Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes vecer sa kvetinka prestahovala z balkonu do izby, hlavne koli pocasiu, ktore sa na Slovensku chysta(teplo cez den do 13 a v stredu ma snezit az po Nitru).
Vcera som dal asi poslednu davku Plagronua a zacne flushing.Myslim ze 10 dni az dva tyzdne to kvetinka zvladne.Teplota v izbe je max 23 stupnov.Najviac ma trapi ze okno je severne a tak si slniecka vobec neuzije(mozno ani na balkone by si neuzila).
Niektore palicky sa sklanaju k zemi, aj ked sme boli na vetriku celi cas.
Foto aktualne.
Makra pridam neskor.(pri ziarovke sa nedarilo)
Ahoj,
máš to pěkný ale s tím dozrátím bude asi problém. Nejlepší by to asi bylo dat dojet pod lampu. Předpokládám že tuhle možnost zatim nemáš, ale i tak bych ji na rychlo zvážil. Každopádně bych větve dost podholil a to dost razantně, aspoň do půlky těch velkejch větví a ty miniaturní spodky. Není důvod se bát, ze spodků udělěj nějákej pokrm a uvidíš, že vršky víc povalíjou.
Dnes je krasne slniecko, tak sa rastlinka zase ocitla na balkone.Snad jej to pomoze aspon troska.Hnojit som uz prestal a dostava len cistu odstatu vodu.
Teplotny sok rastlinka snad nedostala, v izbe je teplote 19-22 a vonku je teraz na slnku okolo 17.
Pridavam aj foto paliciek.
Tak dnes vecer som kvetinku prestahoval naposledy dovnutra.Bude teraz chvilku v tme (asi dva dni) a potom smitec.
Tak nakoniec este predsa len vyuzijeme posledne luce slnka.Ma byt bez dazda minimalne do stvrtku takuvidime co sa stane.
Troska som prestrihal kvetinku a zalepil pri tom cele noznicky a ruky.Koncom tyzdna to pojde dole.Kvitlo to asi od 8.9. takze to bude asi 60 dni plus minus.
Tot asi vsetko.Dalsia aktualizacia bude z vrazdy.
Som dlzny zaver.
Pokosene 9.11. susene v tme pri teplote 19 az 21 stupnov a vlhkosti okolo 50%.
Kolko g to je neviem, ale na objem asi jeden sedem decovy pohar zavaraninovy.
Celkovo som spokojny s pestom.Mohlo to dopadnut lepsie ale aj horsie.Teraz este zohnat niake zrno na buduci rok a pokracujeme v zdokonalovani.