Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cao no zdarne pokracujes jak koukam no kdyz pisou na etikete do 20az30 dne kvetu tak na tom neco asi bude rozhodne to nebude tim ze to mas kapet vytahle mel si to prepnout o neco drive to muze byt duvod nebo si pripalil korinky vysokym ec jako my v minulem growru a take se nam indiky tahly az ke stropu no bublaky jsem trikrat skousel a jednou jsem prepnul rez hned jak prokorenil a ve finale to melo 45cm...
jo to mas pravdu ale kytka potrebuje i ve fazy kvetu urcite mnozstvy dusiku proto se dava az do 20 dne slozka grow no nektere hnojiva nejsou trislozkove treba bio nova super mix pro hydro je jen jedna flaska a davas porad stejne mnozstvy akorat v kvetu+pk13/14... muj nazor na to je ze si rostliny berou jen ty latky ktere v dane chvily potrebujou a zbytek neviuzijou
no nekdo mi tu radil at prepnu, nekdo zas rikal ze tehle model po prepnuti moc nevyjede, ale vyjel jako svina .)
ad hnojky, reknu vam ze sem s nima moc spokojenej
ze zacatku sem dal na radu kamose a poridil levnej wuxal a kytky zacli zloutnout listy, kolisalo mi ph, a u tehle AH smicham hnojky, naleju a kytky maji krasny zeleny listy.
jak sem psal na zacatku vodu taham ze zdroje, kterej ma ph 6 - pisou to na cedulce a driv sem to meril. ted uz tak mesic zadny ph nemerim, ec sem nikdaa nemeril a co, kytky maj krasne zeleny listy, okolo palicek ted spoustu cukru.
jediny co denne delam ze si sednu a striham listy, koukam od spoda jak to prosvita a ktery mam smiknout.denne docela pekna hromadka,tridim to na dve hromadky, jedna listy ze spoda a druha listy s cukrikem.
zkousel sem delat hash butanovou metodou, ale nic moc, asi i tim, ze to byly listy z pred dvou tejdnu, zkusim ted s tema pocukrovanejma az uschnou.
jinak fotky se celkem vyvedly, tak sem je uploadnul ve vetsim rozliseni nez obvykle.
to AEROMAN: například zrovna hnojiva AH respektive složka Bloom obsahuje mimo P a K táké menší množství N takže je opravdu zbytečné přidávat ke konci květu GROW složku...... jinak co se týče koncetrací na živ roztok a po dlouhodobém užívání AHček se nějaktak držim návodu a spokojenost
to infama-fi-dead: škoda, že si to nechal takhle zdivočet,ale co,vohejbej co to dá a vono to nějak dopadne a pokud můžu doporučit tak se drž návodu na AHčkách Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
no a kdo tu rika ze se ma pridavat na konci kvetu??????resily jsme zacatek kvetu davat jak pisou na obale do 20 az 30 dne coz udelal a vysadil 20 den na kvet,,,ja co jsem se dival na moje ahacka tak jsem teda ve slozce bloom zadnej dusik nenasel pisou 0 procent ale v mikru pisou ze tam kapet je 5,7
to infama-fi-dead: a co špeková politika ??? znáš ???
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
tak sem tu zpet s novyma fotkama, dneska se imho obzvlaste povedly .)
prijde mi,ze maji kytky listky nahoru. asi neni dobre ec, ja ale ec nemerim. cetl jsem tu,ze je dobre dolit cistou vodu.
muze to byt jeste necim jinym?
zdarec zahradnici,
tak dalsi report a to takovej, ze vespod pod poklopem s kvetinacema sem mel umistenou tyc, kdyz budu menit roztok tak aby se to lepe zvedalo, ale rozhodl sem se ze do flushingu uz menit nebudu a jen dolejvam peroxid. doufam ze se nic nestane no.
na druhou stranu se kyti snizili o dobrejch 7 cm a je hodne znat, ze to kleso a celkove sem dalsi kytky vydratoval, aby vyplnili prostor, takze nakonec to ze to prerostlo neni vubec spatny, pac doprostred sem vystuzil mensi vetvicky a hned se na nich zacly delat paldy.
parada...
kvuli zastineni vybojky sem pouzil obal desky od eek-a-mouse. napadlo me ze pro dalsi fotky zas vemu jinej obal a bude z toho i album me sbirky