Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau, musíš je často orosovat rozprašovačem, potřebují co největší vlhkost, já co mám vyklíčený semínka a teď přesazený do truhlíkovýho foliovníku, tak je chodím snad aj co hodinu orosovat když su doma , jinak aspoň minimálně 5xdenně dostanou závlahu...
škoda uhynulých kytinek, přeju bezproblémový růst ostatním, peace
snad mas pravdu bo uz mi zostalo len 5 amsterdamov,7 belladon a zahadne vsetky 4 tahi haze skunky tak uz newim polka penez a starosti v piiiiiiiiiii....
mas nejake novejsi fotky tech belladon,jsem docela zvedavej jak ti to roste,me belly jsou nadherne a vitalni...sak koukni na muj tread...doufam,ze to nezakriknu...
jinak co se tyce tveho problemu tak netusim cim by to mohlo byt ,mozna ze jsou malo zalite ,oni ted potrebuji mit koreny ve vlhkem substratu aby se rozrustaly...ale jinak GL
no newim ci to bude tym lebo substrat je vlhky stale skor yb som povdal ze to im mozno vadi ze som ich prelial ..no fotky nemam a ani nemozem porovnavat lebo tie moje su fakt brutalne este malicke ale ked budu vecsie ta foto dodam...pls vyjadrite sa k tomu ci to mze robit aj preliatie...
s tím přelitím to nevím, ale já ty svoje ani nezalívám, jenom často postřikuju a tím se ta vláha dostane i ke kořínkům...
jednou před aspoň 4-5 rokama, sem nechal jedno semínko vyklíčit, pak do květníku a nakonec ještě do skříně a svítil sem na ni stolní lampičkou se žárovkou osram 100w ale druhej den pod tímhle světlem se mi usušila a pošla zalitou sem ju měl, ale jak říkám uschla, takže to světlo bylo na ni moc a přitom žádná vlhkost... od tý doby semínka co mám vyklíčený zasadím a nechávám za oknem a až bývá přes noc tepleji tak vysazuji ven...
přeju ať ti vydrží ty zbylí holky a máš z nich radost a nějakej ten chutnej výnos
noja si to za oknom nemoze nechat bo moj tatko je antimarihuanista a tak keby mi to zabdal tak som v prdeli uplne tak vidim lampicku som dal dalej od kyticiek a strikam ich kazde 2h tak to snad bude ako zvlhcenie stacit
aha, tak to jo, to světlo žes dal dál to je jenom dobře a to šplíchání taky, řek bych že tyhle co zbyli už porostou v klídku s touhle kombinací a kdyby ne tak jedině vyměnit za úsporku s vhodným spektrem
no po dlhsom case som o5 tu a hned sem musim hodit foto mojich krasiek ...uz su treti den vonku a dari sa im fakt nadherne no posudte sami...
1-3 -- Thai Haze Skunk , dari sa mu celkom dobre aj nato, ze sa mi ho podarilo trosicku spalit
a este aby som nezabudol krasky vsetky pokope v mojich megamonstroznych jamach do ktore som naplnil prehnitym ovcim hnojom , raselinou a hlinou zo zahradky tak snad si tam budu pekne hoviet...