Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já myslím, že když se někdo s někým domlouvá o takových třeba growerskýh věcech přes mail, tak bude zcela jistě používat webmail, kvůli tomu IPčku. Pochybuju, že by někdo použil mail, co má na svým kompu, když se domlouvá s neznámou osobou nebo tak.
Zrovna jsem kvůli tomu nainstaloval emailovýho klienata(kvůli možnosti zobrazit hlavičku), a potvrdilo se co jsem si myslel. IP se ukládá do hlavičky i v případě mailu odeslanýho přez webový rozhraní
No myslim si ze kazdy kto je aspon trochu opatrny sa nebude do telefonu bavit stylom: Tak prid dnes o siestej na holicsku 13, ukazem ti svoje rastlinky konope. Vezmi so sebou aj 5 gramov skunku.
Proste staci o tychto veciach hovorit ako o inych veciach. A ziaden dokaz neni.
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.