Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus,hele pachac tam zatim nemam zadnej,ale vis co,ted to este nesmrdi a dlouho smrdet nebude,do ty doby sezenu cash na nakej pachac... Jinak,je jasny ze je necham rust,ale uz bych chtel asi tak vedet co s nima pak... Zatim cus...
Ted mi poradte,co s nima mam dal delat?? Nemam ted totiz vubec poneti,co mam delat,napadlo me ze bych je narizkoval,co myslite?? De mi o nejvyssi vynos, to je jasny!!! Tak sem urcite napiste naky nazory a rady,hlavne mi reknete co si myslite o tom narizkovani!!! A taky potrebuju vedet,jestli to uz nemam nak zastrihnout,nebo neco takovyho... Pak tam je este jeden problem a to, ze v noci nebezi naplno odtah(odsava jenom malej PC-vetracek) a ofuk je vyplej uplne, vadi to hodne tem kytkam?? Je to kvuli teplote,jinak by tam byla zima... Zatim cus...
Hlavně to rozsaď zvlášť do květináčů, zvlášť když už na začátku máš jeddku kytku poměrově odost menší.
Já osobně z technických důvodů musel ofuk v období růstu vypnout a vypadá to, že to nějak nevadí, záleží asi na setupu.
Původní příspěvek od DanTheGreat Coze,to nechapu,jako az to narizkuju ze to mam rozsadit do kvetinacu?? Protoze ted tam sou zatim jenom 2 kytky....
myslim ze to myslel tak ze v jednom kvetinaci by mela bejt maximalne jedna kytka.. protoze kdyz jich tam mas vic tak plati pravidlo ze ta silnejsi ten kvetinac vyplni korenama z vetsi casti a ty slabsi kytky uz nebudou mit tolik prostoru pro koreny, takze porostou o hodne hur nebo rovnou pak casem pojdou
Ahojky vsem :-) Potrebuji poradit ohledne prepnuti na periodu 12/12. Mam kyticky velke asi 30 cm a kazda ma asi 4-6-8 vrcholu a svitim jim uz 1 mesic 18/6 (mam 400W sodik). Ale hlavne o kolik mi po prepnuti na 12/12 kytky vyrostou? Skrin ma max vysku od vrcholu kvetinace po svetlo 120 cm, tak at vim jestli mam jeste svitit dale a nechat je jeste par cm vyrust, ale nevim prave kolik vyrust 18/6, nebo je uz mam prepnout na 12/12. Diky moc za kazdou radu. Je to moje 1 indor. Ahoj
dj.luke: mno ono je to takhle tezky radit, nektery kytky vyleti i dvakrat tolik, nektery ani o pulku, IMHO nejlepsi je se informovat u cloveka od kteryho beres rizky
Kazdopadne klasickej hybrid indica/sativa ti vyleti tak jednou tolik (30cm pri prepnuti - 50-70cm v kvetu ).
Zdar nechej narůst do 30-40cm ,pak nařezej řezy a přepni na květoňe. Tu větší kyti podlož blíž k lampionu ať se spomalí no a mezi tím ta druhá trochu rychlejš doroste . Bacha na vrcholky max 32°C.