Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Změny:
Nakoupil sem nějaké květináče, takže teď v boxu mám
3x 2.5l (ve dvou jsou WS a v jednom 2xOB..zatím se drží stejně, neutlačují se vzájemně)
4x 0.5l (ve všech OB samostatně) Perioda:
18/6 Zalévání:
jednou za 3 dny, kropím ráno a večer jak na list, tak i na půdu Hnojení:
banánová voda, kristalon start (poloviční dávky, je to chemie xD) Nápady:
začínám uvažovat o 70w sodíku, že bych to tam hodil už na růst
ještě se mně zalíbila tady tato LEDka, co si o tom myslíte http://dealextreme.com/details.dx/sku.5134 ?
Dále po growshopech začínám okukovat hnojiva na květ
Několik fotek WS, minulý víkend jsem je ohnul(přivázal sem stonek provázkem, natáhl a konec provázku sem přicvakl kolíkem ke kraji květníku).
Po týdnu příjemné překvapení, nezaznamenal sem žádné vytahování WS, jen "rozvoj" těch boků, které byly víc na světle..
Týdenní update
Kytky po přesazení a hnojení banánovou vodou docela zabraly, dneska dostaly další dávku banánů .
Perioda, zalávání, hnojení, světlo,atd... stále stejné, beze změny.
Akorát jsem jim dneska přidal pár víček a vršků od pete, do kterých přišla voda, tak to snad maličko pomůže vlhkosti
Widow Skunky
...stále ohýbám.
Jinak je to pěkná genetika, hezky se to větví, nemusím to moc prostřihávat, snad jen nebude pravda, co už tady bylo zmíněno(že z těchto semen bylo hodně hermáčů).
Po delší době přináším update...
V bedně se naskytl problém, při zalévání z hlíny začaly "vyskakovat" malé mušky, tak jsem začal hledat, a zjistil sem, že jejich vajíčka(nebo něco takového, co je v hlíně) užírají kořeny, kytky chřadnou, na listech se objevují hnědé fleky....
Některé kytky jsem zrovna vyhodil a u ostatních jsem si začal hrát na pana doktora...vyluhoval jsem tabák (někde sem se dočetl, že to má byt v poměru jako na "silný čaj", tak asi 2-3 lžičky na 3dcl...touto směsí jsem:
1 kytku zalil
1 postříkal po listech a po hlíně (rozprašovačem)
1 postříkal a zalil
...efekt byl řekl bych stejný - řekl bych kladný, žádné žluté lístky s hnědýma flekama se neobjevovaly a u widow skunky jsou nějaké vitálnější...
Dále jsem pro jistotu posypal povrch kytky pískem(z akvárka, co měly rybky, aby se "to co je v hlíně a užírá kořeny" dusilo. nebude to vadit kořenům,že nemají tolik vzduchu?
Další novinkou je, že jsem si obstaral řezy od místního člena (díky moc za skvělé jednání)...takže momentálně nevím, jestli mám tyto kytky dál pěstovat nebo začít znova od řezů...
nejraději bych přepl na květ, to, co mám aktuálně v bedně, ale nevím, kam bych dal ty řezy, aby byly na 18/6...má cenu kvůli tomu zřizovat nějaký provizorní box? Na první fotce Widow Skunky
Tak po delší době přináším update...
toto kolo už dojíždím jenom tak z povinnosti, abych věděl, jestli se to dá dopěstovat. Ty mušky docela dost užírají kořenový systém a kytky rostou hodně pomalu.
Minulý týden už jsem přepl na květ, a vypadá to, že ze semínek od shishy lezou slečny, fotil sem to mobilem, který má blbé ostření, takže tam jde kulové vidět, ale nenašel sem žádné koule a nějaký ten bílý chloupek se už objevuje.
Jinak mám už vymyšlené, jak pojedu v novém boxu, tak se snad dočkáte brzo updatu .
Pojďme k samotným fotkám: Komplet (2x widow skunk ze semen od shishy, 2x widow skunk z řezů z matky ze semene od shishy (od místního growera)
Zdravím groweři,
k mé radosti se z kytek opravdu vyklubaly slečny, žádní hermáči
Děvčata jsou 14 dnů na květu, hnojím je B'cuzzem Terra Max 2x do týdne, jednou dostávají čistou vodu.
Nemám v plánu přidávat žádné další světlo, chtěl bych vidět, jak to pod 40w úsporkama dokvete.
Foto 1 - celkový pohled do bedny