Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno - sou tam třetí den myslim dávám to postupně dolu. jinak 20cm by mělo bejt tak akorát?
trochu se bojim - nebejvám celý dny doma tak abych nepřišel a nebyly spálený
jinak teda ty větráčky mi připadají docela směšný
nižší teploty sem dosáhl jen s klipsnákem a sklo pod světlo ale to se tam uvnitř neměnil zas moc vzduch...
jo ještě jedna věc - zeleno žlutej drát je uzemnovak ne?
totiž přišlo mi to poštou už zapojený a když sem tam tenhle drát dal tak sodík svítil jenom když to bylo napůl v zásuvce a když ho mám vyndanej tak cajk
Nestihol som precitat celu temu ale z obrazkov usudzujem ze je to odflaktnute. Daj tu lampu s tienidlom na retaz, dodelaj ofuk a spusti tu lampu aspon 40cm nad vrcholky.
MIRIS: sem fakt zvedavy, jak to udelas, ze by si to hlidal presne na hodinu, aby si ji daval do tmy, presne po 12hodinach, jako zase tak tezky to neni, to sami vlastne delaji lidi, kdyz zatmivaji, hlavne uz neblbni kolem tech rezu, at je nestresujes, aby si nakonec nemusel shanet novy rezy
no lampa na řetězu sice neni ale má tam rolovátka funguje to a líp než řetěz
je to asi 30 cm nad vrcholkama, řezy sem podložil aby byly +- ve stejný výšce
tim pádem je lampa posunuta tak nějak na úroven větráků který ženou teplej vzduch ven. teplota je tam v oukeji akorát vlhkost přes den tam udržuju optimálně spíš pro tu nebulu přes noc nebula jinde, vlhkost zvyšuju...
edit:
zleva:
sativa spirit
orange bud
sativa spirit
g13 x black widow
zakrslík vzadu - nevim
jedna vyřazena
předevčírem postřik phytaminem a přihnojeno
+ dneska sem objevil mšice (asi z tý nakvetlý - dal sem jí jinou hlínu) tak postřik mejdlovym roztokem s vyvařenym tabákem
taxi řezy konečně chrochtaj
mušek bylo čim dál víc, tim pádem sem ze zoufalství udělal několik věcí.
pro případ že by byly z baráku - vstupní otvory se síťkou
pro pípad že z hlíny - mospilan
pro jistotu - postřik fast.
sou to chemický věci, bohužel sem kupoval narychlo.
rychlej krok, snad nebudu litovat
koupená zvlhčovačka sps 818a
přes noc jede s vypnutym klipsnákem a regulovanejma odtahama
dole sou vidět rajčata - děda mi přines ať to zkusim v tom že sou nějaký zelený. začínaj červenat
potom udělán klon ze sativy a 3 z kvetoucí nebuly (chtěl sem si to procvičit ) a taky dvě semínka v rašel.kelímcích
ps:
myslíte že by bylo vyhození peněz kdybych dal ufo 160 (na rozdíl od 225)
TO miris: Prosim ta aku vodu davas do tej zvlhcovacky? Pretoze v navode je napisane,ze jedine destilku,alebo prevarenu. A prevarat,alebo kupovat 250 l H2O je masaker. Neupravujes ju nejak? Koli tvrdosti? Dik
no vezmu si kýbl deset litrů vody a nechám ho dva dny odstát, nic nepřevařuju ani nekupuju destilku, to by byl masakr
a tvrdost to vůbec nevim prostě z kohoutku. a jednou za čas vyčistit samo
zajímalo by mě jak jinak na to abych tam dával furt čistou vodu nebo převařenou, to je prostě strašně nepraktický převařovat denně 3l a víc nebo kupovat destilku
co to UFO - poradíte ?