Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem to dneska nevydržel a seknul jsem si paličku Starlightu
Ono: čau, 40-70 cm; každopádně koumu, že to šestikilo na můj aktuální pěstební prostor docela stačí... příští grow pojedu bez heatshieldu, koumal jsem to s jedním chlapíkem odsud a vykoumali jsme že ten heatshield docela stíní .... takže další prostor ke koumání
cau mas osvetleny celi priestor pod tou sestovkou?alebo ides len na pol pestiarne!? mam taky isty priestor a rozmyslam nad dvomi 600w s A wingom,len musim pockat do jary teraz je tam velka zima...
díky všem za K+
tak už je sklizeno, částečně zkouřeno . Celkový výnos v sušině byl 632g, což na 400/600w lampu je dle mého názoru slušný. Žádný zaznamenatelný rozdíl v kvalitě ani kvantitě Starlightů mezi 2 zkoušenými substráty nebyl. Bohužel se mi psychicky zhroutil sčot, takže jsem přišel o veškeré fotky, což mě neskutečně mrzí, protože tohle byl zatím můj nejvyrovnanější pěst...
Čau Ono, první jsem sekl NL - 51. den po přepnutí, první Starlight a WW jsem sklízel 54. den , jako poslední jsem sklízel Jacka a Peacemakera - 68. den, ten Jack byl už dost přezrálej...