Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau,
Pokud je -20C-tak 2minuty, pokud je -5C tak 10minut.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
nechci tipovat protože je to škoda toho řezu , ale pokud to bude nějakej mrzák, kterej by stejně nevyplodil nic zázračnýho tak při -20C asi 20 minut a při -5C tak 60 minut
teplota byla -15 rezy to prezili ale nevypadaji dobre sok jak krava po 30 min K.O 15 min zvladly byli v kyblu tak ze na ne nefoukalo jinak by asi nevydrzeli tolik
pri vypnutem sodiku sakra jak ja se tesim na sklizen je ted takova krize ze to ani mozny
Jen pro zajimavost tohle je asi muj 11.grow asi protoze sem to nepocital tak ze +-
po prvni v zivote jedu KOKOs a nemuzu s hlinou vubec srovnavat kytky jsou zdrave bez chybicky nemuzu jim vytknout snad jen krom tech zadnich vytazenejch vubec nic ale to je chyba moje protoze sem dela fotky a zapomel sem snizit stinidlo
ne nene mam ve skrini i sativy s dobou kvetu i neco kolem 11 tydnu tak ze podle mne je jeste brzo vysadim 30.den kvetu udelam proplach a pojedu bez GRow kytky jsou porat krasne zelene
ah grow sem vynechal udelal jsem 2x proplach protoze se na kytkach zacali delat nejake rezave tecky slo videt ze pri prolachu odteklo velke mnozstvi hnojiva tak ze sem presolil zacnu tedy odznova na zakladnich davkach a budu zalivat stridave vodou stridave hnojkama amyslim ze to bude gut
Listy se snazim nechavat co nejdele potom jsou palice jak melouny sice neprosviti az dolu ale vrcholy stoji fakt za to trham jen nemocne a nazloutle listy kterych se kytka sama zbavuje,dnes sem prootrhal spodni vetve kde stejne nic nebude