Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ne ne, to len malý záštipok z takej už dojetej vetvy. Ostatné sa tam ešte nafukujú smokereport, ale šak taký predčasný:
včera ráno som si dal brko trochu nad rozmer( asi aj napoky ). Odpálil som ho v parku, a už v polovičke som behal medzi ludmi namotával sa na to aby som vyfúkol dym tak aby to nikto necítil. Maximálne príjemný high cca 2 hodiny a najlepšie dojazdy aké som kedy zažil, kedže som sa usmieval od ucha k uchu a každý mi hovoril, že som mimo. Po volakých 5-6 hodinách som už bol mentálne čistý
na to večer prebehol test vodným bongom. High príjemný, ale nie je to ten typ matérie, že by som sa odpálil úplne do pýče, že nevnímam a som absolútne asociálny (aj keď ako to tak po sebe čítam, je to asi dobre )
mne sa úplne zdalo že som sem už písal jak to dopadlo ... a nakoniec ani nie. Pole3 bolo ukradnuté, trochu sme z neho mali už doma, krásne fialové...no škoda. Pole2 a pole1 sme normálne bez problémov dali dole, dokopy to bolo takých 40 rastlín okolo 1m...
fotky neboli lebo som vtedy akurát stratil memorycard ,,, len nejaké makrá toho z horného https://grower.cz/forum/showthread.p...8064#post738064