Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Luboshek no urcite to je hermous docela to mas i dost naprcany
......ale nechal bych to dojet aspon neco s toho budes mit
Diky za odpoveď...
Určite to už necham dojet,aj niečo zostane na ochutnanie a aspoň budem mať semená na outdoor...už mam vybratu lokaciu na outdoor tak sa tešim na jar ...ale mimochodom to nemože byť tým že mam samca o 2 miesntnosťi vedla??či to je 100% hermač?
Původní příspěvek od S&M Čau myslím že to bude špíš tím samcem o 2 místnosti vedle!ja bych ho radsi vyhodil!!!!
Zdar
Aj ked je maličký,a je v miestnosti kde minimalne prúdi vzduch tak dam na teba!možno som to mohol preniesť ja ked som polial samca a potom som polial Shamana v skiny...šak uvidim tohto samca dám na jatky a uvidim čí to pomôže!
Původní příspěvek od Luboshek myslim si ze ten samec v tom nehraje roli.......tam nemuze byt tak velkej vitr.....ja jsem mel za zivot vic hermousu nez samcu
Zdar
len samca hneď rozpoznaš ale hermafrodita tak lahko nie ... a dosť zaujimave je že list je tvoreny maximalne 5-timi listami ... šak necham ho dorasť... mysliš že bude s toho niečo aspon na ochutnavku ?
Prinášam dalšie fotografie s mojej skriny
Pár fotiek paličiek, ktoré už rastú do objemu.
Zalievam hnojivom 3 krat do týždna CHE Bloom.Objednal som si včera teplomer s vlhkomerom aby som mohol kontrolovať presnejšie teplotu aj vlhkosť.Obyčajný teplomer ortuďovy mi ukazuje okolo 30°C.Rastlinka už začina smrdieť ale nikomu to neprekážaHore má rastlinka 3 hlavne paličky a nižšie sú take maličké paličky asi 4.
Na fotke palička č.1 najmenšia z vrchných 3 paličiek
"Neprichádzam sa kľaňať, prichádzam víťaziť." - (Bob Marley)
"Keď sa budeš smiať,bude sa stebou smiať celý svet.Keď budeš plakať,budeš plakať sám." - (Bob Marley)
Původní příspěvek od Luboshek Cus nemyslim si ze ti to splesnivy je to dost ridky....a neco s toho bude ale myslim si ze to nebude moc zhulovat
Zdar Luboshek
Myslím si aj ja že z toho niečo bude nestihne sa všetko premeniť na semená,dufam :-D.Jak si to myslel? že to nebude mať taký high?či ako?
Neviem uvidím čo z toho vyleze ale planujem kupiť ešte Final Solution aby to malo nejaký šmak tak uvidime Tú plesen som myslel na tie paličky čo su v prispevku 41 tam mam také dve dosť pri sebe tak u tých sa hlavne bojim ... ale šak uvidime
Pestu Zdar
"Keď sa budeš smiať,bude sa stebou smiať celý svet.Keď budeš plakať,budeš plakať sám." - (Bob Marley)
normalne letos jsem mel venku 2 hermouse bili vdovy a nemel jsem v ni ani jedno seminko coz jsem fakt nepochopil.......myslim ze se ti to mozna cely oprcne to uvidis,ale FS nekupuj na tohle to nema cenu to radsi si porid rizky a rozjed to znova
Původní příspěvek od Luboshek normalne letos jsem mel venku 2 hermouse bili vdovy a nemel jsem v ni ani jedno seminko coz jsem fakt nepochopil.......myslim ze se ti to mozna cely oprcne to uvidis,ale FS nekupuj na tohle to nema cenu to radsi si porid rizky a rozjed to znova
Zdar Luboshku
Neviem prečo tí tvoji hermouši nemali semeinka ale napriklad dneska som odtial zozberal 4 semienka a dalšich 5 som videl že sú uveznení v šiškach čiže ja budem mať aj hojne semien jak nato pozerám... nevieš či je to dobra kvalita semien z toho alebo taký shit? Final Solution si kupim tu 250 ml a beztak toho vela neminem a skusim ako sa to aplikuje aspon natoto aby som vedel ako sa to má potom aplikovať nabuduce.Viem že to je škoda natoto ale nevadí.Rízky by som si chcem zohanť asi 4 neviem .. kolko by si mi odporúčil do tej skrine rastlin?Ale nabudúci grow tam chcem namontovať 150W výbojku.
Pestu Zadar