Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus, já si myslim, že jo(přinejhorším to doladíš listama :teef zkus tu druhou kytku - tu menší něčim podložit - ať jsou vyršky stejně vysoko, takle ztrácíš lumeny a dej nový fotky, mně tydlerty usporky bavěj
jo a ješět dotaz: proč je ta krabice oblepená tou folii(alobalem?) i z venku?
jestli pojedeš příští kolo zkus investovat cca 100kč do bílý reflexní fólie, má mnohem větší odraživost než alobal a hlavně je stabilní(neoxiduje jako alobal), lehce omyvatelná a netrhá se
Jestli z toho něco sklidim ,tak tu folii určitě koupim, + bych dokoupil další 2úsporky,takže by to jelo rust na 80W(4×20W) květ na 84W(4×21W) a samozřejmě bych koupil řezy.
inak ja mam taky blby pocit ze 4ri 20w usporky ti budu hriat viacej ako jeden 70w sodik a myslim ze pod sodikom spravis urcite lepsi vysledok ako pod usporkami
Listy spálený od hnojiva jsou pryč a kyti vypadaj dobře..,takže do týdne začínám zase hnojit..akorát ta druhá se neuvěřitelně táhne..ta první krásně košatí
ale našel jsem na ní něco co by už mohlo naznačovat pohlaví,tak koukněte na fotos a poradtě co je to??(Foto o 6pater níž)
Naposledy upravil gremlin101 02-06-2009 v 13:46 PM