Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » -=Pejdilova zahrádka všeho možnýho=-
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Co si myslíte o pěstování rostlin s různými euforickými nebo halucinogeními účinky ?
Je to zajímavý
Ujde to
Nic moc
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Libang
...vyhul...

Karma uživatele Libang - 87% PěstitelskáKarma uživatele Libang - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

no tak to je jako husty ...... ja bych to udelal následovne , vzal bych řekl bych kámošovy aby jí vzal třeba telefon nebo cokoliv drahyho co je její , a nedal bych ji to dy ty doby nez by me nedala to vybavení , každopádne od tyhle chvíle at si neříka ségra toho tvího kámoše .

A jestli by to chtela říct Matce , tak bych jí řekl : ´Jestli jeste chces mít bráchu tak to nedelej , a jeste bych jí propleskl,

A měl jsi u neho i nejaky tvoje vybavení ??? jestli jo tak bych ji snad dal dočune tohle je fakt moc

Old Post 16-07-2007 v 16:37 PM
Libang je offline   Profil uživatele Libang   Find more posts by Libang   Foto galerie člena Libang   Click here to Send Libang a Private Message   Add Libang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

jo je to nahovno prijit o skrin. Navic tihle zpusobem.
Preju dobry vyreseni

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 16-07-2007 v 16:47 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
letnak
Stálý Člen

Karma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% Pěstitelská

Re: Tak a to je konec :( Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od Pejdil
Oznamuju že vše ve skříni kromě 1/2 jedné kytky bylo zničeno (spáleno) Kámoš u kterýho to bylo má zku*venou ségru, která je proti pěstu, ruplo jí v bedně a zničila celou úrodu + 6 kytek ve druhé skříni a navíc zamkla a zabavila kompletní vybavení.

upříííímnou soustrat - je to PYCA, smrt takovejm defkám. zavolejte fízly na ňu esli to stojí víc jak pět litrů tak to bude trestnej čin a už se svině veze. samozrejmě před tím zlikvidovat veškeré důkazy o pěstu cannabisu a sehnat si nějaký banány, trochu je vorvat a HOTOVO!!!. pax

PS: to snad ani není možný - TA ŠKODA

Old Post 16-07-2007 v 19:15 PM
letnak je offline   Profil uživatele letnak   Find more posts by letnak   Foto galerie člena letnak   Click here to Send letnak a Private Message   Add letnak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Karma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Libang: Ona ale bydlí sama takže jí těžko něco veme, chodí k němu jenom píčovat.....vybavení bylo celé moje komplet 3 lampy + šíleně věcí okolo (prostě všechny serepetičky na cca 3 skříně ) Ta úroda mě ale děsně sere všechno se kvůli tomu zkazilo, bylo to tak 10 dní před skosením a ještě to pracný schánění řezů který byly v druhý skříni, musim pro ně jezdit třeba 150km

Jinak dík lidi ale já stim zatim udělam prd uvidime jak to vyřešíme.

Moje první skříňka ze 70W již 250WSklizeno
4xWR, 250W,Scroog Zničeno ale já se nevzdal a pokračoval u kámoše (Sklizeno)
400W and 12x WR, první muj pokus o Hydro pěstování Sklizeno
-=AERO system by Pejdil=- Zkurveno

Old Post 16-07-2007 v 20:26 PM
Pejdil je offline   Profil uživatele Pejdil   Find more posts by Pejdil   Foto galerie člena Pejdil   Click here to Send Pejdil a Private Message   Add Pejdil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Jeste jeden napad Příspěvek č. 37

Kdyz to tak ctu,tak me jeste napadlo:
Jestli nema nejaky dukaz,ze pestujete cannabis(treba fotku),tak za a)vysadte technicky kytky a at rekne matce,ze mu segra sebrala veci a rozsekala kytky do souteze 100kytek(samozrejme po ruce bude letak od seminek atp.,aby byla mati informovana),kdyz by matka zavolala benga,tak by se nic nedelo a snad by uznala svou chybu a neduverivost,sestra by si myslel,ze to celou tu dobu bylo technicky a myslim si,ze byste mohli v klidu dal pestovat a rekl bych ze ani stehovani by se nekonalo
b)to je uz min ohleduplny k sestre a vstahum s ni->koupili byste par orchidei(cena za malou nenakvetlou je asi kolem 80kc v baumaxu) a rekli byste jeho pani mame,ze pestujete orchidee a ze jeho sestra vam stopila veci a ze vubec nevite proc=sestra by byla za uplnou kravu(v pripade,ze by to matka spolkla).......Acko je asi nejneprustrelnejsi obhajoba,ale fuguruje tam ta moznost prijezdu policie a chvilkoveho konfliktu s matkou,Bcko je zas min pravdepodobny,ze vyjde.

Ty uz urcite na neco prijdes a vse se v dobre obrati.

Jak uz tu nekdo psal,je zde jeste moznost podle profesora inžinýra Erica Cartmana ktera pravi:"....Kdyby me nejaka buchta takhle srala,tak ji reknu-Koukej mazat do kuchyne ty kravo a uplet mi svetr/alternativni reseni/Drz hubu a koukej tahnout do kuchyne upict mi dort!!!Doktor Cartman fsak nebere zadne ohledy na rodinu.

