Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400W MH/600W HPS Aero 24ks mix AK47+APOLLO
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Obecné ztraceni barvy listu Příspěvek č. 33

25 je dneska.no tak o kalibraci nechci slyset zatim, je nove od zacatku tohoto growu. Kdyz jsem ho mel predtim jeste jedno tak merilo spolehlive 3 growy... Hnojky menit taky nebudu, uz od detstvi jedu Atami a na ne nedam dopustit. Obzvlast co jsem videl posledni drip o disastera co jel jenom na Acku,Bcku a PKcku, mazec. Jinak podle me staci to kombo kalibrovat vzdycky pred pocatkem growu... No ne ze se bude fest hejbat, ono se uz fest hejba . howgh

edit: Tady je detail listu, asi to chce prisolit ...

edit2: Prinasim maly poznatek, jak jsem jim tedka prisolil (6ml A+B,4ml Stimul,2ml Booster, to vse na 10 litru), tak prestalo uplne kolisat Ph. Predtim jak jsem jim daval slaby roztok, behem 24 hodin se pohlo klidne 2,5 bodu, mazec. A tedka za poslednich 24 hodin se hlo jen 0.1-0.2, takze spokojenost.

Naposledy upravil rastajohn 06-04-2009 v 20:40 PM

Old Post 05-04-2009 v 07:58 AM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pyroman80
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman80 - 91% PěstitelskáKarma uživatele pyroman80 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

ztraceni barvy listu zpusobuje nedostatek zeleza!!! Jde o tzv. chlorozu. Kup v zahradnictvi za 32 kc HERBA FERON a je po problemu!

Old Post 07-04-2009 v 11:36 AM
pyroman80 je offline   Profil uživatele pyroman80   Find more posts by pyroman80   Foto galerie člena pyroman80   Click here to Send pyroman80 a Private Message   Add pyroman80 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Re: ztraceni barvy listu Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od rastajohn
25 je dneska.no tak o kalibraci nechci slyset zatim, je nove od zacatku tohoto growu. Kdyz jsem ho mel predtim jeste jedno tak merilo spolehlive 3 growy... Hnojky menit taky nebudu, uz od detstvi jedu Atami a na ne nedam dopustit. Obzvlast co jsem videl posledni drip o disastera co jel jenom na Acku,Bcku a PKcku, mazec. Jinak podle me staci to kombo kalibrovat vzdycky pred pocatkem growu... No ne ze se bude fest hejbat, ono se uz fest hejba . howgh

edit: Tady je detail listu, asi to chce prisolit ...

edit2: Prinasim maly poznatek, jak jsem jim tedka prisolil (6ml A+B,4ml Stimul,2ml Booster, to vse na 10 litru), tak prestalo uplne kolisat Ph. Predtim jak jsem jim daval slaby roztok, behem 24 hodin se pohlo klidne 2,5 bodu, mazec. A tedka za poslednich 24 hodin se hlo jen 0.1-0.2, takze spokojenost.

Nojo když sem ti to psal na chatu,tak jsi neveřil-vypadá to na docela nenažranou genetiku.

Jen bych podotknul,že velikost pálek není ani tak daná hnojkama jako genama.

Old Post 07-04-2009 v 12:41 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastajohn
Bushmaker

Příspěvek č. 36

Jsem tvrdohlavy, ale v 90 procent pripadu se mi to vyplatilo . Na vynosu se podili hodne veci. Znacka hnojek dela podle me tu nejmensi cast, mezi hnojivama na trhu neni velky rozdil co se tyce nasledneho vynosu.

Old Post 07-04-2009 v 16:24 PM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od rastajohn
Jsem tvrdohlavy, ale v 90 procent pripadu se mi to vyplatilo . Na vynosu se podili hodne veci. Znacka hnojek dela podle me tu nejmensi cast, mezi hnojivama na trhu neni velky rozdil co se tyce nasledneho vynosu.

zdar kolego

no to si myslím taky tak nějak podobně ale jinak je to už s držením PH,u některých hnojek kytky špatně vstřebávaj některý živiny,chce to hledat,zkoušet a najít to pravé pro daný systémek.

Old Post 09-04-2009 v 16:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastajohn
Bushmaker

Příspěvek č. 38

2 simor : jj vono to zalezi jake soli jaka firma dava do tech hnojiv. Je to taky dobra alchymie vymyslet nejakou obstojnou kombinaci solí. Kotel moznosti proste...

kua jak jsem jim prisolil, tak se sice zacali vic zelenat, ale pekne jim zhnedli koreny dpc. Takze bych to videl asi tak 3ml Acka, 6ml Bcka, 3ml Stimul, 10ml Enzymu / 10 litru vody. Kytis nedavaji ec 1,2...teda spis koreny , .na kytkach to nejde poznat pojedu asi maximalne 1,1 a min... hrozna kombinatorika ...

edit : no a zkouseli jste se divat na koreny normalne pod sodikem a potom hned se zhaslim sodikem s baterkou treba? . Pod sodikem jsou koreny uplne bile a pod bilim svetlem uplne hnede...

Naposledy upravil rastajohn 10-04-2009 v 12:25 PM

Old Post 09-04-2009 v 19:27 PM
rastajohn
Bushmaker

Nápad 30/12 Příspěvek č. 39

Nejake "makra". Nj vypada to zdrave jedovate. Ale ty listy ... Do phytaminu se mi nechce. No kazdopadne palicky se zasypavaji a tloustnou, ale listy ne a ne zezelenat... Zkusim asi zvednout lampu jeste trochu, pac ty co jsou od lampy nejdal jsou normalne zelene...

edit : jo dobre fotky na to ze z telefonu ne?

Naposledy upravil rastajohn 10-04-2009 v 15:46 PM

Old Post 10-04-2009 v 15:41 PM
LeeCooperlll
Nový Člen

Karma uživatele LeeCooperlll - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Čau..s čeho tam máš udělanou tu zátku na konec hadice?to se dá koupit přímo na to?

Old Post 14-04-2009 v 07:55 AM
LeeCooperlll je offline   Profil uživatele LeeCooperlll   Find more posts by LeeCooperlll   Foto galerie člena LeeCooperlll   Click here to Send LeeCooperlll a Private Message   Add LeeCooperlll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastajohn
Bushmaker

Příspěvek č. 41

Modry portugal rocnik 2006. Velmi dobry...

Old Post 14-04-2009 v 20:58 PM
rastajohn
Bushmaker

Obecné 37/12 Příspěvek č. 42

zdar all,

snimky z 37 dne kvetu. Listy jsou porad primerene zlute. Palicky zacali konecne trochu kynout. Zalivka : do 10L chlorovane vlazne vody pridame asi 3ml cerstve A slozky nejlepe znacky atami. Pote zlehka vmichame dalsich 6 ml slozky B. Na zaver dochutime spetkou (asi 2ml) boosteru a zhruba pul polevkove lzice bloom stimulatoru. Takto pripraveny pokrm podavame nejlepe za pokojove teploty. Jako priloha jsou vhodne enzymy, mnozstvi dle chuti a poctu stravniku.

Naposledy upravil rastajohn 17-04-2009 v 16:58 PM

Old Post 17-04-2009 v 16:41 PM
rastajohn
Bushmaker

Obecné 37/12 Příspěvek č. 43

Asi to prejmenujem na AK37 ne? ... jooo takove AK10.... to by se mi libilo kdo nevi o cem mluvim necht se sklopenou hlavou zabrouzda do growerskych analu

Naposledy upravil rastajohn 17-04-2009 v 17:06 PM

Old Post 17-04-2009 v 16:59 PM
rastajohn
Bushmaker

Obecné 37/12 Příspěvek č. 44

ya mon, that´s what we need, more buds...yeah...

V posledni dobe mam hospodske pisoary stale vice v oblibe, proto jsem nezahalel a jeden takovy si udelal doma...aneb DYI pisoar (edit 00:39 ted mi doslo ze je to vlastne DIY ... aneb osviceni pisoarem)

Naposledy upravil rastajohn 17-04-2009 v 23:40 PM

Old Post 17-04-2009 v 17:07 PM
rastajohn
Bushmaker

Obecné 44/12 Příspěvek č. 45

Vazeni,

Vidim to tak jeste na 15-20 dni do soudneho dne. Pristi patek zacinam zrejme flushovat, uvidim jak na tom budou pestiky. Vcera jsem ten chrast krapet protrhal a nyni slunce dosahuje i na nedosazitelne. Krasne jde na fotce videt jak vrchni listy ztratily barvu a spodni jsou krasne tmave zelene. Takhle mi to uz delsi dobu stagnuje, moc tomu nerozumim co mi tou basni chce moje mile osazenstvo naznacit.

Naposledy upravil rastajohn 24-04-2009 v 17:25 PM

Old Post 24-04-2009 v 17:15 PM
rastajohn
Bushmaker

Obecné 44/12 Příspěvek č. 46

No doufam ze to jeste do toho 60 dne alespon trochu nabyde, pac jinak vidim vynos chaby... mno uvidime co udela ta mirna probirka.

tak zatim jdu na mam zizen jak ...

Old Post 24-04-2009 v 17:26 PM
rastajohn
Bushmaker

Obecné 58/12 Příspěvek č. 47

Zdar vseci,

Tak prinasim posledni fotecky pred nenasilnou exekuci. Za 2 dny sklizim, kytis tou dobou budou na 60 dni 12/12 a uz bude skutecne nejvyssi cas, sklidil bych driv ale alespon jeste ty dva dny chci pockat, aby kytiz byly alespon 7 dni na flushingu. Podle mych mylnych predpokladu se palice nafoukly i pres zjevne problemy s listy. Bude to 5stovka myslim, no necham se prekvapit. Ale spokojenost s genetikou existuje...az na ty listy, ale kdo vi cim vsim to bylo. Takze dekujem pane X za rezy, ale vyskove to je teda uplne jinak nez jsi rikal. Ty apolla jsou mnohem mensi. Az to setnu tak porovnam na fotkach stavbu, tvar a vysku AKcka a Apolla. No nastesti ty kvetinace sli normalne prehazovat i kdyz uz byly 1 metrove koreny .
No nic tak tady to mate pratele.

p.s. a nekteri by se meli nad sebou zamyslet, jit hrat do nejake telenovely nebo prestat flamovat. Koho ty sracky ku.wa zajimaji, to si reste osobne v hospode u piva. Byt modem tak nejmenovany thread mizi a nejmenovaneho clena nakrmim BANanem. Zasirat to tu picov.nama. Na galeje s nim, tam by prisel na jine myslenky nez kydat hov....na forech...

Naposledy upravil rastajohn 08-05-2009 v 20:40 PM

Old Post 08-05-2009 v 20:26 PM
rastajohn
Bushmaker

Hydroponie Příspěvek č. 48

huraa

Old Post 08-05-2009 v 20:43 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás