Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Savky
Nový Člen

Karma uživatele Savky - 9% Pěstitelská

to Seeder Příspěvek č. 33

Tak to mas teda fakt pohodu. U me je zatim takova jakoby ticha dohoda ! No jeste uvidime jak to vsechno dopadne. Zase neco tusi takze pocitam tak tyden a pak zacne bud peklo anebo nevim ... PS: PRO VSECHNY HLAVNE MI TADY NEPISTE, ZE KDYZ JI TAK MOC MILUJI, ZE PRESTANU HULIT !!!

Old Post 04-11-2001 v 20:21 PM
Savky je offline   Profil uživatele Savky   Find more posts by Savky   Foto galerie člena Savky   Click here to Send Savky a Private Message   Add Savky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iJoJo
Stálý Člen

Karma uživatele iJoJo - 38% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 34

Tak sa vykasli na nu :-)
Ak jej to bude stale vadit aj po tom, co jej to pekne vysvetlis (ze to neni nebezpecne a tak) a stale jej to bude vadit (a ono asi bude), tak ine riesenie nezostava. Je to blbe, asi jej bude pripadat, ze si fuckt zavisly, ale taky je life :-(
Zatajovat to cely cas nemozes

Old Post 04-11-2001 v 21:05 PM
iJoJo je offline   Profil uživatele iJoJo   Find more posts by iJoJo   Foto galerie člena iJoJo   Click here to Send iJoJo a Private Message   Add iJoJo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blackberry
Stálý Člen

Karma uživatele blackberry - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Nedokazu si predstavit, ze by mne mel nekdo omezovat a neustale mne ,,sledovat,, jestli jsem si nekde dala burta, to mi za ty nervy nestoji, mam pritele, hulime spolu, pestujeme spolu..nejlepsi hobby a taky spousta srandy a krasnejch chvil. No nicmene, sice se to netyka primo drahe polovicky, ale maminu a rodinu jsem si zpracovala nasledne: marihuanu a jeji produkty beru jako mekke drogy typu: alkohol, tabak. Takze jsem je postavila pred hotovou vec, nepiju alkohol, hulim travu a jelikoz se nemusi konzumovat pouze v podobe cigarety, ale treba jako cokoladka, tak mne proste akceptuji. Takze doporucuji si se svou drahou polovickou rozumne promluvit, a postavit ji tak trochu pred hotovou vec, nekdo chlasta, nekdo huli... a rict ji, ze by te mela respektovat, ale ze ji milujes a TOHLE ROZHODNE NENI DUVOD K ROZCHODU A JESTLI ANO, tak za to slecna nestoji, a ze ji taky respektujes a neomezujes, je to mozna trochu tvrdy, ale ... ono nekdy nasrany jasno je lepsi nez dusno a takovej ten hnusnej pocit, zes zas neco proved!!! Jsem sice holka, ale snad ti aspon trochu muj nazor neco da...

Blackberry

Old Post 04-11-2001 v 21:27 PM
blackberry je offline   Profil uživatele blackberry   Find more posts by blackberry   Foto galerie člena blackberry   Click here to Send blackberry a Private Message   Add blackberry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leary
Stálý Člen

Karma uživatele leary - 7% PěstitelskáKarma uživatele leary - 7% Pěstitelská

to savky Příspěvek č. 36

pozri brasko, ja som uz zenaty s 6 rocnym bejbym. ked som na zaciatku so zenou chodil a prichytila ma ako hulim, obcas urobila skandal. po par tyzdnoch si uz celkom rada zahulila aj ona (dost casto). teraz huli tak raz za mesiac. obcas mi moju neustalu zhulenost vycita, ale mam na to tajnu zbran - PRAVU NEFALSOVANU MARIHUANOVU EMPATIU. hua hua ta zabere vzdy a na kazdeho.
a ked bude uplne najhorsie zarev "NESAHEJ MI NA HULENI..."

bum shankar

Old Post 04-11-2001 v 22:14 PM
leary je offline   Profil uživatele leary   Find more posts by leary   Foto galerie člena leary   Click here to Send leary a Private Message   Add leary to your buddy list     Navštiv homepage uživatele leary! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

tráva a milované osoby Příspěvek č. 37

Láska je, když myslíte víc na druhého než na sebe. Milující člověk vás nechá i s vaším "zlozvykem" na pokoji. A pokud buzerují, nemilují nás, jen si nás chtějí přizpůsobit své představě "dokonalosti" a tudíž je nejvyšší čas je poslat někam.

