Host
Host
|
No tak to co naspal slepej slepec se mi taky ani vážně nechce věřit....,:-D pokud by to někdo zfilmoval, tak by z toho byla docela dobrá komedie .:-)
Ale je to vážně z toho, že prostě smažíš, a už asi na přepálenym oleji...:-),,protože to je jasná paranoia! A k tomu, že jsi konfident se ani radši nebudu vyjadřovat.....Jsi blázen,,,ale moc tomu všemu nevěřím!! Asi si chtěl bejt zajímavej a nějak se ti to story zvrtlo, ale pokud nelžeš, tak si zvadlej kokot!
Jinak mě jednou chytli benga s kámošem kdysi v jednom lázeňském městečku na severu čech :-),,,, stylem, že jsme si tam jeli koupit nějakýho toho čouda do takovýho pochybnýho podniku, o kterym každej věděl, a oni zrovna ty kurvy na něj dělali zátach...:-)...
Takže jsme pokoupili, sedli si do parku kousek odtamtud a ještě nás nechali si v klidu pokouřit, my samozřejmě ještě nic nevěděli...,,,a já si řikal proč ty dva "pánové" na nás furt tak čuměj :-),, ale v pohodě jsme na ně srali.. Pak jsme se vydali na cestu, kámoš mi ukazuje na výlohu na nějakej novej kazeťák a šup!! Chytli nás ze zadu za ruku, jakoby v podpaží, otočili,,,hned jsem pány poznal :-), ukázali nám svoji placku z Cornflakeů no a bylo to jasný......! odvedzli nás na bengárnu no a tam tak 20 lidí z toho baru... pak mi to tam maník vyprávěl, že tam vtrhlo tak 10 "kámošů" v URNA tepláckách s kamerou s majitelkou toho baráku atd...
Jinak nic, hulo nám zabavili, poseděli jsme 2,3 hodinky a jeli domů....pak nám asi za rok přišlo od soudu, že se máme dostavit jako svědci. My se na to samo vysrali,,,ještě nějaký kšefty bůhví s jakou mafií..., pak to přišlo asi ještě 2* ale nic se nestalo....Takže jsem přišel jen o hulo,,,ale to ve věci, že jsme toho měli u sebe málo a ještě, že jsme to koupili....
Jinak Bench_NM,,.,: osobně si myslím, že pokud si toho u sebe měl jen tak málo, tak maximálně podmínku tak na rok na dva....!
nechci tě strašit, ale tenkrát bylo v na vlastní oči, jak ten kluk hodil dvoum kámoškám z okna 1 špeka, nějak se to provalilo, a on šel hned bručet na tvrdo asi na dvě léta, byl s nim rozhovor z basy a tenkrát z toho byla taková aféra, že sloužil jako odstrašující příklad.....určitě to někdo z vás viděl.......,,ale buď v klidu..., SR snad není Thajsko, ne..?:-)
Naposledy upravil 09-03-2010 v 08:19 AM
|