Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
předně díky moc za káčka a pochvaly... .)
Co se týče pacháče, tak jsem původně zamýšlel DIY pacháč s aktivním uhlím podle návodu jednoho Growera. (ID už bohužel nevím)
Ale nevyšel mi čas a možná sehrála svoji roli i moje neskutečná lenost
Na příští grow plánuju jinej prostor, tak to pořeším naráz.
ad Mattonka
----------------
Četl jsem zde na G o metodě sklízení, při které se nejdříve spaří kořeny, přidá se trochu peroxidu ještě s něčím (prý to podporuje přeměnu složitejších cukrů na ty jednodušší, nevím, nejsem chemik ) a přidá se po čase Mattonka.
Kytka to natáhne a chuť to změní.
Samozřejmě ne nějak rapidně, ale poznat to je.
Jsem na vážkách, jelikož jde o to, že genetika je Orange Bud, tže abych nezkurvil to, co jsem už vypěstil, nějakou hruškovou nebo hroznovou Mattonkou
Zas se mi zdá ale zbytečný lejt tam pomerančovou
No, uvidim...pořád mám pár dní čas.
------------------------
Ještě nahodím nějaký současný foto, aby bylo na co koukat
Jj, ten dred jsem četl, ale podle mě je to docela hoax.. Ale uvidíš, jestli to zkusíš.. Každopádně bych do toho nešel a to z toho důvodu, jak jsi psal (máš OrangeBud).. JInak K+
Původní příspěvek od Bo.OsteD No..už moc nevim, ale myslim tak okolo 25-30 když jsem je přepínal.
Teď je to takový po různu, jelikož jsou zohýbaný, uvázaný a hlavně dost popadaný svou vlastní vahou Ale cca 45-55 cm.
Z mý prozatím dost malý zkušenosti vím, že vyrostou cca o třetinu, po přepnutí. Neplati pro Scrog teda .))
Ahoj, s tim rustem po zmene perody sviceni je to dost individualni, dost zalezi na genetice, vlhkosti, substratu, systemu, hnojeni a treba vzdalenosti kytky od lampy a faktoru je vic ktery to ovlivnujou, cetl jsem tu ze po prepnuti na kvet to nekomu narostlo az o 400% !!!!!
Největší faktor pro to aby to přerostlo je moc dusíku v hnojivech,dělal jsem takovej pokus se třema řezama-jeden neměl dusík vůbec-mikro skrček co neměl ani 7cm, druhej dostal 1ml/l A+B od Bcuzz ten měl 15cm po stejný době a byl hezky zelenej a tlustý stonky no a třetí dostal 3ml/l a měl po stejný době cca 40cm a tenký stonky s velkym rozestupem od sebe. Podle mě když se dává dusík poskromnu,tak si člověk vypěstuje moooc hezký bonsajeViz muj dred
Super, dík za tip. Přemejšlel jsem o bubbleru, takže by se to rozhodně vyplatilo Nejdřív teda sehnat tu skříň ;D
ad Pestovatel
Dík. Prosím tě, pořád jsem si nebyl jistej, ale nakonec jsem je sesekl před 3 dny .. Tudíž 10. Trošku jim foukám, aby se vzduch hejbal.
------>
Holky už tedy chvíli visej a bohužel se i pěkně ztenčily
Voní ale krásně a Mattonku jsem nakonec nepřidával.
Když Orange, tak Orange
Teplota přes den okolo 22*C, přes noc 18-20*C.
Přes noc větrám..
------>
Co myslíte? Kolik z toho nakonec bude?