Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konopí vede k psychickým poruchám
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Inkvizitor
Stálý Člen

Karma uživatele Inkvizitor - 17% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 33

NEVER SAY NEVER!!!

Nikdy není nic definitivní a nikdy nikdo není s ničím nafurt hotovej a vyřešenej! Nikdo nemůže zodpovědně říct, že něco už má zmáklý a že už to má za sebou!

Pokud se jednomu právě dobře daří a má pocit že už něco umí a všechny porodní problémy má za sebou a že už mu nic nehrozí, tak doporučuji trénovat se trochu v pokoře a úctě, protože co platí dnes, už zítra může být jinak! A samozřejmě to platí i naopak:

" ... dawn bring a new day
and new day bring a hope ... "

Old Post 10-07-2002 v 10:17 AM
Inkvizitor je offline   Profil uživatele Inkvizitor   Find more posts by Inkvizitor   Foto galerie člena Inkvizitor   Click here to Send Inkvizitor a Private Message   Add Inkvizitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Nazdar, Inkvizitore! - koukam, ze jsi nezdolnej optimista: jestli vsechno slape uplne super jako na dratkach, je to znameni toho, ze jsme neco prehledli ?
K+

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 10-07-2002 v 11:24 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

to Inkvizitor: jestli to měla bejt narážka na muj předchozí post tak jsem nikde nepsal, že všechno šlape jak na drátkách! bylo to myšleno jen ohledně mojí osoby a marihuany, v jiných věcech to tak perfektní neni, a ani bych to nechtěl, když je totiž všechno perfektní tak to něčim smrdí! (a skunk to určetě neni ) a marihuana netvoří hlavní součást mýho života! i když podstatnou, ale ne hlavní, mějte se letně

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 10-07-2002 v 11:39 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

zdravím noooo tak myslím že jsem na tom podobně jako i_oNe,když jsem ještě nehulil,byl ze mne člověk stydlivý,a bojácný,bál jsem se co přijde,bál se života,v depresích jsem se topil,už od dětství/nevlastní fotr alkoholik/trávu jsem zprvu bral jako ,,drogu,,bál se jí,a zhuloval se jen s kámoši aby neřekli že jsem šmečko.Pak ale přišel onen zlom když jsem poprvý zklidil svou ůrodu.Začal jsem hulit sám,začal jsem přemýšlet,hodně přemýšlet o životě,osudu,o tom co bude,a co bylo.Naučil jsem se být k jistým věcem flegmatik,naučil jsem se jak vycházet z lidmi,mít je rád.nikdy jsem tak nepřilnul k přírodě jako teď,místo do hospody si raději zajdu někam do lesa zahrát na buben.Když teď prožívám docela krutý období/po 5-ti letech jsem se rozešel se svou milovanou, ani nevím jak se to zkomolilo,vím že ke mě cítí to stejný jako já k ní,a přeci je konec hmm/řeknu vám lidi nebýt hulení tak žiji pořád v tom svým peklíčku a dokonce si troufám říct že bych tady už asi nebyl,je to teď hodně těžký,myšlenky proudí hlavou jako blesk,travka zklidní mou bolavou mysl,dá mi naději že všechno půjde napravit,děkuji za tuto nádhernou rostlinku,äž teď můžu říct že jí chápu a užívám ku prospěchu,díky hulení jsem se rozhodl se svým životem konečně něco dělat,dát do pořádku všechen ten zmatek a chaos co ve mě zůstal jak z dětství tak z nynějších dob,a proto říkám VIVAT MARIJUANNA

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 10-07-2002 v 15:37 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T-MaN
Stálý Člen