Take me the way I am, or fuck off!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 05-11-2001 v 03:38 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kastan
Stálý Člen

Karma uživatele kastan - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 38

to ja hulim v pohode,nekdy si zahuli semnou,ale nekdy slisim poznamky zase hulis,(to radeji neslisim),ale jinac je to v klidu,usklibnu se A STEJNE ZAHULIM!!!

kastan

Old Post 05-11-2001 v 06:40 AM
kastan je offline   Profil uživatele kastan   Find more posts by kastan   Foto galerie člena kastan   Click here to Send kastan a Private Message   Add kastan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

2 hh-top: Zlata slova. Do kamene tesat !

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 05-11-2001 v 06:42 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

2savky Příspěvek č. 40

mno, ja toho o vztazich vim minimum, ale muj znamy ma presne ten samej problem, jeho holka si mysli, ze ho zpracuje a on pred ni taji ganju a dokonce i cigara. Chlastat samozrejme smi. (ale nechlasta )
Ona zavislost nevznika jen na chemickych latkach, ona vznika i na vztazich a jestli nebude schopnej postavit svoji slecnu tvari v tvar "realite" muze dost blbe skoncit a to bych nerad. Je chytrej a je s nim sranda...

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 05-11-2001 v 07:22 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tehace
Stálý Člen

Karma uživatele tehace - 37% Pěstitelská

2 hh-top Příspěvek č. 41

díky... lépe bych to neřekl....

mimochodem, tohle téma už tu bylo....

teha©e

Old Post 05-11-2001 v 07:43 AM
tehace je offline   Profil uživatele tehace   Find more posts by tehace   Foto galerie člena tehace   Click here to Send tehace a Private Message   Add tehace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shorty
Nový Člen

Karma uživatele Shorty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Jo Clapci a devcata hulim 4 roky s mladou chodim rok a 5 mesíců,je hodne v poho,uz to zkusila taky ale říká že neví co na tom vidím.Můžu bejt na kaši,ale nesmím ji na oči.Musíte prostě malímy ústupky nějak toho docílit Ale většinou si myslím že je to tím,že tu nemá hulčo tradici,třeba pivo,alkohol když se ožeru tak to všichni berou,ale jointy to je prostě co vsichni odsuzujou.Musíme prostě huli,hulit a hulit.Proto se drzte hesla co oci nevidí srdce nebolí.Jinak je to boj do nekonecna,bud konec nebo žádný jointy.

Old Post 05-11-2001 v 13:07 PM
Shorty je offline   Profil uživatele Shorty   Find more posts by Shorty   Foto galerie člena Shorty   Click here to Send Shorty a Private Message   Add Shorty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
magellan
Stálý Člen

Karma uživatele magellan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Ja mam tu zkusenost, ze na holky, divky a zeny se holt musi pomalinku. Ony chudinky s tim nemaji zadne zkusenosti a z medii se na ne vali kecy jak huleni neni fetarna a jak je marihuana tvrda droga a buhvico jeste. Zenske jsou na tohle tema dost citlive. Tu moji jsem musel zpracovavat pomalinku, napred byla nekdy skoro hystericka, pak uz jen nasrana. Pomalu jsem ji musel vysvetlovat co a jak, pak zacala chapat, nakonec si obcas zahulila, ale nvzalo ji to... nepochopila huleni. Obcas ma blbe reci (jak uz to zenske hol mivaji), ale preziju to

Old Post 05-11-2001 v 14:04 PM
magellan je offline   Profil uživatele magellan   Find more posts by magellan   Foto galerie člena magellan   Click here to Send magellan a Private Message   Add magellan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Se svoji holkou jsem pres 4 roky. Ze zacatku (asi prvni pul rok) mela na marihuanu nazor jako vetsina verejnosti. Takze jsem si ji jenom tak lehce natukaval, ve stylu: uz jsem to nekolikrat zkusil a bylo to fajn. Potom jsem ji obcas vypravel jake to je, jake zazivam stavy, jak se s prateli smejeme apd. Potom jsem ji nechal si to rozmyslet a nakonec sama prisla s tim, ze by to chtela zkusit. A v ten okamzik uz byla moje )). Od te doby si tak jednou za 2 mesice dala se mnou. Letos jsme si koupili byt a to uz je jine kafe. Jsou obdobi, kdy si davame od patku do nedele. Ocividne propadla kouzlu konopi.
Drive sice mela lehci vyhrady k tomu, ze hulim. Ale nebylo to z duvodu, ze hulim. Ale proto, ze hulim s kamarady a ne s ni. Takze toto jsem uspesne eliminoval spolecnou domacnosti.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 06-11-2001 v 08:23 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Savky
Nový Člen

Karma uživatele Savky - 9% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 45

Tak Vam vsem dekuju hlavne hh-top (karma4u). Vsechno si to jeste jednou promyslim a pak ji reknu to co napsal hh-top. Bud si da taky ??? Nebo me posle do hajzlu. Uvidime ! Ciao!

Old Post 06-11-2001 v 09:25 AM
Savky je offline   Profil uživatele Savky   Find more posts by Savky   Foto galerie člena Savky   Click here to Send Savky a Private Message   Add Savky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Tak jsem z těch vašich karem tak trochu naměko. Ale máte pravdu, je to tak. Kdo nás nemá rád pro naše chyby, ten nás bude nenávidět i pro naší dokonalost. Je velice těžké zjistit, kdo vlastně jsme, ale jen co to zjistíme, začne "the hard part." Zůstat tím, kým jsme!

mám vás taky rád

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 07-11-2001 v 00:16 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seedmaster
Nový Člen

Karma uživatele Seedmaster - 9% PěstitelskáKarma uživatele Seedmaster - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Moje holka mi nikdy nekecala do toho codelam./No,nekdy jo,ale to byly opravdu otresne nesmysly./Tak prvni rok nehulila a rikala,ze nechce,ze ma sve duvody.Pak nejspis ty duvody pominuly,protoze zacla cadit se mnou.Kratce nato zacala sadit se mnou a prisla se spoustou skvelych napadu.Leta plynuly a my sme spolu zazili neuveritelne veci./Rikam neuveritelne,ale vsichni byste uverili.Zijete v tom taky,ne?Ted uz je pani ing.Seedmasterovou a nadherne se spolu prohulujem zivotem.
Smrk,smrk.To je ale dojemneeeeeee..........
Lasce zdar!
SEEDMASTER

Old Post 07-11-2001 v 15:58 PM
Seedmaster je offline   Profil uživatele Seedmaster   Find more posts by Seedmaster   Foto galerie člena Seedmaster   Click here to Send Seedmaster a Private Message   Add Seedmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Mno nevím jak vy, ale já jsem měl problém s jednou holkou se kterou jsem chodil asi 3,6 roku. Ale ejhle, kámoš mi nabídl moji první cigeretu. Mno a když zjistila že jsem lapen do nikotýnové závislosti a začal aktivně hulit cigerety řekla: buď cigerety nebo já - zareagoval jsem tak jak radíte (copak mě milovala jen jako nekuřáka) a děsně se sní pohádal = rozchod. Výsledek: kouřím do dneška a taky mě děsně sere jak to dopadlo s tou holkou. Nutno dodat že v době co jsem začal kouřit cíga jsem taky začal s marihuanou - což jsem jí pochopitelně nikdy neřek.
S odstupem času musím říc že to se mnou myslela dobře - chyba. Takže si myslím že pokud chceš aby tolerovala tvé hulení, musíš na ní pomalu a hlavně s logikou, nejspíš v tom vidí pro sebe určité ohrožení a možná má strach že se změníš nebo že změníš své chování k ní - ženské jsou prostě takové. A romantická fráze: pokud se tě snaží změnit nebo zasahovat do tvého života = vyprdni se na ní, nestojí ti zato....
nemohu s touto frází souhlasit.... takhle to prostě nefunguje. Lidé se prostě bojí toho co neznají a mohou aš předrážděně reagovat.
Teď chodím s jinou a ta hulí stejně fest jako já, dal jsem sní první svou extázi, svého první tripa, ale připadá mi to že to není zrovna moc v pořádku.....
Možná že ženský ve vztahu fungují něco jako katalizátor negativních vlivů na vztach. Těžko ti radit, ty ji znáš nejlépe. Ale rozhodně bych se sní nerozcházel jen proto že nemá ráda hulení - život se netočí jen kolem marihuany........................................................

Old Post 07-11-2001 v 18:22 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás