Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Určitě se poradil s mnohem zkušenějším pěstitelem,než jsme všichni členové dohromady a ten mu řek NE,nedávej to na grower,budeš strašně bohatej a oni by tě policisti našli podle ip...panebože smažte to někdo celé...
hele chlape ty se toho moc nebojis vid? me spis prijde ze te jeden den napadlo pestovat a druhy jsi do toho sel. muzu se zeptat jak dlouho pestujes nebo jaky mas zkusenosti?? pac podle toho jak vypada tvuj ..growhouse.. si myslim ze teprve zacinas. mozna by to nejdriv chtelo vic naplanovat nez se pustit do neceho tak velkeho a rozhodne to nedavat na grower jinak fandim tak ukaz kolik kilo z toho dostanes.....
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Vzhledem k tomu, ze jsem zapocal tento clanek, tak vas vsechny jeste zdravim a dodam par slov k zaveru...
Prvni uroda byla 1100g, druha 1700g, treti 1650g, ctvrta 2600g
Pote jsem se rozhodnul ze to vse zastavim a ze se mi to nevyplati... mel jsem nejakeho cloveka, co se o to cele staral ale zacal fetovat a uz se nemel kdo o kytky starat. Tak jsem vse jiz pred 3 mes zabalil. Jinak hobby je to dobre a doporucuji..
Veni Vidi Vici
Uf dobře, že to zabalil. Já pěstovat něco takovýho, tak to neřeknu živý duši a už vůbec to nepostuju někde na netu. Sklízet přez dvě kila? No tu už by asi nikdo na vlastní potřebu nevěřil
hele promin jko jasny je to SUPER nejvic proste TAKOVE MEGA secko .......ae si dobry mental pac to davas na NET si veris ze na tebe nemaj bo nejsi v USA nb co si myslels ae mels HOLD stesti...... kazdopadne ti preju at se este do budoucna nic nepodela ..............mej se