Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dobrý no, taky mám první aero... 14xWR a vytáhlo semi to víc než metr a teď mi jdou listy taky do prdele... myslel sem že to je tím že sou blízko světlu ale jak vidím tak máme stejný problém pudu zkalibrovat EC metr... nechci aby listy dopadly jako tvoje
To m.rider: jen se domnívám, že to bylo ECčkem, ale jelikož bylo na 2,8 což je hooodně moc vysoko, tak bych řekl že problem je tady jinak WR je hodně pěkná kytička, už se těším na ochutnávku
slepecC
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
To m.rider: jen se domnívám, že to bylo ECčkem, ale jelikož bylo na 2,8 což je hooodně moc vysoko, tak bych řekl že problem je tady jinak WR je hodně pěkná kytička, už se těším na ochutnávku
slepecC
jojo asi musim souhlasit ze nejpsis se listi prepalilo jak frcelo na maximum kvuli EC 2.8 ....ale zas mas usetreno pri strihani sahnes rukou a mas cistou palku....a kdyz das flush tak muzeme si byt jisti az ushne ze bude vyborne chutnat....a bude tvrda...roste zvyraznis kvality modely na maximum pri vysokem ec...muj osobni nazor..
mel sem debatu ohledne EC.s .....a po dlouhem zamysleni ...dospel sem k zaveru nizsi EC vic listi...atd ale heavy feeding EC kolem 2.5-2.9 dela vysledky zarucene... vypada to pekne...
ale skoda jze tak malo kusu ci se blbe rozvetvily...jeste mas prostor pro palky kolem .... ale zas pokud budes mit poradne palky neni duvod davat vic kyti... pekne pekne
to hlavolampolska:
Takže tvrdíš když to přepaluješ s ECčkem = větší výnos a kvalitnější chuť??
jinak s tím rozvětvením, no , špatné řezy jak se píše na začátku, vůbec to nerostlo. A taky jsme neměl čas to větvit odjel jsem na týden do alp. Next round už snad bude lepšípořádně to porostahnu po cele ploše
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Původní příspěvek od slepecC to hlavolampolska:
Takže tvrdíš když to přepaluješ s ECčkem = větší výnos a kvalitnější chuť??
jinak s tím rozvětvením, no , špatné řezy jak se píše na začátku, vůbec to nerostlo. A taky jsme neměl čas to větvit odjel jsem na týden do alp. Next round už snad bude lepšípořádně to porostahnu po cele ploše
hele vim ze hodne lidi bude oponovat memu nazoru ale od toho je diskuze... ale vyssim ec co sem tak sledoval alespon u sebe se vyrazne zlepsila aroma a chut matrose..... to ze to narostlo muzou byti tmou a nizkym svetlem... ale dle me naroste...pac kytka se brani..musi umrit tak ze sebe vytahne maximum az z paty....
hele vim ze hodne lidi bude oponovat memu nazoru ale od toho je diskuze... ale vyssim ec co sem tak sledoval alespon u sebe se vyrazne zlepsila aroma a chut matrose..... to ze to narostlo muzou byti tmou a nizkym svetlem... ale dle me naroste...pac kytka se brani..musi umrit tak ze sebe vytahne maximum az z paty....
Máš pravdu taky sem to pozoroval ...ale to EC až týden před kosou jinak ti to zase dojebe kitky....a stím světlem např. dojely mě rodiče a místo 2dnu tmy sem musel zhasnout už o 3dny dřív a tak ocukrované a nafouklé bys za 3dny světla nedal....
Ta finální tma je podlemě základ a čím déle tím lépe a jako finál sem kořeny obalil hadrou z vodou a zavěsil na půdě koř.vzhuru a rostlina usichala pomalu ale ještě trochu brala živyny z hadry a tet nádhera pořád se nafukovaly tet už schnou a je toho o pár g víc než když bych to pokosil.....