Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zkoseno. bohužel jsem měl foťák nastavenej na panorámata, takže jsem to neblejsknul v celku(respektive blejsknul, ale je to všecko rozmazaný). tak aspoň po ostříhání. jinak na té první fotce : 1 kytka = 1 list novin
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Původní příspěvek od Sunseeker nie : to jako sušíš nastřihané na šišky?a ještě ke všemu na novinách???není to škoda???
nijak to neškrábe, ani to není přeschlý, takže bych neřekl. navíc na těch novinách to leží jen pár dní a pak to dosychá ve sklenicích, který jen větrám . jinak taky nevím kam bych to pověsil, aby to nebylo cejtit po celým baráku. v boxu to nejde, protože jsem akorát přepnul na květ
grosancho: tipuju si okolo 200g, ale vážit to nebudu...