Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, máš to fakt paradní.. Nebulka vypadá velice dobře.. A zajímalo by mně jak jsi spokojenej s tou mini zvlhčovačkou? A kolik tě stála, jestli by se nevyplatila spíš SPS? díky za odpověď.. John
53 12/12 hnojeno PK dnes AH g/b
Mini zvl.500.:zvlhčovačka je dobrá zvlhčuje dle potřeby skříně.Samo že chcu lepší ,ale nemám love a porovnávat taky nemohu .
Thanks all za Káčka a mám takovej dotaz protože lampu valim pořádně poprvé.bjevil sem před 14 dny semínko a tak sem hledal další nebo blyzny samce a nic žádná kytka nešla na hermo a další seeds se neobjevily máte s tím někdo skušenosti nebo informace ??
Za 1. bych řekl že samec nemá bliny Pokud si dobře pamatuju 4. třídu základní školy, je to ryze ženská záležitost :-)
To semínko mohlo vzniknout hned vícero možnostma:
- přinesl jsi to od někoho třeba na ruce, nebo na obečení atp
- nekdo v "blízkosti" taky pěstuje? Ono to nemusí být až tak blízko, pyl se přenáší až na několik km
Mohl bych pokračovat, ale myslím že jsem dostatečně nastínil směr příchodu neznámého, který zneuctil jednu z tvých holek...
Z 1 když řeknu blizny samce tak všeci pochopí že se shulen do němoty .Jak si mám pamatovat ze 4 třídy název samčích květů.
(PS sorry ,ale nesnesu buzeraci kvůli jednomu slovu RESPEKT)!
Nikdo s těch co kytky vyděly nepřišly do stiku se samcama
Když mám dokonale utěsněnou skříň která je v dokonale utěsněné špajze a navíc je zima takže nikde nejsou samci a navíc su ve městě kde venky nemají moc možností růstu kór v zimně .
Jo a v paneláku kde bydlim jestli někdo pěstuje samce tak se ten pyl určitě nedostane přes beton ,izolaci,dřevotřísku,
Jistě u outu je to pochopitelné,ale u lampy je přenos pylu několik km vyloučen to vědí i záčínající pěstitelé.
Takže dík za nic a buzeraci si příště odpusť WASSUPE
(PS nic osobního a mír v duši bratře ,ale dík za snahu)
Spíše by mě zajímalo jestli je ganja schopná vytvořit semeno bez opílení?????????????.
Samice si rozhodně semínko sama nevytvoří. Není to prostě mžné :-) Hermeticky uzavřenou tu skříň předpokládám nemáš a ve sterilním obleku tam snad taky nechodíš... Mimochodem to že jsem tak jemně nastínil, že samec nemá blizny, imho nezní jako projev agrese či čehokoliv jiného.
A to že si rostlina (u některých druhů jsou samozřejmě výjimky) nemůže sama vytvořit semínko, ví i začínající pěstitel ;-) Mimochodem vítr zanese zrnka pylu sakramensky daleko, to mi věř! Takže mě nepřesvědčuj o opaku... Tvoji známí nepěstují? popřemýšlej o tom...
A než mi tady začneš opět vyčítat buzerace a ruzné podobné kraviny, zamysli se nad tím co jsi napsal a pak si pořádně přečti můj dobře myšlený přízpěvek...
PS: jsem detailista a omlouvám se za to, ale to je tak všechno co můžu říct...
61 12/12 Enzimy
Nebola furt valí nové pestíky
Medusa extrémní vůně a tvrdost palic
Klony SSH jede nejlíp rozhodně geneticky nejsilnější model ve skříni
SS a KM válí taky skvěle ,ale proti SSH je pomalejší
>>wassup<< jak jiste vis, pyl se zacina sirit az po uz uzrani samcich pestiku, coz je v teto rocni dobe nemozne - out. otazka je, jestli se tam nemohl dostat s novymi prirustky do rizkovnice, ale bylo by velmi zarazejici, kdyby clovek co pestuje matky, prehledl samce. nektere druhy(sensi star...) tvori pri dozravani neco jako semena, ale ty nikdy nedozraji a po ususeni se daji lehce rozdrtit.
Pěkný grow, bude nějaká tipovačka a smokereportík ? Koukám že se to docela protáhlo, ale ty paldy jsou fest nafouklý. Za nějaký 2-3 tejdny budu finišovat Nebulku tak jestli máš nějaký poznatky a fintičky na tohle její období šup sem s nima.