Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
BigBrothers:
OK. Ale jo i ze tří kytek toho můžeš mít dost, neboj, hlavně to pořádně zaštípni, nebo spíš zaštipuj aby to bylo pořádně rozvětvený. Chtělo by to nějaký fotky.
takže po dlouhym uvažování sem se rozhodl že udělám klony už se 3.den zakořeňují. Ty tři kiti co byly vevnitř sem dal za vokno jelikož je hezky, a večer je dávám domu. Nejde to jinak nemam fleka.
Až se zakoření tak pudou do skříně. A ty tři tam přidam
Ale nevim jestli si založim novej THREAD a tenhle smažu, nebo jestli mam pokračovat? CO myslite?
tak sem tu po 6 dnech.
Kiti se pěkně zvětšují, mám z nich obrovskou radost.
Akorát u Akáčka(middle) mi odspoda začínaji pomalu ale jistě žloutnout listy a následně odpadaj. Je to tim že kitka přenáší víc živin do palic? Asi jo v první i druhém growu se mi stávalo běžně a nějak jim to nevadilo. Asi.
Poraďte pls.
kti jedou 43.den na květu, ICE je pořád na konečný fázy kvetení a 2x AK-48 od dneška flushuju.
3.dni budou dostávat vodu + enzymy, pak nasadim Final Solution(7dní) a na konec čistou vodu(2dni).
Fotky bohužel nemám. Nechal sem je č...ák doma. A že je na co koukat!!!
Původní příspěvek od BigBrothers [...] u Akáčka(middle) mi odspoda začínaji pomalu ale jistě žloutnout listy a následně odpadaj. Je to tim že kitka přenáší víc živin do palic? Asi jo v první i druhém growu se mi stávalo běžně a nějak jim to nevadilo. Asi.
Poraďte pls.
Je to tím, žes vysadil AH složku GROW a rostliny nemají dusík. Ale řekl bych, že se tím nemusíš příliš znepokojovat.
moc se omlouvám že sem se dlouho neozval.
Mam novou praci a nějak sem to nestíhal.
Jinak ke kytkám byly sklizeny 56. den 12/12, flushoval sem 11. dní (3.dny enzymy, 10.dní FS a poslední den sucho).
ICE: měl hodně tvrdý palice, a šíleně zkuřoval. Chuť jemná ale při vydechnutí sem se malem udusil. Jo a bylo toho skoro 30g.
Ak-48: nafouklejší palice než ICE ale ne tak tvrdý, taky na ní bylo mnohem víc pryskyřice. Chuť dobrá ale mohlo to být lepší. Ze dvou kusů toho bylo něco k 50g.
Sem stimhle growem sem celkem spokojen cca 80g ze 3.kiti, si myslim že OK
Škoda je že už neníííííí, ale za chvíli se to změní.
Jedu totiž novej grow. Neche se překvapit založim novej THREAD.