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 16-07-2007 v 21:31 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libang
...vyhul...

Karma uživatele Libang - 87% PěstitelskáKarma uživatele Libang - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

tak za ni běz a řekni že je to tvoje !!!.....ona prece má tvoje veči za docela dost penez ....jak psal Letnak muzes na nu podat trestni známení

prece nebude mít tvoje věci doma !!

Old Post 16-07-2007 v 21:33 PM
Libang je offline   Profil uživatele Libang   Find more posts by Libang   Foto galerie člena Libang   Click here to Send Libang a Private Message   Add Libang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Karma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Libang: no kdybych to udělal tak jeho máma ho vyhodi z baráku, protože jí to ségra vyslepičí....

Old Post 16-07-2007 v 21:41 PM
Pejdil je offline   Profil uživatele Pejdil   Find more posts by Pejdil   Foto galerie člena Pejdil   Click here to Send Pejdil a Private Message   Add Pejdil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Jak uz jsem psal,tak bych na tvem miste radsi nejak poresil to,aby o tom matka vedela,prtoze u ty sestry nikdy nevis,kdy ji zase mrdne v kouli.Kdyz to nejak ladne podas mati s tema 100kytkama a ukazes ji ten letak a vsechno,tak ji pak muzes rict,ze ti to sestra skurvila,ze to byla prace za nekolik tydnu a samozrejme nekolik tisic a ted je vsechno v haji kvuli ni,kdyz jeste pridas,ze se na nic neptala a rovnou ti pokosila kytky do souteze aniz by treba chtela vysvetleni,tak bych to videl na stastny konec.

Old Post 16-07-2007 v 22:09 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Expiry: Nijak jí to neřekneš....máma je to samý jako ségra možná né tolik ale je....jak by se to dozvěděla tak prej hned volá policajty...v nejlepším by přišel o střechu nad hlavou.

Old Post 16-07-2007 v 22:13 PM
Expiry
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Tam je prave dulezity vysadit tu technicu,aby kdyz zavola policajty,tak on si je s klidem pusti do bejvaku a necha kytky poslat na expertizu.Pak mu prijde oznameni ze se nedopustil trestneho cinu a mati se umoudri a nebo taky ne ...

Old Post 16-07-2007 v 22:36 PM
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Expiry: no myslim že když ta jeho ségra řekne mámě, že vytrhala kytky a zničila je tak jí bude věřit a i kdyby se snažil sebevíc tak stim nic neudělá, hlavně chci dostat zpět komplet 250W jelikož je to origoš z Growshopu a stál mě 2100kč

Old Post 16-07-2007 v 22:56 PM
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Tak můžu říct že neuvidim z vybavení ani drátek nezbylo mi vůbec nic jedině teď objíždět sběrný dvory a čekat jestli to tam někde nebude...... kurva všechno pryč většina věcí byla origoš z Growshopů ......

Ale mam i dobrou zprávu, kámoš kterýmu pomáhám pěstit a sehnal jsem mu řezy má ještě moje dva ve skříňce se svýma dvěma takže pokračuju jenom musim koupim komplet lampu, má tam 100W ..... jenom při přectavě budovat vše znova je mi špatně.....

Old Post 17-07-2007 v 20:26 PM
digy
Stálý Člen

Karma uživatele digy - 81% PěstitelskáKarma uživatele digy - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

ty jo ona je naky nacek nebo co ? kolik ji je ? taku devuchu vyliskat. a vsechny veci si rychle odnes dom a mama nebude mit zadny dukaz . mozna nafialovelou hubu te devuchy. vym ze se holky nebijou ale to je jak vzit diteti lizatko btw dnes sem musel z rodinych duvodu vytrhat 9 kytek ze zeme uz meli 2 metry . ale zitra to budu palit primo ve skleniku to bude stav

Čo bolo to bolo , terazky som growerom.

225w CFL - hlína --> jede !
Sklenik a skromný out 07 --> sklizeno, zhuleno

Old Post 20-07-2007 v 22:46 PM
digy je offline   Profil uživatele digy   Find more posts by digy   Foto galerie člena digy   Click here to Send digy a Private Message   Add digy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

digy: Není nácek je prostě kráva...... myslim že tak 25 jí je...... Prostě už nic z toho neuvidim no nemůžu nic dělat...... to je příšerný....Tak to taky zamrzí 9 kytek je dost ale i když mě kytky nasrali tak víc to vybavení

Old Post 21-07-2007 v 18:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 47

tak zavolej zamecnika, at otevre tu skrin. Nebude se moc ptat , vyndas veci ven, a muzes si to nechat i zase zamknout.

Old Post 21-07-2007 v 18:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

praxer: No ona to s jejim klukem někam odvezla a těžko řekne kam, já nevím ani kde bydlí

Dík za podporu lidi...

Old Post 21-07-2007 v 18:46 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás