Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x NFT 45l poprve, 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Sod
DONATOR

Karma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% Pěstitelská

30. den Kvetu (celk 50) Příspěvek č. 33

EC - 1.4
PH - 6
Vlhkost porad neklesa pod 60%.

citace:
Původní příspěvek od Machoman
Nejlepší je samo situace kdy pH a ec drží a jen se snižuje hladina roztoku

Takhle to u me bylo od EC 1.2, ale znas to, zacatecnika lama co pestuje s laskou a tak chce aby kyti meli co nejvic, takze skonci na EC 1.5
Samo ze mym dolitim a ne samovolnym zvednutim.

Foto: kyticky jsou naprosto k sezrani, krasa sveta

Old Post 16-05-2009 v 19:21 PM
Sod je offline   Profil uživatele Sod   Find more posts by Sod   Foto galerie člena Sod   Click here to Send Sod a Private Message   Add Sod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Karma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% Pěstitelská

... Příspěvek č. 34

more

Naposledy upravil Sod 16-05-2009 v 19:29 PM

Old Post 16-05-2009 v 19:23 PM
Sod je offline   Profil uživatele Sod   Find more posts by Sod   Foto galerie člena Sod   Click here to Send Sod a Private Message   Add Sod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

... Příspěvek č. 35

Old Post 16-05-2009 v 19:25 PM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

čus rád bych viděl další fota jedu podobnou genetiku tak bych rád viděl na co se těšit jinak ty krásné bílé kořeny mě uchvátili máš je tak krásné i ted v květu

Old Post 23-05-2009 v 22:01 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

38. den květu Příspěvek č. 37

EC - 1.3 a pujde uz pouze nize (I trust you M)
PH - 6

Od vcera jsem zvysil davku Calgreenu (predposledni tyden hnojeni podle hydroponie) a od pristiho tydne(44.dne) nasadim pouze Amino Bloom na posledni tyden, a pote od 51. dne bude flushing
Zacinam si myslet ze jsem neodhadnul pocet vetvi na kytku a tim jsem se pripravil o velky tvrdy palice, zatim jsou skoro u vsech kytek palicky ridky a mekky, ale aspon je jich hodne.
Z MJ roste do spicky pouze jeden a to MJ1 uprosred, ostatni jsou zatim kulaty.
NLka jsou dost zakrsly a tak jsou jejich palicky miniaturni, proto se moc na fotkach neobevuji.

BENJAMIN LINUS! : Diky. Jestli to je otazka, tak bohuzel, uz nejsou tak krasne bily, malinko zhnedly, ale peroxid by je v poho vybelil

1. celkovy pohled
2,3,4,5 - MJ1 ktery se uz zacal spicatet

Naposledy upravil Sod 24-05-2009 v 22:53 PM

Old Post 24-05-2009 v 22:04 PM
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 38

1,2 - druhy MJ1 ktery je porad kulaty

3 - MJ2 vlevo vzadu, vypada uplne stejne jako "druhy MJ1"

4 - nej palicka NL

5 - Jack Flash

Naposledy upravil Sod 24-05-2009 v 22:19 PM

Old Post 24-05-2009 v 22:11 PM
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 39

1. Jack Flash

2. Jack Flash

3,4,5. Jack Herer

Naposledy upravil Sod 06-08-2009 v 12:00 PM

Old Post 24-05-2009 v 22:15 PM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

pochopil jsem správně že jsou to fota ze 44dne tak jestli jo tak to není nic moc jak píšeš že je to dané tím zastřihnutím samo chybí centrální palice, ale na tvrdosti by to nemělo mít vliv tam bych to možná viděl tím 4OOW osvětlením je to zřejmě málo nebo nějaká jiná chyba ve výživě či co, ale jestli máš kořeny ok tak pak nevím uvidím jaké to bude u mě má ty samé modely a taky jdu 400W a hydro tak uvidíme a kytky budu muset stříhat a hodně kvůli plísni nedostanu vlhkost po 80% tak si nemohu dovolit centrální palice na výnosu to znát nebude ale nemělo by ani na tvrdosti to pak jedině to slabé světlo

PS, tak jsem si dal tu práci a kouknul na někoho kdo jede hydro pod 4OOW a musím říc že tady mistr to má pěkné a vypadá to že i tvrdé tak ve světle to asi nebude https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2

Naposledy upravil BENJAMIN LINUS! 24-05-2009 v 22:44 PM

Old Post 24-05-2009 v 22:34 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 41

Jejda, nejak nam utekl den kvetu, je 38., hned ho tam dopisu
Muj novy nazor je, ze je to slabym osvetlenim a vetsim prostorem, tento nazor zdili i Hary.

To co ukazujes je kamarad MANHUNTTA, takze to se mnou nejde porovnavat, na to jsem moc malo zkusenej pestitel

Old Post 24-05-2009 v 22:53 PM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Přesne jak píšete: 400W XL HB neutáhne,chce to 600W

ps.kamoš jede stejnej box a stejnou watáž a má to v blede modrym jako ty (jen jiny geny) tak no stres

Hnojkama a bůh ví co tady padlo to rozhodne není....

Old Post 25-05-2009 v 07:51 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 43

Jasny Macho, diky za utvrzeni, stres zas takovej neni, pac na kvalitu to pry vliv nema

Cekal jsem ze mi zkritizujes ten posledni tyden na Amino Bloom a ty nic tak se te zeptam, myslis si ze je lepsi jet posledni tyden s AB, bo tam narvat normal hnojeni? zapeklita otazka
Ty by jsi mel na ten posledni tyden taky pridat CG, jak uvadi tabulka na hydro: http://www.metrop.nl/schema%202008/...water-TJECH.gif

Old Post 25-05-2009 v 14:00 PM
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

citace:
Původní příspěvek od Sod
Jasny Macho, diky za utvrzeni, stres zas takovej neni, pac na kvalitu to pry vliv nema

Cekal jsem ze mi zkritizujes ten posledni tyden na Amino Bloom a ty nic tak se te zeptam, myslis si ze je lepsi jet posledni tyden s AB, bo tam narvat normal hnojeni? zapeklita otazka
Ty by jsi mel na ten posledni tyden taky pridat CG, jak uvadi tabulka na hydro: http://www.metrop.nl/schema%202008/...water-TJECH.gif

Amino bloom nevlastním,ale tipuju že nezvedá ec(narozdíl od CG)=neobsahuje nic co by šlo v chuti cítit.Není důvod se bát jejich Kweekschema

S Metropem trvá flushing krapet delší dobu...

Old Post 25-05-2009 v 14:29 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 45

Ano, Ec vubec nezveda, a proto me zajima jestli bych kyticky neosidil o par zivin, precijen posledni tyden(myslim posledni tyden hnojeni= 44.-51.den) jeste mohou mit hlad

Flushing budu delat jako ty, od 50. dne

Old Post 25-05-2009 v 14:50 PM
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od Sod
Ano, Ec vubec nezveda, a proto me zajima jestli bych kyticky neosidil o par zivin, precijen posledni tyden(myslim posledni tyden hnojeni= 44.-51.den) jeste mohou mit hlad

Flushing budu delat jako ty, od 50. dne

Klidne ho tam neper,určite to neuškodí.Já ho nepoužívám a nestužuju si na kvalitu vyslednyho produktu...

Old Post 25-05-2009 v 15:25 PM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

citace:
Původní příspěvek od Sod
Jejda, nejak nam utekl den kvetu, je 38., hned ho tam dopisu
Muj novy nazor je, ze je to slabym osvetlenim a vetsim prostorem, tento nazor zdili i Hary.

To co ukazujes je kamarad MANHUNTTA, takze to se mnou nejde porovnavat, na to jsem moc malo zkusenej pestitel

nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko 38den v hydru je teprve začátkem to ztvrdne nevidím důvod proč by nemělo a nevěřím tomu že je 400w málo i když se jedná o hydro v hlíně jsem měl kameny pod 400W

Old Post 25-05-2009 v 22:09 PM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

To co ukazujes je kamarad MANHUNTTA, takze to se mnou nejde porovnavat, na to jsem moc malo zkusenej pestitel [/B][/QUOTE]

a tohle mi nepiš je to strašné

Old Post 25-05-2009 v 22:12 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás