Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Koukám na to ty kořeny sou také nezdravé , nevim estly to způsobuje ten enzym ale ňák se mito nezdá.
Dáváš tam jen enzym nebo aj to H2O2 . Jakej tam máš typ vzduchování má to dostatečnej výkon ?
Pokuď se něco neprojeví na listech tak by to mělo bejt v poho .
Nelámou se ty kořeny když na ně šáhneš ?
Nevim no ,bublák sem taky párkrát valil a tohle mě příde jako velká teplota roztoku taky sem kvůli tomu 2x poslat kitky do koše ale to je zas jiná pohádka .
Zkus tam hodit petku s ledem estly se to nespraví, po 10 dnech nebo kolik to máš musej bejt kořeny mohutnější a ten rozsol taky neni dobrej.
Pokoumej jiný bublery .
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Teplomer v roztoku mam.Teplota tam je porad tak kolem tech 21-24C.Motorek mam ELITE 802.Ma prutok 2x150 l/h,staci to?Enzymi jsem tam dal tri dny zpatky a dnesla jsem tam dal H2O2 a vyrazili nove krasne bile korinky.Doufam,ze jim to vydrzi.Zitra vymenim roztok za novy,tak snat to zabere.plantmanager:Nejake korinky plavou v roztoku,tak nevim???
No a na listech se taky neco projevuje.Myslel jsem,ze je to plisen nebo nejake breberky,tak jsem si obstaral leaf coat.No a cekam na vysledek jestli postrik zabral.Nove vyhonky jsou zatim ciste a beze skvrn.Dneska do roztoku pridam namrazenou pet lahev 1l.No a uvidim jestli to nejak pomuze???grosancho:je potreba cistit kameny po trech tydnech uzivani?
Tady neco z 5 dnu 12-12.Kytky se zacinaji krasne rozjizdet.Pridal jsem mrizku na lepsi vyuziti prostoru.Ph se snazim drzet kolem 6,0,Ec mam 0,7-0,8.Teplota v klidu.Uz se tesim az se to rozjede do sisek,peace vsem.
Zdravim growery a growerky,po deviti dnech.Vcera jsem menil hnojivo na kvet.Ec jsem dal na 1,3,Ph 5,8-6,0.Kytky jsou 15 dni preple na kvet.Spodni haluzky jsem vystrihal,aby sila sla do vrchu.Nejake foto nesmi chybet,peace
Zdravim vsechny,ubehlo zase par dni od posledni aktualizace.Tak prihazuji zase neco.Kyti se zacinaji krasne osypavat pliskyrici,chloupky jsou krasne beloucke a uz to zacina vonet.Zacal jsem pridavat Big Bad od spol. advanced nutriens.Ph 5,7-6,0.Ec 1,6.Kyti jsou v 26. dnu 12-12.Jedine co mne zacina zase mrzet je,ze jsem neodhadl dobu pro prepnuti.Plocha je zaplnena tak z 60-70%,takze vynos bude zase nic moc.Priste to necham ohodne dele,kdyz jsem nasel grow od infama-fi-dead tak jsem si pomalu sedl na prdel.Zadne mereni a takova nadhera.Nu vsechna cest.A tady nejake foto Eu.Pestu zdar!!!!
prej neni duvod je cistit, mysli si to plno lidi ale DUVOD JE zkus je aspon vycistit cistou vodou nebo jak delam vydezinfikuj je savem a pak vycisti vodou bude to lip bublat