Karma uživatele T-MaN - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Koblihostrom, to bolo krasne napisane. k+ Ja sa priznam, ze na svoju prvu urodu este len cakam. A hulit to, co si clovek dopestuje je podla mna sakra - ale sakra - rozdiel. Rastliny poznaju povahu growera a povaha growera ovplyvnuje tu energiu, ktora sa prenesie na cloveka, ktory ju poziva. Urcite ste sa uz stretli aj s vyslovene depresivnym shitom, aj ked ste nemohli povedat, ze to "brutalne nezhuluje". Nejde len o chemiu. Silne je aj to, ked hulite viaceri s clovekom, ktory to hulco dopestoval, a dal do toho kus vojho JA. Poznam tu totiz par typov, ktory pestuju len aby to cele dokopy zmiesali v kybli samec-nesamec a predali to inemu, co to este prereze inym shitom a bude to predavat dal... dalej uz vysvetovat nemusim.
A napadlo ma, ze dlhodobejsie hulenie ganje zjavne nie je homogenne a ma rozne stupne, kedy sa cloveku odhaluju rozne veci a ten na ne moze reagovat roznym sposobom. Moze byt ocareny a moze byt sokovany a zlaknut sa tak, ze sa na to cele radsej bude snazit zabudnut. To mohol byt aj ten moj pripad z tymi sialenymi vyletmi do tienistych casti mojej duse.

Magické substancie
Lucidné snívanie
-=-=-=-=-=-=-=-=-
T-MaN

Old Post 10-07-2002 v 16:37 PM
T-MaN je offline   Profil uživatele T-MaN   Find more posts by T-MaN   Foto galerie člena T-MaN   Click here to Send T-MaN a Private Message   Add T-MaN to your buddy list     Navštiv homepage uživatele T-MaN! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Inkvizitor
Stálý Člen

Karma uživatele Inkvizitor - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

2 viridis
Ale jo, třeba i tak, ale v podstatě tohle platí pořád. Vždycky, když si užívám nějakou radost, buduji výhledově nějakou bolest a naopak. To, na co se já neustálým zdánlivým negováním (joga nad protiklady) jakéhokoliv tvrzení kolem sebe snažím upozorňovat, je ta možnost neulpívat/neužívat si/neposírat se na jedné nebo druhé straně nějakého rozporu, ale postavit se mimo něj, do nového a neznámého prostoru, který ...

Samozřejmě tím nechci říct, že cesta nějaké naprosté askeze je řešení, to ne, dokonce vůbec ne!. Ale nakolik jsou naše dnešní radosti a starosti skutečné a přirozené a nakolik umělé a ze substituentů (drogy, reklamy, tv, a další závislosti) rozličných vzešlé, ať rozhodne každý za sebe. Stejně tak, jako každý rozhodne, kdy je ta která radost/starost skutečná a kdy se jí poddá a svobodně si jí užije, nebo jí protrpí a nebo se rozhodne nepřiznat jí existenci, postavit se mimo ní, nedat jí svou energii, neumožnit jí další existenci, změnit tím pádem další skutečnost a možná i víc ...

2 oton
Ano, přiznávám se, byla to reakce na tvůj předchozí post, kdes psal, jak si na tom s trávou v pohodě + na tu říkanku "Jsem rád za to, že vim jak na to!" a chtěl jsem tím jen obráti pozornost na druhou stranu. Obhájit platnost antiteze, dokázat opačné stanovisko a díky tomu zas jednou spláchnout do kanálu celý ten interval <dobro;zlo>, který tak zbytečně omezuje nekonečný rozměr za ním (?<00>?) nebo snad (00<00>00) a nebo <00(00<00>00)00> ....

2 hlosan
napsals
... a to nerikaje o tom ze i sance a smula jsou produkty nas samotnych ...

K+! Jo, jo, jo a taky ta realita světa kolem nás a východ slunce a myšlenky a bez myšlenek, no prostě všechno kolem nás a v nás jsou jen naše produkty, kouzla a čáry každého z nás.

Vidím to stejně, jen bych trochu umírnil tvůj závěr. Ano, stačí si jen vybrat. Né však jen mezi hulit či nehulit, ale prostě jen vybrat a TEČKA. Jako to Hamletovo být či nebýt, ale né ve smyslu žít či nežít, ale ve smyslu svobodně si vybrat, zda poznat sám sebe skutečného být svou skutečnou podstatou a svobodný, či jen přežívat dle matrix-myšlení, které jsem si nechal nacpat do hlavy a podle nějž se pak vlastně vědomě i nevědomě řídí celý můj život.

Teď, teď, teď a každou další vteřinu máme zas znovu možnost si vybrat a tím i určit, zda svou jedinečnou a omezenou existenci promarníme v pomíjivých radostech (za které v rámci zákona zachování energie budeme muset zaplatit stejnou měrou stejně pomíjivých bolestí) či zda přijmeme svůj skutečný úděl a zkrze něj i možnost zjistit spoustu nových věcí, snad ...

... snad dodávám proto, že více než vím, těmhle věcem spíš jen věřím a proto je nechci vydávat za neochvějitelné pravdy. Jsou to všechno jen možnosti. Možnosti, které se asi líbí mému egu, ale snad nejen jemu, protože právě když tohle píši, se ego kamsi vytratilo a... áááá už je zase zpátky a tak radši končím, teď bych totiž začal psát ještě větší bludy, než doteď ......

nechte toho pane docente, aúúúú ty kšíry mě škrtí, óó néé už zas ledová voda, ne, ne, ne nechci zas tu drátěnou čepici, aůůůůů, egh artzlv c §ůsdf--. fdůlg

[Edited by Inkvizitor on 11-07-2002 at 02:41 PM]

Old Post 11-07-2002 v 10:30 AM
Inkvizitor je offline   Profil uživatele Inkvizitor   Find more posts by Inkvizitor   Foto galerie člena Inkvizitor   Click here to Send Inkvizitor a Private Message   Add Inkvizitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

to Inkvizitor Příspěvek č. 39

Ty vždycky píšeš tak dlouze a složitě, že mi to hlava nestačí pobírat a nejsem schopnej si z celýho článku udělat závěr , ale když si to přeberu po částech, tak se s tvými výtvory musím ztotožňovat.
Zaujalo mě jak píšeš o těch skutečných a uměle vyvolaných radostech. Myslím, že pocit skutečné radosti a štěstí se dá poznat dost snadno (možná jak u koho) a přichází zcela nečekaně aniž bysme o to nějak usilovaly. Je to tak tedy u mě a jelikož se považuju za celkem normálního, tak nevidím důvod proč by to u ostatních mělo být jinak . Jdu třeba jen tak po ulici a najednou mě to zavalí. Usmívám se na všechny lidi kolem sebe, říkám si jak je všude krásně, jak třeba ten déšť pěkně kape (záleží na počasí v době záchvatu )...prostě positivní pohled na všechny a na všechno. Pak to ale zase zmizí a všechno je v normálu.
Ty se v těhle věcech docela šťouráš, tak bys mi mohl možná vysvětlit co zapříčiňuje ten stav bezdůvodnýho štěstí a jestli se to dá nějak trénovat (touha feťáka po něčem silnějším ).
I když je asi správný, že je to jen občas, člověk si to pak víc vychutná, ale tak je to se vším .

P.S. Jo a že přeju brzký uzdravení .

Old Post 11-07-2002 v 15:11 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmos
Stálý Člen

Karma uživatele cosmos - 22% PěstitelskáKarma uživatele cosmos - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

závislost na ganje určitě existuje, ale záleží jak vůbec chápeme závislost...já jí chápu jako neodolatelnou chuť si zahulit, ikdyž se to nehodí, které člověk podlehne, občas podlehnu, rozhodně jsem závislej na pěstování
když si dávám pauzu tak někdy mívám deprese...takový pocity prázdnoty světa...ale dá se jim zasmát, jindy jsem ale zas nenormálně veselej a pořát se musím smát, mnohem víc, než když jsem zhulenej
vystíhovanost znám hlavně z dopravních prostředků,
většinou se to ale dá vydržet, hlavně metro mi vůbec nedělá dobře, párkrát už jsem přemejšlel, že snad budu muset vysloupit...zatím jsem to ale vždycky vydržel.....hodně záleží na tom co kouřím za model, když kouřím svoje na, který jsem zvyklej, tak je všechno mnohem víc v klidu
a co my ganja dává...nadhled, mohu se zasmát sám sobě, prohloubylo to mojí lásku k rostlinám a životu vůbec...dala my možnost všimnout si, že svět je krásnej, ikdyž je mi blbě...uvolnila mé názory
jinak k tomu zakopávání sklenic...s kamarádem jsme zakopali a po roce, že to vykopem...no a nic dva měsíce jsme to hledali. nakonec přišel kamarát s hledačkou kovů a našel nám sklenici...naštěstí mněla kovový víčko
-jinak tohle téma je opravdu zajmavý a poučný

[Edited by cosmos on 11-07-2002 at 06:37 PM]

Old Post 11-07-2002 v 17:24 PM
cosmos je offline   Profil uživatele cosmos   Find more posts by cosmos   Foto galerie člena cosmos   Click here to Send cosmos a Private Message   Add cosmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Inkvizitor: člověče mám problém tvoje slova chápat, a to sem už asi měsíc něměl špeka v tlamě
samozřejmě to, že po něčem dobrým následuje něco špatnýho, to je fakt, prostě to je ta realita života či bytí, záleží ale pouze na jedinci jak se špatnýma věcma kolem sebe nebo co se komu přihodí, nechá ovlinit, po případě zdeptat, tady se ani nedá co radit

TO ALL: píšete sem všichni moc pěkně, tak že K+ to ALL

PS: já sem zjistil, že jsem taky závislej a to na pěstování, všim sem si totiž, že neodolám, a aspoň jednou denně se musim jít podívat na svoje kytky co mám na balkóně, i když vim, že zrovna nic nepotřebujou, ale to je taková prima závislost!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 11-07-2002 v 19:28 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 42

Kua´lidi! Co to je zac ten "Inkvizitor" ?! Kde ste k nemu přišli ?! Páááni ten píše jako kniha! Divná kniha! Jestli mi teď
pukne hlava tak .... je to jeho vina!

P.S.:Pardóóón, dnes slavím konec semestru! (Tak sem si asi dal )

just i_oNe

Old Post 11-07-2002 v 21:43 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Musím všechny pochválit. Moc hezky to píšte. Je to tak jak jste napsali VŠICHNI!
Kdybych nebyl líný, dal bych vám všem K+.

Jen mě tak napadlo jestli ty vaše stíhy aj. nejsou to co ve vás stejně bylo a vyšlo na povrch díky hulení.
Pak se ovšem naskýtá otázka co je lepší: zda-li se obeznámit se svými podvědomými problémy a vypořádat se s nimi tímto způsobem, nebo je potlačovat. Že?

Teď mě napadá, že je mi líto, že neumím dát do toho textu takové ty oblíčejíčky a figurky. Jak se to dělá?

nemo

Old Post 11-07-2002 v 23:51 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lina
Nový Člen

Karma uživatele Lina - 9% Pěstitelská

......... Příspěvek č. 44

Obcas si dam s kamoskou,nebo s typkem,co s nim delam.Nicmene kdyz neni,tak neni a kdyz je,neznamenato,ze si dam.Kazdej podle chuti..JInak zavislost se da vypestovat na vsem,tak i na travě

Old Post 19-08-2002 v 11:40 AM
Lina je offline   Profil uživatele Lina   Find more posts by Lina   Foto galerie člena Lina   Click here to Send Lina a Private Message   Add Lina to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koco
Nový Člen

Karma uživatele koco - 0% Pěstitelská

Dotaz to inkvizitor Příspěvek č. 45

cafko som rad "voco tady go" ze maš makovicu v rukach a myslenie plasticke. ale ohladom paronoiiiii a tych nezmyslov v psychike.Ja sam osobne som zakusil si tieto preludy a som ako velmy rad ze sa to stalo.Mal som taktiež problemy s komunikaciou ak som sa zacal s niekym rozpravat nebol som schopny sformulovat vetu ktora by mala hlavu a pätu ,iked som presne vedel čo chcem povedať mal som v hlave asi takú plachtu ktora my zakrila celu mysel ktorou som komunikoval.Samoyrejme clovek môye potporiť tieto bloky (alkoholom a drogamy vôbec ale aj nadmernym pracovaním nespavost autodestrukcné sklony...... atd.)ale ozdravit sa a hlavne POCHOPIT ako to pracuje je samozrejme velmy dôlezite . Ja proti huleniu nemam nic ale pokial hulim s clovekom s paranoid stafikmi snayim sa mu vysvetlit ze paranoia sa mu moze zapasovat do civilneho zivota a moze to dopadnut velmi blbo sam som sa stretol s typom co bol opakovane na psychiatrii kôli gresu a naslednej paranoie .vegetil tam 7 mesiacov na prvy krat a na 4mes na druhy kr. Takze nieje to jednoduche s tou travickou. Cital som tu pismenka ktore od niektorých vyznievali dost psycho a tak hulici co nemate veget tak skuste HOLOTROPNE DYCHANIE je to dost v pohode a velmy kompleksne riesenie akychkolvek problemou viacej inf na http://www.holos.cz ale aj u mna ak budem vediet .....

