Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
procti si todle resilo se to tu tisickrat pokud mas vodu ze studne tak si tak trochu vyhral pac ji nemusis platit u ro je pomer odpadni vs ciste vody cca 3/1 a to se muze celkem prodrazit jinak jedu taky studnicni vodu s ec 1,4 z ro tece cca 0,04 takze muzu jen doporucit.....
rád bych jen varoval, že jestli někoho napadne jak mě, že odstátou vodu stáhnu aspoň pod 0,5 destilkou tak se na to rovnou vyserte. jediné co mi to přineslo tak hafo kanystrů a nějaký ten svalík dal jsem do 75l zásobníku, kde mi odstává voda 30l destilky k vodě s EC 0,75 a výsledek byl EC 0,7 takže tak.. vysvětluju si to jedině tak, že se ona vodivost znova obnoví nebo nevím. mám pocit, že ten zásobník byl z půlky plný takže to možná měla být většina destilky. no nevím.
Prosím poradte jak řešit takhle vysoké Ec...
zkoušel jsem dešťovku ale vubec nedrží ph... napadlo mě zkombinovat zdrojovku s destilkou, nemáte někdo zkušenosti s tímto postupem?
a jake Ec zdrojove vody je optimalni?
predem diky za rady.
dik... ale právě RO se mi pořizovat moc nechce... kvůli ceně.
zajímalo by me jestli ta destilka bude způsobovat nestabilitu Ph jako deštovka?
mám totiž asi 100l destilky k dispozici...