Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OK zejtra az se to vypne tak to vyfotim ted kdyz vyfotim tak tam skacou pruhy a je to na hovno, tak zejtra to je tady a myslis ze tam nemam strikat tim rozprasovacem aby meli porad tu stejnou vlhkost
vlhkost drž furt stejnou tou to neni, ja mam v noci i 98% vlhkost a vubec jim to v rustu nevadi ba naopak, a jestli tam budeš stříkat a nebo si pořídíš zvlhčovačku je jen na tobě
Zdar sk8ordie, počuj starec ked to máš na raste tak čím vyššia vlhkost tým lepšie, ved asi preto tu každý používa zvlhčovačku, ked ju nemáš tak striekaj tak často ako sa dá....
Nazdar,
taky právě jedu první kolo a neměl jsem zvlhčovačku... Strašný mordy jim tam co 15 minut stříkat tím krámem, vlhkost stála za hovno, na prstě jsem měl mozoly z postřikování (to se nezdá ), tak přeju hodně štěstí s tím... Holky prvních 14 dní vypadaly, že umřou, pak jim naštěstí prorostly kořeny (jedu bubbler) a nějak se chytly (teda 5 ze 6), ale na začátku bez té zvlhčovačky je to bída... Všem co nemají zvlhčovačku a hodlají na ni škudlit doporučuju pustit nějakou tu korunu navíc a mít zdravý a krásný kytičky...
cus, diky za rady, ty kytky co jsou takovy malo listnaty tak jsem na ně postavil okurkac a postrikal brutalne vodou. ted je to zapareny, takze si myslim ze budou v poho za radu dekuju Karlosovi jinak zvlcovacku budu kupovat az po vejplate co řikate na tuhle? http://www.mojeklima.cz/zvlhcovace-...u-silver588.php
hele nechci ti do toho kecat ale kytky si prikryl okurkáčem, přikrytá kytka je super, ale nemá dostatek vzduchu, kterej by jí nafackovával a ona tim posilovala. Kašli na zvlhčovačku za takový prachy já jsem si jí pořídil na aukru za 2kila a šlape jak hodinky.
Zkus třeba tuhle- http://www.aukro.cz/item675029604_z...ac_vzduchu.html
podle toho cos napsal o zalévání soudím, že budeš zalívat častěji a častěji, ale je to přesně naopak, takhle malý, jestli je substrát dost propustný, jednou denně bohatě stačí a až budou silnější, tak bude stačit jednou 3-4 dny
jinak voda stačí 24hodin odstátá nejlíp pokojová teplota ve ktererý máš schříň
zajímalo by mě, jaký udržuješ PH a jestli už hnojít?
Majkyne to co si napsal si nejdřív ověř než začneš někomu radit, protože je to totální blbost, když necháš ve skříni 4 dny kytky bez zalití pod 6kilem tak přijdeš už k uschlýmu křoví, kytka čím je starší tím potřebuje více tekutin(víc toho vychlastá), mám 250W a když jeden den nezaleju tak je substrát suchej že by si ho bez problémů vyklopil z květináče. Takže sk8 : rada pro tebe, kup si levnou zvlhčovačku a hlavně neposlouchej rady abys zalejval jenom 2x týdně.
to plechh: co píšeš, je pravda a zní to logicky, ale přecijenom, když přesadíš kytku do většího květináče, tak zalejváme více vodou a méněkrát...
ve FAQ se také píše, že malý kytky nebo řízky zalejváme každý den, ale jakmile je kytka silnější, tak stačí jednou za čas, já mám 400w a pěstuji sice prvně, ale když byly menší, tak proschly krásně za jeden den, ted už jsou přez měsíc starý cca 30cm a bohatě stačí když zaleju jednou za 2-3 dny a kdybych zalejval opačně, když přeženu
př: budu zalejvat 2x denně, protože jsou jednou tak větší je přece blbost ne? navíc kytky se přesazujou do většího, takže to pak ani nestíhá za jeden den pořádně proschnout, tedy alespon pod mim 400w...
jestli je to blbost, tak mě opravte, nebo smázněte, ale podoběn je to ve FAQ
Čus kluci, to s tim zalejvanim, bych nejak neresil. ty kytky co jsou zdravy rostou krasne pred ocima ale ty 4 chcipaci jsou nejak zabrzedný, kdyz jsem je koupil byli v rw kostce. Nekterý mely krasny koreny a nektery skoro vubec, takze jsem to skurvil tim ze jsem je zasadil i kdyz jeste nemeli koreny, alespon vim na co si mam dat priste pozor. Jinak jeste nehnojim, v growshopu mi typek poradil hlinu kterou nemusim hnojit na růst, takze jestli poroste pomaleji nebo rychleji me nejak nevadi. Na kvet koupim alga bloom nebo nejak tak to bylo, Teplota je docela vysoka kolem 38 a vlkost drzim 70-50 strikam casto. Ph vody mam cca 5,3. s tou teplotou nevim co delat, asi tam hodim silnejsi vetrak
ta teplota je fakt hafo přehnaná , zkus předimenzovat odtah a nebo jsem taky teď dostal radu na schlazení skříně, že před přítah dáš lahev s vodou ale zmrzlou, pod ní dej tácek protože se to bude odpařovat a týct dolu, zmrzlá voda tam vydrží asi 4-6 hodin pak to musíš vyměnit. Tak zkus dát do každýho rohu jednu a uvidíš. Prej to srazí teplotu až o 5 C, ale je to asi náročný to pořád měnit.
Teď v době veder mám taky problém uchladit, ale já se pohybuju na rozmezí 26-28C max.
Tak tady je ta slibovaný fotka, vidite jak 4kytky jsou zakrněli? Jinak zbytek ujde , ted maj tmu, nalozil jsem jim brutal vlhkost, takze az se rozsviti tak se poradne zaparej.
to sk8ordie : kámo sorry ale musim ti říct že na to že svítíš 600 W už tejden tak to nevypadá k světu, možná jim tam vadí vysoká teplota (38) je i pro lidi nepříjemná, nebo něco jinýho nepřehnojil si to????? a ani si nepsal co tam máš za přítah.
to majkyn : prosim tě tak sem dej taky tu tvojí 400W grow ať vydíme jak to roste když se 4 dny nezalejvá, díky :-)
cus plechu. kytky jedou 4tej den dneska pojedou patej. Nehnojim, protoze jsem koupil predhnojenou zeminu na rust. ja si myslim ze kytky vypadaj dobre a zdrave. vyfotim je v sobotu abys vydel rozdil.
Hmmm na tenhle začátek bych doporučil neco co mín hřeje (nejakou to modrou naturlitku) ta šestikoule je tam ted spíš na škodu než k užitku...
Dát to pod ní trocha do kupy,nechát narůst,pak si počkat až bude venku trocha chladnej,nahodit zase 600W a pak jak to pujde co nejrychlej přepnout na 12/12 a svítit přes noc. I ted si nastav spínačky at nesvítíš v tech nejvetších pařákách(jestli teda nemáš)
Kdyby jsi vzal víc řezanů tak celej proces ješte urychlíš.