majte sa iba v pohode

a inkvizitor rad by som ta stretol na chate (dobro a zlo su najväčší omyl človeka)to hej

koco

Old Post 19-08-2002 v 14:34 PM
koco je offline   Profil uživatele koco   Find more posts by koco   Foto galerie člena koco   Click here to Send koco a Private Message   Add koco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
783g
Nový Člen

Karma uživatele 783g - 9% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 46

Palim tak 2 roky akorat o vikendech a kdyz mam dovcu tak podle chuti, ale stejne me stale provazeji nejake podvedome vycitky, ze to co delam neni moc fajn.
Kamos s kterym jsem zacinal s tim skoncil. A tak uz asi 3/4 roku hulim prevazne sam. Docela jsem si to vychytavam, ale posledni dobou mam potrebu bejt v "HIGH" s nekym a podelit se o zazitky. A tak vetsinou skoncim u sve pritelkyne, ktere se to moc nelibi a taky mi to dava najevo.

Rekl jsem si tedy, ze bych to mel omezit na jeden vikend v mesici. Proste do me stale rejpe svedomi.

Diky hulcu na svet naziram trochu jinak. Jak tu jiz bylo napsano vsimam si mnohem vice kras sveta i vsech drobnosti, ale na druhou stranu vnimam stale vice zretelneji vsechny spatnosti jez se lide dopousteji. Proste zmizel takovy libivy zavoj kolem
sebe.

Stejne mnohonasobne vitezi ty klady :-)))))

Jedine co me prave v posledni dobe stve je ta rozpolcenost. Napr. mam super modylek v sobotu si zahulim a v nedeli nastane dilema mam si dat, nemam si dat. Nekdy to dopadne tak jindy zase naopak. Kdyz si nedam furt me to laka, ale nakonec vecer jsem rad jakej jsem pasak, ze jsem to vydrzel.

Za tyto neprijemnosti muze omezena spolecnost, ktera svymi tlaky vytvari prostredi, jez neni priznivo pro svobodne chovani jedincu, kteri se snazi prozivat vse krasne co jim zivot nabizi aniz by omezovali, ci ohrozovali sve okoli a pokud to neprehaneji, tak ani zdravi neni tak moc huntovano jako z nekterymi protredky jez jsou obecne tolerovany.

Ale to se uz moc rozepisuju.

Old Post 21-08-2002 v 13:16 PM
783g je offline   Profil uživatele 783g   Find more posts by 783g   Foto galerie člena 783g   Click here to Send 783g a Private Message   Add 783g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Koles to říkal velice moudře.
Myslím, že když mám, tak mám i větší potřebu, chuť, si zahulit, když vím, že nemám, tak si na to kolikrát ani nevzpomenu. Za chvíli po sklizni to bude horší, ale co se dá dělat,haha.
Psychická závislost určitě existuje, ale opět je vysoce individuální. Lidé mají odjakživa různé povahy a psychické ( i skryté) poruchy, hulení, zvláště dlouhodobé a pravidelné je vyplaví na povrch. Myslím, že jsem natolik psychicky silný, že se dokážu ovládat a když zjistím, že se hulením měním k horšímu ( přítelkyně, kamarádi) tak ho určitě aspoń omezím.
Jinak znám lidi, co se každodenním hulenim proměnili v nekamarády, s kterejma už mi nestojí trávit čas.
Všeho moc škodí - chlastu, pití kávy a čaje, kouření cigaret, cpaní se hamburgrama, vysedávání u kompu, slunění se, neustálé přepracování ( workoholismus) a spoustu dalších věcí.
Tečka.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 21-08-2002 v 14:58 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Soráč, četl jsem jen první stránku a pak jsem přidal svůj názor. Trochu víc v podstatě opakuju názory jiných, tak aspoň vidíte, s kým se ztotožňuji.K+ hodně lidem

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 21-08-2002 v 15:12 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás