Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Obava před novými členy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Lubosh.:To pod nikem jsou karmy,to ti za nejaky zajimavy prispevek,fotky atd. ostatni clenove posilaj.Nepribyva to ani casem ani poctem prispevku.

Old Post 12-03-2008 v 10:09 AM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Lubosh - my ne - my sme byli rovnou stálí členové - v těch dobách to bylo všechno ještě úplně jinak

Snark in the System

Old Post 12-03-2008 v 11:19 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

snark: hehehe

luboš: to ti posílaj členové za příspěvky
a neboj, vůbec nemusí bejt jenom zelená, může bejt i červená, což je negativní a to znamená že máš průser

Old Post 12-03-2008 v 17:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flash.grow
Stálý Člen

Karma uživatele flash.grow - 81% PěstitelskáKarma uživatele flash.grow - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Je to na nic celkem!
Já sleduju grow už rok a půl.. Regl jsem se cca před měsícem...
(brzo budu mit skříň a chtěl jsem se podělit o fotos... a tak nějak i reagovat na příspěvky) Problém ale..
Ale nikdo semnou nebude chtit nic směnit.. prodat mi atd.. protože sem nováček.. No.. to neni moc super.. A zase zaspamovat forum, abych měl vic přispěvku se mi nechce

Nevim jak to udělat no... Je tu dost noobů. c o si nepřeštou ani FAQ a založej mrtě trýdů.. ale co s limda, kery to ymslej vážně..a stejnak nejsou nijak prověřený.. po pm mě zrovna někdo odmitl se seeds, že s nováčkama neobchoduje A objednavat z hollandu nechcu.. tak co dělat? těžko říct

Grow your own

Old Post 18-03-2008 v 17:54 PM
flash.grow je offline   Profil uživatele flash.grow   Find more posts by flash.grow   Foto galerie člena flash.grow   Click here to Send flash.grow a Private Message   Add flash.grow to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flash.grow! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

nemusíš fóra spamovat... je tu možnost angažovat se v threafu, jehož tématu rozumíš....ukaž tam prostě že ses za ten rok a půl něco naučil...

a neboj, až rozjedeš skříň a dáš fotky tak budeš určitě důvěryhodnější ale určitě se najde někdo, kdo s tebou obchodovat bude..

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 18-03-2008 v 18:15 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Jak je to s tou povinností zaplatit pomocí SMS při registraci nového člena? Neexistuje někde, nebo nemůže provozovatel této služby sdělit policii číslo, ze kterého byl registrační poplatek zaplacen? Dala by se takhle dohledat pozice fůry lidí, což mi přijde celkem nebezpečný.

Old Post 19-03-2008 v 17:26 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od Exceptional
Jak je to s tou povinností zaplatit pomocí SMS při registraci nového člena? Neexistuje někde, nebo nemůže provozovatel této služby sdělit policii číslo, ze kterého byl registrační poplatek zaplacen? Dala by se takhle dohledat pozice fůry lidí, což mi přijde celkem nebezpečný.

No tak tohle by mě taky zajímalo už sem slyšel od pár lidí že kvůli tomuhle se nechtěj na groweru registrovat.

Old Post 19-03-2008 v 17:45 PM
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

flash.grow - hele nevidel bych to tak cerne, kazdej zacinal jako novacek, staci bejt slusnej a nebejt linej a pri osobnim setkani nebo platbe predem zadnej problem nenastane

Exceptional: tomu se rika paranoia , jsme pravni stat s presumpci neviny, aby te mohli sledovat, musis pachat trestnou cinost, musi mit dukazy pro soudni povoleni odposlechu a v pripade, ze je nekdo tenhle pripad mu registrace na groweru opravdu neuskodi.

Registrace na forum nikterak neporusuje legislativu CR, takze klid

nehlede na Zakon o ochrane osobnich udaju
citace:

Hlava II: Práva a povinnosti při zpracování osobních údajů
(...)
(2) Správce může zpracovávat osobní údaje pouze se souhlasem subjektu údajů. Bez tohoto souhlasu je může zpracovávat,
a) jestliže provádí zpracování nezbytné pro dodržení právní povinnosti správce,12)
b) jestliže je zpracování nezbytné pro plnění smlouvy , jejíž smluvní stranou je subjekt údajů , nebo pro jednání o uzavření nebo změně smlouvy uskutečněné na návrh subjektu údajů,
c) pokud je to nezbytně třeba k ochraně životně důležitých zájmů subjektu údajů. V tomto případě je třeba bez zbytečného odkladu získat jeho souhlas. Pokud souhlas není dán, musí správce ukončit zpracování a údaje zlikvidovat,
d) jedná-li se o oprávněně zveřejněné osobní údaje v souladu se zvláštním právním předpisem 13). Tím však není dotčeno právo na ochranu soukromého a osobního života subjektu údajů,
e) pokud je to nezbytné pro ochranu práv a právem chráněných zájmů správce, příjemce nebo jiné dotčené osoby; takové zpracování osobních údajů však nesmí být v rozporu s právem subjektu údajů na ochranu jeho soukromého a osobního života,
f) pokud poskytuje osobní údaje o veřejně činné osobě, funkcionáři či zaměstnanci veřejné správy, které vypovídají o jeho veřejné anebo úřední činnosti, o jeho funkčním nebo pracovním zařazení, nebo,
g) jedná-li se o zpracování výlučně pro účely archivnictví podle zvláštního zákona.
(...)

Pri registraci zadny souhlas nedavate, takze opet klid

viz take http://business.center.cz/business/pravo/zakony/oou/

btw. pokud se nekomu nechce platit, nebo se mu z jineho duvodu sms registrace nelibi, ma moznost napsat esej o konopi a dostane registraci tez, pokud se nepletu

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 20-03-2008 v 01:28 AM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pjsky
Stálý Člen

Karma uživatele pjsky - 66% PěstitelskáKarma uživatele pjsky - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

tak ja sedim v holandsku tady maji jine zakony :P

NEZ PRODUKCE ZBRANI, LEPSI ZALESNIT SAHARU!!!

Rather Minimalistic Grow / Bubbler 250W / PowerPlant + MasterKush- SKLIZENO

2nd round 250W / Ultra Skunk dictator's cut - SKLIZENO A VYHOZENO

3nd round Sun / Shaman & Purple - SKLIZENO

Old Post 20-03-2008 v 14:49 PM
pjsky je offline   Profil uživatele pjsky   Find more posts by pjsky   Foto galerie člena pjsky   Click here to Send pjsky a Private Message   Add pjsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 42

JJ, jako novýho uživatele mě pěkně prudí, že sem kvůli nedůvěře přišel o pár modelů co sem chtěl testnout, ale je zaděláno na lepší časy a až se bude čím chlubit zapracuju na své nové image. Nemůžu nikomu nic zazlívat, choval bych se stejně. Ale je to tady dost velkej problém. Černá listina je na prd, protože si každej udělá na čachry novej nik. Akorát to hází špatný světlo na nováčky. Každej si tu musí vybudovat dobrý jméno. Hodnotit důvěryhodnost podle počtu příspěvků je blbost, akorát tím trpí fórum. Měl by někdo zprcat admina, proč tu nejsou karmy na důvěryhodnost. :-)

Old Post 24-03-2008 v 01:25 AM
SenSiKind
Stálý Člen

Karma uživatele SenSiKind - 58% PěstitelskáKarma uživatele SenSiKind - 58% PěstitelskáKarma uživatele SenSiKind - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Já tu nakupuju od 2003, vždy v pohodě. Po tom co moji ověření staří členové přestali prodávat a musim shánět řízky od nových členů je to hrůza.
Lidi registrovaný 2008 a napíšou mi že sem nedůvěryhodnej atd., málo příspěvků, neověřenej a tak. Je mi z toho nablití.
abych psal denně aspoň 10 spamů, zakládal si jiný nicky dával si karmy atd abych byl "lepší" člen a dostal řízky ? fuj

Naposledy upravil SenSiKind 27-05-2008 v 14:40 PM

Old Post 27-05-2008 v 14:01 PM
SenSiKind je offline   Profil uživatele SenSiKind   Find more posts by SenSiKind   Foto galerie člena SenSiKind   Click here to Send SenSiKind a Private Message   Add SenSiKind to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 44

citace:
Původní příspěvek od snark
jako nejdéle sloužící člen v této debatě mohu zodpovědně prohlásit že noví členové sou vesměs šmejdi

jako druhý(o deset dni ) nejdéle sloužící člen v této debatě mi připadá že growing jde tak trochu do prdele...kvalita je nahrazena kvantitou a pěstitelské nadšení padlo za obět vypočítavosti (tak jo,rozjedem lampy,dame do toho deset litru,sklidime 150 gecek,..to je cista ruka skoro 40.000 papírů jupííí supeeer budem v balíku ) .

show must go on

Old Post 12-06-2008 v 14:23 PM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pozitekk
Nový Člen

Karma uživatele pozitekk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Bol som tu predtym pod nickom acidrop kt. mi blokli (a administrator neochotny mi pomoct )a mal som x prispevkov a aj vlastnych fotiek..a teraz mam tiez haluze lebo uz som chvilu nemal net nemohol som prispievat...a preda mi teraz niekto nejake klony ked tu mam dokopy 10 prispevkov hmm? takze tema tohto threadu sa da vnimat selijak

Old Post 14-06-2008 v 13:13 PM
pozitekk je offline   Profil uživatele pozitekk   Find more posts by pozitekk   Foto galerie člena pozitekk   Click here to Send pozitekk a Private Message   Add pozitekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od soulQuake
myslim, ze ten Locusuv napad s bilou listinou novacku je velice dobre, jednoduche a prakticke reseni ... kdyz nas bude vic, co s tim budou souhůlasit, tak by se to klido mohlo zrealizovat

Jo tak to se stalo , https://grower.cz/forum/showthread....&threadid=45666 , Hlava

https://grower.cz/forum/showthread....&threadid=49109

Naposledy upravil Hlava 26-03-2010 v 06:38 AM

Old Post 26-03-2010 v 03:02 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 47

Tak ja si jedu venky uz nejakejch 13 let, cumim na tuhle stranku tak pet let anonymne, lampicku mam tak rok a neco a regnul jsem se az letos v Lednu, uz jsem mel nabidku od novyho clena, chtel ode me matku Shamana, nejdriv jsem do toho chtel jit, ale paxem to odrek, bo uz ho vidim v bazaru jak strili rezy Shamana po kile. Neverim, vice mene nikomu.

Old Post 26-03-2010 v 07:34 AM
madmarty
Nový Člen

Karma uživatele madmarty - 74% PěstitelskáKarma uživatele madmarty - 74% Pěstitelská

zakonnost a nezakonnost rizku Příspěvek č. 48

Dle meho nazoru je jasne stanoveno zakonem, ze se nesmi vyrabet a sirit THC, pokud ma nekdo sto rostlin ktere jeste nemaji THC nelze jej postihnout za vyrobu a distribuci drog. Stejne opacne se to nyni vztahuje na pestitele nekterych druhu kaktusu. Ktere od 1.1.2010 spadly do seznamu latek oznacenych za drogu. Kaktus ji obsahuje a nezajem fizlu zda je to kaktus, nebo to roste pod zemi, ci nad zemi

Za rizky nebude trestny cin, ani prestupek, nebot nedoslo k zadnemu naplneni skutkove podstaty trestneho cinu ani prestupku. Horsi to bude s matkou, za tu prestupek bude, pokud jich mas vic jak 5 bude to trestny cin.

Proto prodej rizku neni prestupkme ve smyslu vyroby a distribuce omamnych atd latek, max muzes mit nejake problemy s danema. Ale pokud ti neprokazou ze jsi prekrocil nejakou hranici od ktere ty prijmy musis priznat a zdanit, budes v poho.

Zaver tedy je, osobne a bez dokladu rizky prodavat. Na matky pozor a zustat jen malym rizkomoilem. Kdyby sli po kazdem malem rizkomilovi fizlove, nedelali by nic jineho a stejne zbytecne.

Cekam vlnu kritiky, ale spise odkazu na precteni noveho zakona o drogach a bude kazdemu jasno

Matkam a jejichetem zdar

citace:
Původní příspěvek od jestedman
NEzákonný to prostě je a tečka. To že jednou to nejvyšší soud, dá se říct nepotvrdil do důsledků není žádným důvodem k tomu si myslet že to je legální. Soud vždy rozhoduje podle konkrétní situace.

Přemýšlel jsem nad tím aplikovat zde něco co jsem viděl na e-bay. tam když proběhne obchod, tak kupující může ohodnotit prodávajícího a naopak. Toto hodnocení je jednorázové a neměnné (mám dojem že používají hvězdičky), s komentářem. Druhá strana to hodnocení může jen doplnit o svůj komentář.
Hodnocení je přístupné pouze pro obchodující strany a až v okamžiku dojednání obchodu. Seznam hodnocení má každý ve svém profilu.

Není to ale použitelné zde, protože zde není žádná třetí moc, která by kontrolovala, jak se obchodníci dohodli a co si slíbili. Nicméně něco jako striktně obchodní karmu bych zde zavedl.

Kdo umi ten huli, kdo nehuli ten cumi ;-)

Old Post 06-04-2010 v 15:47 PM
madmarty je offline   Profil uživatele madmarty   Find more posts by madmarty   Foto galerie člena madmarty   Click here to Send madmarty a Private Message   Add madmarty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás