Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, chci se zeptat jestli používáte k snižování PH v roztoku "ADVANCESD HYDROPONICS OF HOLLAND PH DOWN bloom a micro" nemůžu najít nikde dávkování....a ještě se chci zetpat na zkušenosti s "PLAGRON PHYT AMIN" díky
Na snižování ph v roztoku nepoužívám nic, jelikož se ph upraví samo, když se používá odstátá, nebo destilovaná voda. Odstátím vody se dosáhne požadovaného ph, ale samozřejmě taky záleží na tom, jakou vodu máte doma. Phytamin používám používám, je to jistě dobrý. Kytka je pak silnější a i odolnější vůči chorobám. Ale není dobrý kytku "předopovat" všema možnýma prostředkama. Je to pořád kytka ne chemická laboratoř, na to nezapomínejte. Proto vše používat vyváženě a raději méně a postupně přidávat, nežli více.
Tím odráží jsem myslel to, že se ohřeje - šlo mi jen o to říct, že díky alobalu stoupá i teplota - a díky folii není teplota tak vysoká, což je ve výsledku jasné. A folie z growshopu je rozhodně lepší. Tudíž pokud se někdo soustředí na terminologii, pak chápu tvůj nutný "pořádek". Nicméně 2 kg, jsem psal, že bych rád. A ne, že toho dosáhneš. .A už vůbec jsem nepsal, že toho dosáhneš pod 4kilem. Ale jak říkám, pokud tě trápý termíny, chápu tvé nadšení pro pořádek.
Jinak přikládám ještě pár foteček nového modelu White widow + jack něco... :-) ... v nové skříni - snad se povede...