Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Littl big out 2008 - čerstvá krev
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 33

Aktualizace

Takhle to vypadá na balkóně. Blueberry od junfuna (foto 1) a neznámý kámošův řízek (foto 2)

Old Post 03-10-2008 v 15:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 34

Pár nových foteček......

První dvě fotky je včera sklizená Číha x Zdenda (venkovka)

Třetí fotka je u kámoše dnes sklizený Peacemaker. Sazeničku PM ze semínka z loňských řízků od wildy jsem mu (jako mnohým) předpěstoval na balkóně a pak dal za pár paliček podílu

Old Post 04-10-2008 v 16:32 PM
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 35

FOTO 1 a 2 - Dnes proběhla sklizeň Blueberry z loňského semínka (2. generace)
Tato rostlinka rostla celý rok na stinnějším políčku v přírodě, na posledních 14 dní přemístěna na balkón na dozrání (bez komplikací)

FOTO 3 a 4 - řízek Blueberry od junfuna

FOTO 5 - neznámý řízek

Naposledy upravil 13-10-2008 v 22:10 PM

Old Post 13-10-2008 v 22:03 PM
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 36

FOTO 1 - neznámý řízek - fotka ze sklizně

FOTO 2 až XX - Blueberry od junfuna

EDIT: jinak nedávno jsme testovali ten řízek. Je to brutálně tmavá fiala, s hodně výraznou, ostrou a sladkou vůní. Kouř chutná sladce a těžce. Mě první prásk nejvíc připomněl drogerii nebo něco na ten způsob. Zhulení je to velmi živý, komunikativní a účinek trvá hoodně dlouho. Škoda že ho je tak málo.. Btw. taky jsem zjistil, proč byly ty rostlinky tak malý. Kámoš, co řízky sázel, dal do kýblů místo drenáže normální cihly (blázen...)

Naposledy upravil 01-11-2008 v 10:44 AM

Old Post 27-10-2008 v 13:45 PM
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 37

Jelikož mám všechno hulení už zakopaný, nebo zhulený, nezbývá než provést bilanci letošní sezóny..

Výnos určitě nebyl takový, jaký mohl být a jaký jsme si představovali. V dnešní době, kdy se nikdo nevyhne čórkám, jsem na začátku září přišel minimálně o 2/3 úrody - ještě nevykvetlé kytky ukradli kosiči.

Zachránili mě známí (jsem jim všem dodával sazeničky), kteří mi dali část úrody z mých sazenic, a junfun, který mi dal na dopěstování krásnou Blueberry v začátku květu.

Úhrnem jsem tedy letos sklidil kytky či dostal sklizené paličky těchto odrůd:

"Absolut noname" - pojmenoval jsem tak sazeničku, nalezenou ve městě v parčíku, u lavičky. Přežila extrémní podmínky, ve kterých vyrostla. Kupodivu to byla samice. Kouření chutné, těžké, středně silné (sklidil jsem jí trošku brzo).

Číha 3.gen. x Love Potion - kříženec venkovní citrónovky a samce Love Potionu. Asi ze 2/3 byl po matce, takže spíše citrusová vůně i chuť, místama kašlák. Silná venkovní tráva, účinky byly hodně energický (po obou rodičích) a veselý.

Poblijón 4.gen. - venkovní odrůda jednoho místního pěstitele vykřížená z řízků neznámé genetiky. Na mojí kytce už bylo znát, že jde o další generaci vzniklou nekontrolovaným opylením. Vůně i chuť byly spíš venkovní, těžce pryskyřičnatě citrusové, ale účinky si zachovala stejně silný a omamující jako původní rostlina.

Blueberry 2.gen. a Blueberry řízek od junfuna - jedna z nich byla venku na políčku, později přesazená na balkon, druhá byla celou dobu na balkoně v květináči. Rostliny se lišily stavbou i vzhledem, obě měly ale stejně silný, masakrózní účinky. Hodně silný hulení, občas energický, občas spíš přemýšlivý, výborný k hudbě i na práci. Blueberry z venku měla hodně výraznou sladkou chuť, ta od junfuna byla spíše hrubší chuti, ale byla fialovější měla mnohem výraznější aroma i v normálním (nerozdrceném, nezapáleném) stavu , a taky dozrála mnohem později.

Pot Of Gold řízek - rostlina, která jako jedna z mála přežila pozornost policie i kosičů a dozrávala u kamaráda. Nejdříve venku, pak ji bohužel přemístil do skleníku, i když byl dlouho v práci (třeba 3 týdny v kuse) a nemohl ji zalévat, což je škoda, protože to naprosto změnilo zrání a ýsledek. Důsledkem nedostatku vody z Pot Of Gold bylo jen takový košťátko, se slabě výraznou, běžnou zelenou chutí, místy plesnivý. Účinek silný a brzo nastupujícíc,ale spíš takový tupý a mělo to delší výtuh. Nebylo to způsobeno genetikou, ale kamarádovou péčí...

Číha + Zdenda II - kříženec dvou venkovních odrůd 2.generace, citrónové a pomerančové. Kytka dozrávala venku v květináči , dozrála relativně rychle. Kompaktní palice, výrazné sladko-citrónové vůně i chuti, příjemný high energetickýho charakteru.

A třešnička na závěrVětšina známých sklidila všechny ty masakry, které mě ukradli, takže jsem dostal zásobičku Bílé vdovy, Peacemakera a Ice (tyto tři modely můžu spolu s Blueberry vřele doporučit pro venek - není žádný problém a jsou to výýborné pokouřeníčka ).

Musím říct, že letošní tráva se povedla a rok od roku se zkvalitňuje chuť, vůně i síla, na všech frontách. No nemám pravdu ?

Děkuji všecm za podporu...pěstu zdar

Naposledy upravil 27-12-2008 v 17:26 PM

Old Post 16-12-2008 v 22:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás