Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim... U ovcí moc nehrozí ,že ti to sežerou. Ty ti to spiš pošlapou ,protože jim to nechutná a je jim jedno po čem choděj ,mě se to loni stalo. Bylo tam tak deset ovcí a z třiceti kytek asi 3 kvalitně zaštíply (jako že ale fakt dobře ,kytka potom hned jela na dvě velký vrcholovky). Ty to přežili ,ale hodně jsem jich musel ošetřovat ,protože byly dost podupaný. Ve finále jsem přišel o dvě kytky.
Horší je to ,když se ti na to dostanou kozy. To to pak můžeš rovnou zabalit ,protože ty zlikvidujou všechno během chvíle.
Každopádně každá zvěř je na hovnajs...no držim palce..
PS: pěknej skleník hned na začátku
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
jop, ti zmr*i to jeste ani nezacali delat, teprve si tam dali reklamu. Jinak dnes slo 7kytek ven, trosku malo poprselo, k mistu jsme pristavili bečku do které bude pršet. A taky kolem mista zacali rust koprivy tak jsme nasbirali batoh a zaleli vodou takže bude biohnojivo. Jinak se budou pořizovat nové semínka Lowkiller. jo a ještě bude hnojivo z banánů a zitra jdem koupit kristalon start.
s tema koprivama vubec nemusis spechat, staci s nima zalivat klidne az kytiii budou mit takovych 5 pater, ono je tohle hnojivo docela hodne silny a pak by to taky nemuseli nektery rozdejchat...podle me i s tim kristalonem zacinas moc brzy...jinak nechci rejpat, mas to zatim moc pekny
Cauko, aj ja som kupil akysi kupovany hnoj, mix kravskych a konskych hovien, zevraj ciste BIO tak som zvedavy co to "detiskam" spravi. Ten Kristalon by som vysadil, je to brut ......
zdravim, koukám že je máš zatim na balkoně, .. až budeš přesazovat vys..l bych se na ty podpěry, jednak to vypadá neesteticky druhak potřebuješ silný kytky, přihrň jim při přesazování ke stonku zem, zahrab jim stonek coto de.
kristalon.. no tvoje volba .., na květ bych do něj nešel DIY BiO je IN .
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
zatim nic zajimaveho, lowrideri jeste nekvetou...kytky na place voni. jedna kytka je trikrat zastrihla takze z ni bude ker a prez tyden asi bude vyprava na guano fotky pridam az z kvetu