Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co nikdo mi neodpoví na moje otázky?
jinak dík za další K !!!
jinak white rhino kvete 8-9 týdnů - a já už v 6. týdnu....tak ještě asi 10 dní +/- na hnojkách, pak použiju jakýsi final - lahvička ze sady lahviček 4Power - jen na týden a pak týden čistá voda
teploty den/noc
28-32max/pod 20 ale vždy nad 15
vlhkost furt kolem tech 30-35%
hnoje podle návodu jako vždy+/-drobet a každá 3. zálivka jen voda s green sensation
nějaký fotky, snahz o makros, to kulatý je víčko od petlahve- jakože měřítko
suďte pište kritizujte
fakt první indoor? dobrý : )))
hele ten ripen bych neřešil - čistá voda s dobrým ph ti stačí bohatě jestli myslíš že ti to nějak extra vylepší a pročistí tak si myslim že to žádnej zázrak není...hodně zkušených growerů jede jen čistou vodu...a najdeš ho jen v growshopu...ono celkově tohle zboží se prodává s tim že to fakt potřebuješ ale nevim nevim...prostě továrna na prachy...
co se týče aktivního uhlí tak se taky samo dá najít jinde. bud trochu aktivní a hledej
a to UV - určitě musí být UVB ! jestli chceš žárovku tak nevim ale trubice je dobrá reptiglo...a u 400w sodíku a výš už UVB zážení je (proto jsou daleko víc pocukrované než třeba u 250w)
co se kradlo....bohužel.....kvůli tomu jedu IN....ted už snad parchanti nepřijdou..........
1.2xwoodoo+top44
2) top 44
3)northern light
ukradli
4) makro woodoo
5)makro top 44
asi to sem nepatří.... sám teď čumim....opilej namol jsem byl asi akční
Naposledy upravil Brdaaak_01 08-03-2009 v 13:44 PM
jsem tady s další fotodokumentací....bez nějakejch moc keců....poslední 3 dny před flushem, zvednul jsem biobloom skoro na dvojnásob i GS dávám 2ml/l
no a nějaký fotoz,ale některý jsou dělaný po tmě a fakt jsem neviděl vůbec nic takže focený poslepu, omluvte kvalitu dokumentace a vůbec tak nějak focený na poslední chvíli ale co
žlutý listy jdou od spodu postupně chcípaj,ale jen ty velký tak si s tim hlavu nedělám, jsou tam dost vidět na tech fotkách...ale paličky jsou zdravý, sypou se a voní...další fotky už budou z flushu
musim se naučit dělat makra
a ty žlutý listy zmizej až teď vidim jak hrozně to vypadá, nejsem jen nebyl čas... a v noci se budit nesměj
Naposledy upravil Brdaaak_01 17-03-2009 v 19:06 PM