Host
Host
|
citace: |
Původní příspěvek od kouba
zdravím Samuel
Co se týce kristalonu tak pokud zodpovedne zvladnes flush klidne ho tam val, postupne pridavej at si zvykají (ale jen na ten rust) videl jsem nehorazne stromy s jedním balením kris.
nejsem si jist ale zdá se mi ,ze mas kytky primo v hlíne co tam je puvodní , moje zkusenost je taková ,ze nejdulezitejsí je samotný zaklad cím lepsí a kvalitnejsí hlínu das tím si budou kyti víc chrochtat a i na výslednem matrosu to jde znát.
Stím slavným zastřihovánim technikou FIM ... IHMO je to holá pi*ovina , jeste jsem snad nevidel nikoho komu by se to poradne povedlo, a navíc nechapu proc to vseci stříhate uz tak male vzdyt to jde ven kdyz se ta kytka zastrihne az kdyz ma třeba pul metru tak se to zacne jinak vetvit protoze ta kytka je na to teprve připravena a ma nato mnohem víc sil prostoru energie svetla aj. nepostradatelných soucastí toho ekosystemu o kterem se tu bavíme ze ano?
drzím palec at se daří
Koubis |
Čau Kouba
Pokud nebudou čorky nebo nám to něco neožere tak flush bude pořádnej to se vůbec nebojíme.Ne ne kytky nejsou sazený přímo do hlíny co tam byla.Nejdřív sme vykopali díry a do těch jsem přinesli hlínu která se vytvořila z kompostu.No jinak k té FIMce i když se kytky nerozvětvily tak dosti zesílily takže to tak hrozný nebylo a za zkoušku to určitě stálo.
|