Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak mam tu nejake fotosy, ide o trojku, zalozny zdroj
kytizz su pomerne male, takych 80cm tie najvacsie, ale vzhladom k tomu ze:
a, su hrozne daleko a ja iba pesiak,
b, povodna hlina,
c, priame slnko od rana tak do pol piatej do piatej,...
su v pohode, na zalozny zdroj dostacujuce... ja ich mam rovnako raad..
ostal jeden nounejm, 2xCxBM a jeden nounejmskank, bol jeden CxBM samec a jeden este som si neisty...
a este tu mam taku malu bush, cize bushku ta je prva pozeram...
este edit: fotene o pol10ej vecer, tak sa necudujte
..vedra, kyble, aj teplo je.. tak som bol zaliat, poriadne..
a ostal som milo prekvapeny
jeden CxBM samec, ale zas jeden kvitne, ide do palic ja som taaaky hepy
inak zahnojene este na rast, nakym substralom a ako vzdy postrek wuxalom ?kalcium?, celkom sa mi osvedcil..
ale od buducna uz budem kombinovat, niektore zahnojim este na rast a niektore na kvet.. mal by byt nejaky bcuzz bloom, pekacko 13-14 a nazaver ripen, tak dufam ze to bude uz coskoro..
takze fotozz:
1---stara znama nounejmova bush
2---bush, ale odspodu
3---nounejmskank, tak tento ma tesi
4---cela 2ka okrem nnskanku, prva vlavo nounejm, ostatne CxBM
5---kvitnuce CxBMko ale foto nicmoc
6---dalsi nounejm
oukej, myslim ze by to malo stacit.. tak nech je krasne ako doteraz, kludne aj cele leto
taaak som bol vcera opät zaliat, a jeden CxBM sa ukazal ako samec.. naposledy som si nebol 100pro isty, daval som tomu este nejaku nadej... no nic, bude hash
Po case prinasam nejake nove spravy, ako sa rastlinam dari dnes prebehla druha posilnujuca davka pekackom13-14, medzitym sytene plagronom bloomom, vodou...
pekne sa rozkvitli, az najedneho samca, nuz co, muzov mam tento rok nejako v presile...
tak mi tam nakoniec ostal jeden nounejmskank a tri CxBMka...
na jednotke nic noveho, akurat este nekvitnu tak ako na 2ka, ved maju este cas.. akurat sa mi na mojej bushke zlomil konar, ktory som zjari priviazal a moc dotiahol, som lama no... ale myslim ze to rozchodi...
K fotkam..:
1, 2, 3 ---- CxBM
4 ---------- NNS
5, 6 ------- CxBM makro:ek:, nie velmi podarene, jedno s bleskom jedno bez
7 ---------- 3xCxBM, bez blesku mi to nak neslo no...
....a pozajtra konecne dovolenka, tak to ma fakt ze tesii
edvard: je mi jasne, proste som neodolal no... po desiatich dnoch abstinovania marocky hasis, takto to potom vyzera. Ale nebudem ospravedlnovat svoje pocinanie nakym hulenim, proste som chcel, tych 5g na jesen mi az tak moc chybat nebude, a ako som pisal, je to vazne prvy zastipok.
..a strihorukyeduar, dakujeem
danihel:Není problém...Jestli budeš chtít něco na příští rok tak bych tu měl pár dobrůtek...Ale to už asi radši přez PM...Jinak kdytičky ti vypadaj solidně...Sem zvědavej jak se to vyvrbí...Každopádně nekos je...Je to fakt škoda...hoj
Slnecnych dni sice ubuda, co je trochu na skodu veci, ale rastlinky si pekne kvitnu...
Z osmich nounejmou ostali 3, ale aj tak maju stale malo miesa, taka bush Dve kvitnu paradne, jednej sa moc nechce. inak zahnojene plagronom bloomom a pekackom, myslim ze je to poznat, s kamaratom kristalonom som take kvety nikdy nemal, a pritom este niesme na konci.
Klesaju pod vlastnou vahou, viazem ich na vsetky mozne strany, robim co viem, nestiham
Jeden nounejm sa pod vlastnou vahou polozil uplne, na kriky.. a plesen si ho nasla.. asi 20% vyhodenych zachraneny ostatok sa susi doma.. bohuzial nezrele, ale lepsi, vrabec v hrsti ako holub na streche...
Ostatne zato prekvapivo uspesne odolavaju nepriazni pocasia, verim vsak v lepsi zajtrajsok...
obrazky:
plesen
ale inak v pohode, nebola uplne vsade, akurat to mohlo 2-3 tyzdne pockat... nuz co uz....
plesen sa rozsirovala zavratnou rychlostou, dve su po bohuzial len tyzdovom flushovani uz doma.. plesniveho materialu bolo odstraneneho asi tretina, skoda no.. ale skor som to kosit nechcel, aj tak mali este tyzden cas...
k fotkam:
1,2,3---nounejmy
4,5---nounejmskank, mooc pekny, zatial ani kusok plesne