send c.u.b.e a Private Message   Add c.u.b.e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sirHerry
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

tak jsem je přesadil a budu je min zalivat...snad to pomuze :-)

Old Post 28-03-2010 v 10:18 AM
sirHerry
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

tak to hnědnutí se zastavilo... zalejvam minimalne a jsou presazeny, hlavně kropim a pak 2x denne jim tam striknu 2 ml vody zatim se špetkou hnojiva a zatim to vypada dobře :-) k tomu je tak jednou do tejdne proleju vic a pak zase jen skromně, snad budou spokojenejší...

Old Post 30-03-2010 v 14:53 PM
sirHerry
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

tak po delsi době novy foto...listky uz nežloutnou, ale ty dve asi na horši zachazeni nejak nechtej zapomenout...zato ta třeti dělá radost :-)

Old Post 10-04-2010 v 08:03 AM
ondrawasek0101
Stálý Člen

Karma uživatele ondrawasek0101 - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

zdravim,tak jak jses na tom?

Old Post 22-04-2010 v 17:14 PM
ondrawasek0101 je offline   Profil uživatele ondrawasek0101   Find more posts by ondrawasek0101   Foto galerie člena ondrawasek0101   Click here to Send ondrawasek0101 a Private Message   Add ondrawasek0101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stunt
Stálý Člen

Karma uživatele Stunt - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

už bych zkusil FIMnout aspon tu nejlepší kyti , máš to fajne

Old Post 22-04-2010 v 19:55 PM
Stunt je offline   Profil uživatele Stunt   Find more posts by Stunt   Foto galerie člena Stunt   Click here to Send Stunt a Private Message   Add Stunt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cudas
Stálý Člen

Karma uživatele cudas - 64% PěstitelskáKarma uživatele cudas - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Ahoj , pokud ti moc nepovyrostly tak zkus zakrýt pet láhvema budou mít vlhkost a ze začátku je to dobré na rozvoj kořenového systému.Nejsem geniální ? nejsem někde na fóru jsem to četl.No a jestli nemáš zvlhčovačku tak ti jí trochu nahradí . Praktikoval jsem to u jednoho kamaráda u řízků které nebyli vůbec zakořeněné (jenom obalené v Stimulaxu a píchnuté Rw kostičce) po pár dnech prorostli kořeny a šup snima do hlíny.

pravda je tam někde venku,šel jsem ji hledat

Old Post 22-04-2010 v 20:49 PM
cudas je offline   Profil uživatele cudas   Find more posts by cudas   Foto galerie člena cudas   Click here to Send cudas a Private Message   Add cudas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sirHerry
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

ani jsem si nevšiml ze sem nekdo přispěl tak jsem to moc neaktualizoval ale nejak se to zaseklo :-( ta jedna je hezka ale co jsem je dal kousek niž od svetla kdyz uz ho dorostly tak přestala rust, přemyslim jeslti bych uz nemel přepnout...ty zbyly dve tam jsou uz jen do počtu... doufam jen ze ta první bude samice jinak jsem v *****, dnes se pokusim nahrat nejaky aktualni fota....

Old Post 23-04-2010 v 05:12 AM
sirHerry
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

tak tady je par fotek...

Old Post 23-04-2010 v 14:49 PM
sirHerry
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

a tady jde videt jak se ta jedna krasně sama větví i kdyz jsem ji nezastrihoval a ta druha vubec nic...docela divny...za stejnych podminek...

Old Post 23-04-2010 v 14:50 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás