Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
když sem byl malej, tak se mi furt zdálo, že vylezu na mrakodrap, nebo nějakej barák a padam dolu, zdalo se mi to tak často, že už i v to snu sem věděl, že spadnu, ale nedalo se tomu zabránit, ten bád byl hroznej, když sme dopadl, tak se setmělo, a ulevilo se mi a spal sme dál, no a ty nejlepší sou o ženskejch
Me se driv casto zdaval sen, ze stojim na silnici a riti se na me auto. Snazim se odejit, ale nemuzu odlepit nohy z asfaltu. Trebas s ni i pohnu, ale tak neuveritelne pomalu, ze nikdy nemuzu stihnout uniknout. Vzbudim se vzdycky kdyz je to auto tesne u me. Ale nejhustsi na to je to, ze sem ten sen kdysi vypravel v hospe a dvema lidem se zdal vickrat ten stejnej sen :O
Zajimavy By me docela zajimalo, co ten sen muze znamenat..
Dalsi vec kera se mi zda, je o takovy kouli menici velikost Vsude kolem me je tma, ja se nachazim v jakymsi prostoru a prede mnou je minikulicka. Spis takovej bod nez naky teleso. Ale to se zniceho nic silenym zpusobem zvetsi az na velikost naky planety a pak se zase zmensi na velikost kopacaku trebas. A takhle pulzuje az je mi z toho blbe. Takovej neprijemnej pocit to vyvolava..
Bejvalce se jednou zdal hustej sen Sme lezeli vedle sebe v posteli, ona se vzbudila, koukla se na me a ja sem si sednul, rek sem ji ze se mi libi kdyz se me boji a zmenil sem se v nakou potvoru (podle popisu nakej warlock nebo neco podobnyho). A vystartoval sem po ni. Tak zajecela a snazila se utyct, ale v tom se vzbudila a lezela na posteli a ja sem spal vedle ni, tak si oddychla a ja sem si sednul, rek sem ji ze se mi libi kdyz se me boji a zmenil sem se znova. Tak se zase zvedla jecela a vzbudila se na posteli a ja sem spal vedle. Tohle se jeste nekolikrat opakovalo. Zase se vzbudila cela spocena v leze vedle mne a ja sem spal. Znovu sem se zvednul ona zacala jecet jak o zivot. Ja sem ji rek co rves?? A vubec sem nechapal, proc se ode mne tak odstrkuje az sem chytnul stihu, ze je neco za mnou Potom sme spokojene usnuli a vsechno v poho. Teda nez sme usnuli, tak sem si parkrat z prdele sednul a rek sem ji .... Pak sem toho pod vyhruzkou spani na gauci nechal
nebo se mi často zdálo, že před něčim utikam a vždycky v zatačkách, jako by nebylo tření, mě klouzaly nohy a nemoh sem to vytočit, a když sem doběhl domu, tak nepaslovaly dveře,tak sem je nemoh zavřít