Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak od 41. dne jsem už nehnojil- stejnak už to bylo spálený dost!
Po průplachu začaly kytky padat jedna na druhou, prostě bordel. Snažili jsme se to nějak napravit, ale už jen tak ležerně...
Po tom šoku, co jsem jim způsobil jsem už věděl, že první kolo je ztracený, že už se z toho holky moc nevylížou. Holt jsem se poučil a příště už to bude lepší!
Jinak si myslim, že na kvalitě produktu se to neprojevilo, ale na kvantitě určitě- tipuju tak 200g. Což je, ale určitě lepší než naopak!
Mountain jam
Jack Herrer
S.A.G.E. (ten to schytal nejvíc...)
Northern lights
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
zdar, jedu taky metrop a koukám jak tam cpeš ty hnojky ůplně jinak Míchal jsi zbytečně MR1 a MR2.sakra škoda že jsem si toho thrídu nevšim dřív. Tady máš tabulky na metrop, je to vyzkoušený spálit bys to neměl ani omylem http://metrop.nl/8_tj/4a_tj_soil.html
No jo sprznil jsem to a jsem si toho vědom!
Od toho průplachu vodou už jsem nehnojil vůbec. Výsledek je 208g (bez spodků), takže jsem to odhadl docela přesně. Kouření je to dobrý (taky tři tejdny proplachu), kvalita perfektní no a holt ten výnos je dost bídnej, ale tak po tom co jsem si toho spálení všimnul už se nedalo nic moc dělat.
Holt jsem zvyklej z x let outdooru na pořádný stromy, který toho snesou podstatně víc... S těmahle prtouskama to, ale časem taky vychytám!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.