Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pestoval jsem a nechal jsem to... anebo jako to dopadlo...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Shaka
Stálý Člen

Karma uživatele Shaka - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

hmmmm, zajímavé a kdy že to máš přepnout na 18/6? Až vylezou kořeny z kostky?

Shaka

Old Post 25-07-2003 v 08:30 AM
Shaka je offline   Profil uživatele Shaka   Find more posts by Shaka   Foto galerie člena Shaka   Click here to Send Shaka a Private Message   Add Shaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxik
Stálý Člen

Karma uživatele Maxik - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

prej jo....

Maxik

Old Post 25-07-2003 v 08:32 AM
Maxik je offline   Profil uživatele Maxik   Find more posts by Maxik   Foto galerie člena Maxik   Click here to Send Maxik a Private Message   Add Maxik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxik
Stálý Člen

Karma uživatele Maxik - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

No a uz mam kitky v hline... Nadherne se jim dari.... Fakt jsou pekny... Prepinam na rust!

Maxik

Old Post 05-08-2003 v 16:05 PM
Maxik je offline   Profil uživatele Maxik   Find more posts by Maxik   Foto galerie člena Maxik   Click here to Send Maxik a Private Message   Add Maxik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

Já taky moc zastříhal a v malé skříňce
mi to vybujelo, a taky zastřihuju neperspektivní
větvičky i s paličkama, ale mně to dělá radost,
protože to už teď luxusně zhuluje (WW).
Já to v podstatě nehnojim, tak je to O.K.

Old Post 14-08-2003 v 10:08 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

mezi náma , on teprve kořenil. A podle mých zkušeností je opravdu nejlepší 24/0. Jakmile vylezou kořínky z kostky (alespoň 2 cm u hlíny , 0,5 u hydra) ta přepnu na 18/6. 24/o při kořenění zabraňuje naqítání kořenících řízků a veškerou energii žene do kořenů.
Nemám rád naqetlý řízky od týpků co šetřej......

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 15-08-2003 v 10:08 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás