Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od bossfic Kámo good práce ale jen aby se z toho nejvíce vytáhleho parchanta nestal hermac davej ne něj bacha....
V poho kamo byli tam myslim dva samčí květy, pár semínek nikdy neuškodí na příští out
2problemek : u 2 kytis se mi začali na vrchní části deformovat listy. Dedukuju, že to budou slabší jedinci než ostatní (další výhoda řezanů, viz genetika). Tak jsem teda snižil pH zálivky ze cca 7,5 na 7 , což by na květ mělo být v klidu. Zároveň sem zas pustil zvlhčovač na plne kule. Ty listy jsou víceméně u středu dobré, protože střední část je nejblíže hlavní žíly (nebo jak se to jmenuje, nemam čas to hledat).Směrem k okraji neschnou, ale ztrácejí na hmotě, možná právě vlivem nizké vlhkosti.
Je to palička úplně v rohu tak se nedivte že je tak řídká
Teplota pod křovím 25,6°C
Teplota pod lampou nad vrchama ve stínu 27,6°C
Vlhkost pod křovím 72%
Vlhkost nad vrškama ? (asi hodně nízka)
Moc bych přivítal vaše názory tipy a triky. předem dik
Tohle sme tu hodně řešili a pak se dospělo k názoru, že to bude nejspíš z přelití... Mě třeba tohle dělala kytka co měla nejmenší květináč (byl fakt malej) a po přesazení to bylo ok :-)
Přidávám další fotečky, každým dnem mi mají dojít kyseliny, tak doufám že se ty listy pak zlepší. Jináč příště to bude lepčí slibuju, viz nevyužitý prostor atd. Doufám že to ještě trochu nabobtná, jakési malé šišénky zdají se býti.
Cau, co nove fotky? Jinak s tim PH mam Svahadji pravdu, ja sem konecne zacal spravne merit (kapkama) a hodnotu upravuju na zlutou barvu, coz je 6tka a kytky rostou hezky a sou zdrave, to PH je opravdu znat
Poněvadž sem dostal k dispozici kvalitní foťáček, tak mi to nedalo a musel sem prostě něco nafotit. Salámky se celkem nafukují a počítám že ještě tak 10-14 dní do sklizně.
Teplota 22-25°C , vlhkost cca 35°C,
Škůdci furt nic, až na nějake mrdky mušky malé kterým se libí u hliny, ale použil sem lepící lepítka (no víte co myslim:sun. Takže tak nějak.