Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
techyes
Stálý Člen

Karma uživatele techyes - 19% Pěstitelská

ta pamet:[ Příspěvek č. 33

prijdu takhle jednou k oknu a premyslim proc sem k nemu vubec sel. tak asi kvuli divani, reknu si. chvili srkz nej ziram ven na stromecky a oblohu a pak se ozve matka: " tak uz ho konecne otevri at se taty vyvetra!"

Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?

Old Post 12-08-2002 v 16:03 PM
techyes je offline   Profil uživatele techyes   Find more posts by techyes   Foto galerie člena techyes   Click here to Send techyes a Private Message   Add techyes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele techyes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Vcera sem byl u bratranka, dali sme speka (mastnyho) a rozhodli se ze pudem na konzert, stavili se jeste dalsi lidi tak sme si rekli ze vyrazime, zasel sem za lidma a asi 5 minut snima kecal a bratranek nikde, vratim se na zahradu a von vsude po kapsach hleda klice, kouka kam je dal nebo co, podival sem se z druhy strany dveri, byli tam, von je vzal zamknul a suverene vyrazil, udal jen par kroku, protoze sem mu pripomel, ze by ty klice moh vytahnout ze zamku...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 13-09-2003 v 12:01 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GREEEN
Stálý Člen

Karma uživatele GREEEN - 65% PěstitelskáKarma uživatele GREEEN - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

drew: jojo auto uz sem taky ztratil =)))))) to je nejhorsi =))

Old Post 13-09-2003 v 13:36 PM
GREEEN je offline   Profil uživatele GREEEN   Find more posts by GREEEN   Foto galerie člena GREEEN   Click here to Send GREEEN a Private Message   Add GREEEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Tak nejdriv: Techyes - tak to je narez, dlouho sem se tak nezasmal

Jinak me se bezna stava, ze si zapalim cigo (Pall Mallky-cely bily), rikam si, to je nejaky silny - no a pak zistim, ze sem si zapalil filtr.
Asi prejdu na jiny ciga

Pak sem takhle jednou jel v metru na Karlak. Vlak stoji ve stanici, dvere otevreny. Pak uz "ukoncete vystup..." a ja si na posledni chvili uvedomim, ze vystupuju, tak jak silenec vyskocim a vylitnu ven. Dvere se zavrou a ja zistim, ze sem vystoupil na jiny zastavce (Jinonice). Vony sou si trochu podobny, no...

Old Post 14-09-2003 v 16:11 PM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Jo, abych este nezapomnel:
Jednou sme byli na nejaky akci a ja drzel v ruce cigo. Tak si ho zapalim, chvilku si kourim, kecam s lidma...
No a pak najednou zmizelo. Zacnu se rozhlizet, estli mi nespadlo nebo neco. Lidi se ptaj, co hledam, ja rikam, ze mi zmizelo cigo...
No a pak nekdo rekne, ze se mu zdalo, ze sem si ho daval do kapsy u mikiny.
Ja rikam: "cozee? nejsem prece blbej"
...
bylo tam a este horelo
tak sem ho dokouril,mikina nastesti prezila
nu coz

Old Post 14-09-2003 v 17:26 PM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

nějak se mi taky nedaří poslední dobou posílat smsky těm správnejm lidem
něco napíšu,pak si na někoho vzpomenu,nebo na mě někdo promluví a já odesílám jinam.Zrovna včera takhle sedíme,já píšu svojí lásce,odešlu a za chvilku kámoš vedle řiká:tyvole fakt díky kocoure

SMOKE IN PEACE

Old Post 15-09-2003 v 11:31 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Palec nahoru stupid me Příspěvek č. 39

tak jsem včera povýšil ovladačovej problém na novou úroveň:
- začalo to tim, že jsem měl fakt děsivej den v práci, utahanej jako svině, nic už se mi nechtělo - naplánoval jsem si dát si osobáčka, telku a spát
- přijdu domů a zjistim, že moje fretka má nějakou děsnou sračku a co čert nechce - vysrala se mi přímo na ovladač, řikam si humáč, nějak vyřešit, ale napřed si dam brko - chyba zahulil jsem si a ovladač vzal do koupelny, že ho očistim - bohužel mi nedošlo, že se ovladače nědělaj vodotěsný - pěkně jsem ho umyl pod tekoucí vodou a pak se jenom divil, že nefunguje - dal jsem ho natopení, jako, že snad proschne, ale hovno
nějak jsem se na tu telinu ale upnul, tak jsem vymyslel, že připojem video, kterýmu nefunguje přehrávání (jinak ale maká ) a budu ovládat televizi přes video ---------> jelikž ale video nepoužívam, tak jsem ho musel vyndat ze skříně, připojit a zjistit, že NEVIM, kde mam od něj OVLADAČ ---------> takže začnu prolejzat celej byteček, nikde nic poslední šance jedna skříňka ve kterej mam různý kraviny, který jsou mi k hownu, jenže tak skříňka je zaklíněná za gaučem a nejde otevírat...
to už jsem to začínal brát osobně - odtahnu stůl, odtahnu gauč - nalézám ovladač od videa
všechno uklidim jak bylo, abych zjistil, že ovladač od videa má úplně jiný baterky než TV
ze zoufalství vyzkoučim původní ovladač od TV a co myslíte - von se rozmyslel a a začal makat
neni to paráda?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 24-10-2003 v 14:52 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

dude: pro priste se to taky da prepinat primo na televizi ale neni to z gauce tak pohodlny. ovladac forever.
no ja zas nedavno ztratil penezenku. proste jak blb litam po celym brne a po knajpach kde sem byl (lidovka, stadec )a nakonec ju najdu pod zidli na sklenence, kde sem zjistil ze sem ji ztratil. ja v prkenici mam opravdu uplne vsechno a kdybych ji ztratil tak sem lidove receno v pi**. nastesti ju mam, ale zazdil sem si vecer

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 24-10-2003 v 17:52 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kajinec
Stálý Člen

Karma uživatele Kajinec - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

haha nemate nekdo naky dobry seminka od dobryho huleni treba K2

Old Post 24-10-2003 v 22:55 PM
Kajinec je offline   Profil uživatele Kajinec   Find more posts by Kajinec   Foto galerie člena Kajinec   Click here to Send Kajinec a Private Message   Add Kajinec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 42

...jdu do pokoje něco hledat a najednou zapomenu, co vlastně hledám...
...bavim se s někym a občas nevim o čem...
totální zápeky do reklam a teleshoppingů znám, ale brutálnější je poslouchat rádio, třeba zprávy, zprávu okomentovat a pak se zeptat, o čem mluvili

Old Post 25-10-2003 v 18:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 43

Já bych neměl moc jíst voříšky páč na ně mám alergii.Na stolku u telky nám už pár dnů ležely uzený mandle,o kterejch sem tvrdil že sou hnusný.Po včerejším osobáčku a následnym všežravostavu sem je zlikvidoval a do hoďky sem opuch jak balón.Chvilku sem měl stres jestli to přežiju,ale je to OK.Sem dneska jak číňan po tahu.
A NEPOUČÍ SE A NEPOUČÍ
Ještě jak chodím večer většinou už na půl v kómatu naposled do koupelny.Zvednout dekl na hajzlu vyčurat.Pak zvednout dekl u koše na prádlo a vyhodit spodky ponožky a tak.Zvedání obou deklů je skoro stejnej (automaticky prováděnej) úkol.Kde myslíte že ty trenky skončily.Eště že sem nesplách.

Old Post 26-10-2003 v 09:43 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blek
Stálý Člen

Karma uživatele blek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Přiznám se.Sem to já kdo hází oblečení do hajzlu.

Old Post 26-10-2003 v 09:45 AM
blek je offline   Profil uživatele blek   Find more posts by blek   Foto galerie člena blek   Click here to Send blek a Private Message   Add blek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

drinker hulič> hehe, si myslíš, že jsem úplně blbej - na to sem přišel taky, ALE
1. sem línej
2. mam nějakou zkurvenou TV, když jsem to chtěl přepnout přímo na ní, tak to šlo jenom směrem dolů - zrovna sem tam měl program č. 1 - takže bych musel 0, 99,98,97, až třeba na dvojku - takže no good

BTW: teleshopping - když něgde uslyšim "Chtěli ste lívanec a máte zmuchlanec" - to mě dycky dostane do kolen

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 26-10-2003 v 13:43 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lora
Stálý Člen

Karma uživatele Lora - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lora - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Urcite velmi caste je : mit plne ruce nejruznejsich predmetu (mne se to stava hlavne doma, tuto vlastnost jsem prevzala od meho pritele). Vetsinou to byva : jeleni luj, cigarety, zapalovac, fajfka/joint, huleni/popr.i filtry+nuzky na ustrizeni, papirky a piticko. No a nekdy i nej. predmet, ktery jsem zapomnela odlozit, napr. vidlicka ci tak neco. A neustale s tim vsude chodit, hlavne nic nepustit. A jeste ochotne nabizet pomoc, ze neco podrzis, ci odneses do jine mistnosti. Casto se stava, ze velmi, velmi pevne drzim v ruce fajfku, palcem hezky ucpany vrsek, aby se jooo nic nevysypalo, casto i po tom, co je jiz davno dohuleno. To si uvedomuji tehdy, kdyz me chyta silena krec do ruky a na palci mam uz totalka otlaceny kolecko.
A jeste bych vzpomenula obavy z hluku. Duvod napr. rodice, kteri spi a jejich loznice je presne pod vami. Vsichni uz septaji tak, ze se vlastne ani navzajem neslysite... Bohuzel casto se mi stalo, ze jedinej, kdo stale zvysoval volume, jsem byla ja .

Old Post 27-10-2003 v 00:42 AM
Lora je offline   Profil uživatele Lora   Find more posts by Lora   Foto galerie člena Lora   Click here to Send Lora a Private Message   Add Lora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
severin75
Nový Člen

Karma uživatele severin75 - 0% Pěstitelská

Jo Příspěvek č. 47

Hledam lecos, hlavne ten ovladac.Jednou po oslave silvestra kamos hledal hodinky.Hledali jsme asi hodinu(byli dost drahe) ale nemohli jsme je ani za boha najit.Ke slovu prisla neobvykla mista-lednicka,spajska,zachod,koupelna....ale nic. Kamos to vzdal a odjel domu.Ubehlo par dni behem kterych jsem obcas po tech hodinkach zapatral a sedim u televize cumim na blbost a popijim pivko a ktomu prijidam krupky z hluboke misky.Kdyz uz misku dojidam nahmatam nejaky kovovy predmet- ano hodinky :-)
Take jse mi uz dvakrat stalo, ze jsem zapomel sve heslo do fora. tak jsem vzdy poslal zpravu spravci.Ten mi heslo poslal, bohuzel na mail vytvoreny v seznamu u ktereho bylo to same heslo co do groweru.uf

jo ted kdyz jsem ten prispevek chtel odeslat tak mi to napsalo wrong password

Old Post 28-10-2003 v 16:01 PM
severin75 je offline   Profil uživatele severin75   Find more posts by severin75   Foto galerie člena severin75   Click here to Send severin75 a Private Message   Add severin75 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
severin75
Nový Člen

Karma uživatele severin75 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

protoze jsem se snazil prihlasit na jednu ze svych zapomenutzch identit

Old Post 28-10-2003 v 16:04 PM
severin75 je offline   Profil uživatele severin75   Find more posts by severin75   Foto galerie člena severin75   Click here to Send severin75 a Private Message   Add severin75 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás